fb
Preverjeni ponudniki najema prostora
Razgledi z vrha
Najem prostora za dogodke
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Poroka v naravi in oddaja prostora za zabave in seminarje
Ponudnik izbran že 2 krat

Opis

Sanjska poroka na Razgledih z Vrha (poroke v naravi) Izbirate lahko med dvema lokacijama civilnega poročnega obreda: terasa "Plahutnikovega stanu" ali pa na JZ strani zelenice "Plahutnikovega stanu"; v primeru slabega vremena je obred lahko le na terasi "Plahutnikovega stanu". Prostor seveda prilagodimo željam vsake stanke posebaj. Poroke v naravi so nekaj posebnega, spomin ki ne bo nikoli zbledel.

​POSEBEN DAN ZAHTEVA POSEBNO DOŽIVETJE Svatje se zberejo na terasi "Plahutnikovega stanu". Obredu sledi zdravica, druženje s svati in fotografiranje. Par lahko vrstni red dogodkov spremeni. Predjed z željeno pijačo se izvede na lokaciji poročnega obreda, da si lahko svatje med pogovorom ogledajo čudovit razgld in se sprehodijo do razglednega stolpa.

​NAJ VAŠ POSEBEN DAN OSTANE V SPOMINU VSEM PRISOTNIM Za postrežbo penine ali ostale pijače poskrbijo zunanji izvajalci v dogovoru s parom, prav tako za prigrizke, glavne jedi, sladice in ostale hode.

Na voljo je brezplačno asfaltirano parkirišče, ki je na voljo tik ob prostoru in je dovolj veliko da poskrbi za vse goste, catering in ostale.

Prijava poroke Za poročni obred se par dogovori z Matičnim uradom na Upravni enoti Domžale. Par sočasno usklajuje želeni dan in uro obreda na Matičnem uradu in na Razgledih z Vrha, tako da je izbrani termin potrjen z obeh strani. Razgledi z Vrha zaročencema izda dovoljenje, s katerim se uredi vse potrebno na Matičnem uradu. Storitve Matičnega urada se plača na Upravni enoti Domžale, stroške najema prostora in priprave pa Razgledom z Vrha.

Organizacija poroke Nekateri pari želijo organizacijo poroke prepustiti profesionalnim agencijam, drugi pa bi radi, da se celotna organizacija poroke izvede v sodelovanju z nami. Organizacija z naše strani lahko poteka predvsem na področju svetovanja glede prave izbire ponudnikov za večerje ali kosila, izbira zunanjih izvajalcev (glasbeniki, grafiki, cvetličarne), svetovanje pri izbiri ustreznega menija pri zunanjih ponudnikih, priprava časovne koordinacije poročnega dne, koordinacija poročnega dne (sodelovanje z zunanjimi izvajalci na dan poroke).


OSTALA PONUDBA:

ZABAVE: Več kot samo zabava »Daleč stran od ponorelega sveta«, a hkrati tako blizu, lahko uživate v miru, se nadihate svežega zraka in si naberete moči za nove izzive, ki jih prinaša življenje. Sprostite se lahko ob številnih športnih aktivnostih, na travnatih igriščih lahko igrate odbojko in mali nogomet, se sprehajate na urejenih sprehajalnih poteh, opazujete sončni zahod za Triglavom, ter si ogledujete nočno nebo s teleskopom.

LESENE HIŠKE/GLAMPING

Razgledni stolp: Razgled, ki ga ne boste pozabili

Že tako čudovit pogled na bližnjo pokrajino odlično dopolnjuje tudi naš razgledni stolp. Dviga se 7 metrov nad tlemi in tako omogoča jasen pogled tudi na Domžale, Ljubljano, letališče, kot tudi Kamniško-Savinjske Alpe. Splezajte po stopnicah in uživajte v pogledu.

LOKACIJA: »Razgledi z Vrha« se nahajajo v vasi Koreno nad Lukovico pri Domžalah, od koder je čudovit pogled na okoliško pokrajino, ki sega vse do Triglava in Kamniško Savinjskih alp, glavno mesto Ljubljana pa nam dobesedno leži na dlani. V osrčju neokrnjene narave, v naravnem okolju pisanih travnikov, zavijajočega vetra in klenih gozdov, vam »Razgledi z Vrha« nudijo idealno okolje za počitek in sprostitev od vsakodnevnih skrbi.

"Plahutnikov stan" je večnamenski prostor, namenjen organizaciji porok, zabavam, obletnicam, seminarjem,... . Čudovita lesena zgradba z veliko naravne svetlobe, bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne goste. Minimalistična oprema in uporaba naravnih materialov daje poseben občutek domačnosti in preprostosti. Velika terasa nudi čudovit pogled na okoliške hribe, gozdove in travnike in hkrati omogoča izvedbo zabav tudi zunaj.

Ob robu gozda se nahaja več idiličnih lesenih hišk, katere priporočamo tudi za večdnevni oddih. Lesene hiške so preproste z majhno teraso in veliko stekleno steno. Velika zakonska postelja nudi udobje vrhunskih hotelov, lesena kad pa romantično vzdušje vsem, ki to želijo. Privoščite si slastne jedi pripravljene na odprtem žaru, »daleč stran od ponorelega sveta«, a hkrati tako blizu, kjer lahko uživate v miru, se nadihate svežega zraka in si naberete moči za nove izzive, ki jih prinaša življenje.

Kako smo drugačni

Ponujamo vam oddih v naravi, kjer bo edini zvok, ki ga boste slišali, šumenje dreves in petje ptičkov, od Ljubljane pa boste oddaljeni le 20 minut.

Storitve
Najem prostora za dogodke
Povezave
Velikost ekipe
0 zaposlenih
Kontakt
Pokliči
Lokacija
Koreno 14, 1225 Lukovica

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Ocene

Še nima ocen.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj