fb
Preverjeni ponudniki poročnih oblek
Sens - moške obleke in dodatki
5,0
(1)
Izposoja ali prodaja poročnih oblek
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Salon moških oblek in dodatkov Sens
Preverjeni ponudnik Ponudnik izbran že 2 krat

Opis

Sens, slovenska blagovna znamka moških oblek, srajc in dodatkov, uresničuje svoje poslanstvo že od leta 1994. Skrbno oblikovani maloserijski in unikatni izdelki priznane oblikovalke oblačil Zlate Zavašnik navdušujejo z detajli, v katerih se prepletata dovršenost in drznost. V salonu za moške z največjo izbiro vrhunsko izdelanih poslovnih, svečanih in casual oblek v Sloveniji je na voljo tudi kolekcija oblačil iz ekoloških tkanin za okoljsko ozaveščene.

Reference

Sodelovali smo že s kar nekaj večjimi slovenskimi imeni in podjetji, kot so: Petrol Olimpija, smučarska zveza Slovenije, Ivo Boscarol, Alen Kobilica, Boštjan Romih.... Vsako leto se Sens, z direktorico in priznano oblikovalko oblačil Zlato Zavašnik na čelu, predstavi na Mercedes Benz fashion week-u z unikatnimi kosi oblačil.

Kako smo drugačni

Nudimo klasične in modne obleke iz prestižnih in ekoloških tkanin v 3 velikostnih stasih ( klasičen, pokrajšani in podaljšani stas) in v vseh velikostnih številkah. Zaradi široke ponudbe lahko oblečemo tudi stranko, ki zaradi svojih nestandardnih telesnih mer predvideva, da potrebuje obleko po meri. Okoljska ozaveščenost podjetja Sens se odraža v vsako leto večji izbiri ekoloških oblek. Prepričala vas bosta tudi strokovnost in ustrežljivost osebja, ter udobje ambienta.

Storitve
Izposoja ali prodaja poročnih oblek
Povezave
Velikost ekipe
3 ali 4 zaposleni
Kontakt
Pokliči
Lokacija
Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Ocene

Ocena: 5,0 od 1 uporabnika.
  • Mitja P. 25. Sep. 2019

Odlična izkušnja nakupa poročne obleke oz. modnih dodatkov, od prvega obiska salona SENS v BTCju, preko prijaznih nasvetov izkušene ekipe, do hitrega izbora in na koncu seveda kvalitete! Izbral sem srajco, čevlje, pas in nogavice in ženi sem bil ZELO všeč. Definitivno priporočam, ne le za moške poročne obleke, modne dodatke in čevlje, temveč za vse (moške) priložnosti. Hvala, ekipa Sens!

0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj