fb
Preverjeni selitveni servisi
Ml63 CO d.o.o.
Vrtnarske storitve · Urejanje okolice · Selitvene storitve · Čistilne storitve
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Urejanje okolice, globinsko čiščenje, selitve, računovodstvo ter davčno svetovanje.
Preverjeni ponudnik

Opis

Družinsko podjetje z večletno tradicijo, ki je združilo dejavnosti v eno podjetje.

UREJANJE OKOLICE: V pričetku pomladi je pravi čas za pričetek načrtovanja ureditve okolice vašega doma, vikenda ali poslovnega objekta. Odstranjevanje posledic zime in odstranjevanje nezaželenih elementov iz okolja poleg veliko časa, primernega orodja in energija zahteva tudi znanje in pravilen časovni interval posega. ML63 poskrbi za vsa večja in manjša dela. Od čiščenja okolice, odvoza odpadkov, priprave na arhitekturno ureditev in izvedbo prostorskega urejanja, do rednih vzdrževalnih del kot so košnja in redno obrezovanje, čiščenja vodnih elementov in pregledovanja zunanjih napeljav. Vsak posameznik ima edinstven odnos do svojega bivalnega okolja. Posvetimo se vsaki želji in zahtevam, spopademo se s še tako težkimi nalogami in z naše stranke uredimo celoten projekt do minimalne potankosti.

SELITVE: Klasično selitev s prevozom po Sloveniji in izven Slovenije, Selitve v tujino in iz tujine, Skladiščenje vašega blaga v naših skladiščih kratkoročno in dolgoročno. Brezplačen ogled na vašem domu ali na terenu; pred vsako selitvijo pridemo na brezplačni ogled. S tem lahko preverimo stanje in z vami določimo načrt selitve. Izvajamo selitve zasebnih selitve hiš, vikendov, stanovanj, podjetij, proizvodnih obratov. V ekipi imamo izkušene izvajalce za demontažo in montažo pohištva, strokovnjake za elektriko, slikopleskarje in ostale strokovnjake, ki nudijo popolno podporo selitvam. Naša prednost je v tem,da vam nudimo čiščenje pred vselitvijo in po vselitvi. Čistilna ekipa poskrbi za čiste prostore in dezinfekcijo prostorov pred vselitvijo. Obenem vam nudimo prevzem pohištva in blaga v pohištvenih salonih po Sloveniji in tujini, naša ekipa pa vam po želji pohištvo tudi sestavi in umesti v prostor.

ČIŠČENJE: redno čiščenje, generalno čiščenje, občasno čiščenje, tedensko čiščenje, mesečno čiščenje, ekološko čiščenje z sadeži, čiščenje porfida, dezinfekcija prostorov, čiščenje po dogodkih, generalno čiščenje po požarih, generalno čiščenje po poplavah, pred vselitvijo, po vselitvi, žlebov, streh, fasad ter globinsko čiščenje sedežnih garnitur.

V sedežnih garniturah in oblazinjenem pohištvu se skriva največ pršic, bakterij in odmrle kože, kar je posledica dejstva, da ogromno časa preživimo na sedežnih garniturah.

Samo pomislite, da ste v oblačilih čez dan sedeli na različnih lokacijah in javnih mestih, potem pa se zvečer udobno v teh istih oblačilih namestite na sedežno garnituro. Verjamemo, da niste nikoli pomislili kaj ste s tem prinesli v blago, koliko bacilov se nabira na sedežni garnituri. Obenem so sedežne garniture osrenji del našega druženja in takrat na njih jemo, pijemo in prenašamo na garnituro. Ti bacili in bakterije so nato dolgoročno prisotni v vašem okolju in se vsakič znova prenašajo na vašo kožo in ogrožajo vaše zdravje. Zato vam svetujemo redno globinsko čiščenje in dezinfekcijo sedežnih garnitur.

Naša največja prednost je, da po 15 letih globinskega čiščenja sedežnih garnitur na vašem domu smo prišli do rezultata, da je najboljše očiščena in narejena dezinfekcija če vašo sedežno garnituro odpeljemo v našo delavnico, kjer res lahko temeljito odstranimo bakterije in očistimo blago in ta postopek ponovimo vsaj 3 krat. Zamislite se pri vas doma imate v dnevni sobi laminat ali parket kajne, mi pridemo na vaš dom in storitev globinskega čiščenja pomeni vodno čiščenje in ogromno količino vode potrebujemo za globinsko očistiti sedežno garnituro in sedaj, da vam ne poškodujemo laminata ali parketa šparamo oziroma čim manj nanesemo vode in čistila na blago kaj smo naredili?? Na pol očistili sedežno garnituro samo vidno očem se pravi površinsko smo blago presesali v notranjosti blaga, pene pa pustili ostanke čistila mogoče se sploh nismo dotaknili oziroma odstranili bakterije ,zajedalce itd. Res je cena za to storitev pri vas doma polovička od cena za globinsko čiščenje pri nas v delavnici vendar poudarjamo, da pri nas v delavnici postopek ponovimo vsaj 4 krat pri vas 1 krat do dvakrat in še to ko mi naredimo globinsko čiščenje pri vas na domu zapustimo sedežno vlažno, mokro. Blago je mokro po naši storitvi in ko se posuši šele takrat lahko vidimo kako je sedežna globinsko očiščena in kaj jese naredi potem povzročimo vam slabo voljo, saj se mora storitev še enkrat opraviti pri vas doma in na koncu 4 dni imate sedežno neuporabno delamo pri vas doma se pravi morate biti dosegljivi,da nam odprete in ste prisotni ob globinskem čiščenju in še ni tako, dobro očiščeno in na koncu izračunajte kilometrino ponavljajoč postopek globinskega čiščenja in en kup slabe volje.!!!!

Zato smo pri nas uvedli ,da vam odpeljemo vašo sedežno garnituro v našo delavnico kjer postopek vsaj 4 krat ponovimo in suho zapakirano vam dostavimo na vaš dom sedaj pa premislite ali je za vas pomembno samo,da nekdo z globinskim sesalcem preleti sedežno ali ,da se vam jo resnično temeljito globinsko očisti in z tem podaljšate svežino blagu in brezskrbno brez pršic bakterij uživate na svoji sedežni garnituri saj naše zdravje je najbolj pomembno.

Storitve
Vrtnarske storitve, Urejanje okolice, Selitvene storitve, Čistilne storitve
Povezave
Velikost ekipe
0 zaposlenih
Kontakt
Pokliči
Lokacija
Ljubljanska cesta 24G, 4000 Kranj

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Ocene

Še nima ocen.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj