fb
Preverjeni ponudniki poročnih oblek
Morro Sartoriale (Moda Mi&lan)
5,0
(1)
Izposoja ali prodaja poročnih oblek
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Oblikujemo, krojimo in šivamo personalizirana oblačila po meri.
Preverjeni ponudnik Ponudnik izbran že 1 krat

Opis

Oblačila linije Morro Sartoriale oblikujemo, krojimo in šivamo v slovenskem podjetju Moda Mi&lan. Strmimo k enotnemu cilju - strankam nuditi izpiljeno konstrukcijo oblačila, ki rezultira v lahki in edinstveno oblikovani obleki z mehko notranjo obdelavo in premišljeno oblikovanimi detajli. Naše prioritete so jasne: dizajn, konstrukcija, vrhunska tkanina, tehnološko dovršena izdelava, ročna izdelava in servis. Slovensko znanje spajamo z italijansko obdelavo, katere značilnost je mehkoba konstrukcije in visoka udobnost.Uporabljamo najboljše materiale, posvečamo se detajlom, vsak kroj prilagodimo posamezni stranki.

Kako smo drugačni

Izbira preko 1000 vrst vrhunskih tkanin, moderni kroji in mehka izdelava, odlično razmerje med ceno in kakovostjo, posvetimo se detajlom, garancija na tkanino 1 leto, s ponosom izdelano v Sloveniji, vaše želje, naš navdih.

Storitve
Izposoja ali prodaja poročnih oblek
Povezave
Velikost ekipe
146
Kontakt
Pokliči
Lokacija
Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Ocene

Ocena: 5,0 od 1 uporabnika.
  • Mitja P. 25. Sep. 2019
  • Preverjena ocena

Mojstri oblek, se zares vidi, da so na trgu že precej časa. Po obisku Morro salona v kristalni palači v BTCju sem se res dobro počutil. Po prvem pomerjanju sem vedel, da bo obleka TOP, ko sem pa končano poročno obleko pokazal ženi, pa sem vedel, da je bil Morro pravzaprav edina izbira. Izkušena ekipa, prijazne prodajalke in prekmurski naglas v Ljubljani. PRIPOROČAM na ves glas!

0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj