fb
Jazzva
Glasbeni nastopi
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Glasbo izvajamo izključno z našimi glasovi, povsem brez inštrumentov, zgolj petje in vokalni bobni.

Opis

Jazzva je v svet vokalne glasbe vstopila že več kot pred desetletjem. Na svoji poti odkrivanja človeškega glasu pišemo nove zgodbe, iščemo harmonije in se igramo z različnimi barvami zvoka in učinki različnih pevskih tehnik. Z vsako skladbo, ki jo izvajamo, poskušamo najti poseben odnos in jo čim bolj doživeto in pristno poustvariti tudi za naše poslušalce.

Zvrst in repertoar:

Jazzvin repertoar sestavljajo pesmi iz najrazličnejših žanrov; od popa, rocka in jazza do aranžmajev ljudskih pesmi in še mnogo drugega. Sodelujemo z odličnimi aranžerji, ki več kot uspešno poskrbijo, da vse naše male nore ideje pridejo med notno črtovje. Imamo veliko priredb iz zlatega obdobja slovenske popevke (Ne čakaj na maj, Nad mestom se dani, Nora misel, ...) pa tudi sodobne hite (All About That Bass, Candyman, Can't Feel My Face, ...) in še kakšno presenečenje!

Člani zasedbe:

Člani Jazzve se ne bojimo novih izzivov, rastemo iz leta v leto ter imamo vedno večje ambicije, ki jih uresničujemo s koncertiranjem na odrih, tako doma, kot v tujini, organiziranjem koncertov, snemanjem ter udeležbo na festivalih. Po tem, ko smo na odrih vodilnih evropskih tekmovanj nabrali ogromno izkušenj in se naučili mnogo novega, še naprej oblikujemo in raziskujemo svoj glasbeni slog, specifičen zvok in značilen nastop. Vokalisti: Maša Simčič (soran), Jasna Žitnik (mezzo), Anja Hrastovšek (alt) , Andrej Perdih (bas), Klemen Dovjak (bariton), Jon Leskovec (tenor) Beatbox: Tadej Pasar Tonski mojster: Jure Matoz

Reference

VIDNEJŠI DOSEŽKI Uvrstitev v finale a cappella tekmovanja Tampereen Sävel na Finskem v junijiu 2017. Drugo mesto na tekmovanju s profesionalno mednarodno konkurenco Internationaler A CAPPELLA Wettbewerb 2015 v Leipzigu (NEM). Prvo mesto na mednarodnem tekmovanju Seghizzi 2014 v Gorici (ITA). Prvo mesto na festivalu a cappella glasbe Sredi zvezd v Žalcu, kar tri leta zaporedoma (2010, 2011, 2012), polfinalisti oddaje Slovenija ima talent.

Uradni naziv podjetja
Kulturno Društvo Jazzva - Kulturno Društvo Jazzva
Kontakt
Pokliči
Spletna stran
Storitve
Glasbeni nastopi
Velikost ekipe
0 zaposlenih
Leta izkušenj
10+ let (Datum ustanovitve: 2006)
Finančno stanje
Bonitetna ocena: / TRR račun je preverjen
Glavna dejavnost podjetja
S94.999 - Dejavnost drugje nerazvrščenih članskih organizacij
Status podjetja
Trenutno posluje
Vsi podatki preverjeni
18. Avg. 2020
Lokacija
Celovška cesta 99C, 1000 Ljubljana

Ocene

Še nima ocen.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Glede na vaše želje vam bo Jazzva poslal konkretno ponudbo