fb
Lesna Vrata, d.o.o.
Izdelava/vgradnja vrat · Montaža in prodaja oken
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Notranja vrata Lesna (CPL, furnirana, Color, protipožarna, s skritimi nasadili, ...)
Preverjeni ponudnik

Opis

LESNA VRATA d.o.o. se ukvarja s proizvodnjo in prodajo vratnih kril in podbojev v vseh izvedbah – Furnirji, CPL vrata, Color vrata, Dekorji, Protipožarna vrata in razne druge izvedbe vrat. Ob nakupu vrat omogočamo tudi montažo naših izdelkov in strokovno svetovanje.

Prav tako imajo naša vrata ustrezno garancijo v skladu z veljavno zakonodajo, vse ustrezne certifikate, pridobljen imamo tudi certifikat EI 30 (protipožarna vrata 30 minut), klima klasa vrata ter zvočno-izolativna vrata (35 in 42 dB).

V naboru notranjih vrat nudimo: Vrata Fortuna in Platin, Vrata Kontrast, Vrata Rojal in Rojal S, Vrata Rekord, Vrata Domino, Vrata Favorit, Vrata Top line (skrita nasadila), Vrata Panorama, Vrata Gladka Furnirana, Vrata Gladka CPL, Vrata Gladka Dekor ter Vrata Stilna.

Podjetje LESNA VRATA d.o.o. sicer deluje od 2012. V mesecu novembru 2012 smo od prejšnjega lastnika LESNE TIP d.d. prevzeli proizvodnjo vratnih kril in podbojev, ki se je takrat še odvijala na dveh lokacijah.

Na lokaciji Pameče se je odvijala proizvodnja podbojev, na lokaciji na Prevaljah proizvodnja notranjih vrat.

V letu 2013 nam je uspelo uspešno zaključiti projekt selitve proizvodnje na eno lokacijo, to je na lokacijo na Prevaljah, kjer se sedaj odvija proizvodnja vratnih kril in podbojev znamke LESNA.

Blagovna znamka LESNA pa ima že veliko daljšo tradicijo proizvodnje vratnih kril in podbojev. Ta tradicija sega več kot pet desetletij nazaj, ko se je celotna zgodba odvijala v okviru lesarskega giganta LESNE Slovenj Gradec, ki je mnogim ostal v spominu po znamenitem sloganu »LESNA, TO JE PARTNER«.

Blagovna znamka LESNA je v veliki meri svojo uspešno zgodbo zgradila ravno na kvalitetnih izdelkih, predvsem na vratnih krilih in podbojih.

Vseskozi si bomo prizadevali, da bomo kot do sedaj, okolju in kupcem prijazno podjetje in da bomo zagotavljali visok nivo profesionalnosti naših zaposlenih in kvalitete naših izdelkov. Prav tako stremimo k nenehnemu razvoju naših izdelkov, h konkurenčnim cenam in partnerskemu odnosu z vsemi našimi poslovnimi partnerji, ki vedno bolj zopet uporabljajo nam znan slogan – »LESNA, TO JE PARTNER«!

Kako smo drugačni

Blagovna znamka LESNA ima 50-letno tradicijo.

Uradni naziv podjetja
Lesna Vrata d.o.o. - Lesna Vrata Proizvodnja In Trgovina Stavbnega Pohištva d.o.o.
Kontakt
Pokliči
Spletna stran
http://www.lesna-vrata.si
Storitve
Izdelava/vgradnja vrat, Montaža in prodaja oken
Velikost ekipe
50 do 99 zaposlenih
Leta izkušenj
5+ let (Datum ustanovitve: 2012)
Finančno stanje
Bonitetna ocena: A TRR račun je preverjen
Glavna dejavnost podjetja
C16.230 - Stavbno mizarstvo in tesarstvo
Status podjetja
Trenutno posluje
Vsi podatki preverjeni
18. Avg. 2020
Lokacija
Pri Postaji 7, 2391 Prevalje

Ocene

Še nima ocen.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Glede na vaše želje vam bo Lesna Vrata, d.o.o. poslal konkretno ponudbo