fb
Preverjeni ponudniki najema prostora
Luka Gourmet Restavracija Ošterija Pr'Noni
Najem prostora za dogodke · Pogostitev za dogodke ali zabave
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Restavracija z lokalno in mediteransko hrano

Opis

O restavraciji

V restavraciji Ošterija Pr'Noni že 15 let strežemo lokalno in mediteransko hrano. Dan se prične z malicami, nadaljuje s kosili in jedmi po naročilu, za vikend pa pravimo, da Pr'Noni zadiši po domače. Za dobro kulinariko, vina in ambient gostilne od samega začetka stoji franšiza Luka Gourmet, ki goste v Ljubljani razvaja že vrsto let.

Danes ima gostilna na voljo v dveh ločenih notranjih prostorih po 45 sedišč, na velikem vrtu s pokrito teraso nad potokom Mali graben 70 sedišč in pokriti mali paviljon z 20 sedišči. Odprta terasa na prostem s 60 sedišči in travnik ob potoku omogočata pripravo različnih večjih dogodkov kot so poroke, pikniki, obletnice in poslovni dogodki za 80 do 150 oseb.

Predvsem ambient je poseben za slovenske razmere, saj tako notranji del, ki je bil razširjen že pred leti, kot zunanji del ob potoku, gostom zagotavljata, da se bodo počutili prijetno, sproščeno in bodo uživali v hrani in pijači. Če k temu dodamo še izvrstno hrano in zelo bogat izbor vin za vsak okus, potem je odgovor, zakaj ima gostilna tudi po 12-ih letih številne goste, ki se z veseljem vračajo, jasen.

Reference

Priredili smo več kot 100 porok od tega 30 z poročnim obredom na našem vrtu, obletnice in praznovanja, krstne in birmanske pogostitve, večji poslovni dogodki in predstavitve podjetij (kot npr. Nova linija bele tehnike Beko, Predstavitev novega modela avtomobila Renault, druge manjše tiskovne konference ipd.)

Storitve
Najem prostora za dogodke, Pogostitev za dogodke ali zabave
Spletna stran
Velikost ekipe
20 do 49 zaposlenih
Kontakt
Pokliči
Lokacija
Cesta v Gorice 1, 1000 Ljubljana

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Ocene

Še nima ocen.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj