fb
Preverjeni ponudniki poročnih oblek
Memento poročna galerija
Izposoja ali prodaja poročnih oblek · Organizacija dogodkov
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Eleganca in šarm...

Opis

Drage dame, ko boste vstopile v poročno galerijo Memento, bo za nas pomembno le to, da se v naših rokah počutite prijetno in varno. V naši galeriji boste našle obleke za vse vrste okusov, vse vrste postav. Ko enkrat najdete svojo inoubliable obleko💃, je vse ostalo mala malica.

Ali je vaš stil vintage, boho, glamurozen ali tradicionalen, vaša obleka čaka kot ptička na veji, da poleti. S čudovitimi čipkami, elegantnimi linijami, z mehko strukturo. Ponujamo vam veliko izbiro, ki vam omogoča popolno obliko in slog, da boste na svoj dan zasijale. Za svoj pravljični dan vam na enem mestu lahko nudimo vse. Poročne obleke vrhunske kakovosti, modne dodatke, tiskovine in celotno organizacijo vašega dogodka. S spoštovanjem in veseljem gradimo močan odnos z našimi pari oziroma strankami👌❤‼ Vsak človek je poseben in edinstven za nas. Vse bomo dali od sebe, da vas bomo inspirirali in vam pokazali pravo pot, da skupaj ustvarimo dogodek, ki v celoti odraža vašo osebnost. Slišimo, poslušamo in odgovarjamo, vedno smo osredotočeni na ustvarjanje izkušenj, ki so edinstvene in bodo postale večen spomin!

Včasih se izkaže, da je življenje pravljica o kateri smo sanjali že kot otroci. Želimo, da v poročni galeriji Memento najdete poročno obleko, ki je čudovita kot ljubezen, ki ste jo našli. Želimo upravičiti naše geslo »eleganca in šarm«.

Kako smo drugačni

smo butična poročna galerija; pri nas si lahko izberete tudi obleke za družice, maturantske obleke in dodatke ter širok poročni asortima (vabila, darila, naprsni šopki,...)

Storitve
Izposoja ali prodaja poročnih oblek, Organizacija dogodkov
Povezave
Velikost ekipe
0 zaposlenih
Kontakt
Pokliči
Lokacija
Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Ocene

Še nima ocen.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj