fb
Preverjeni strokovnjaki za ir panele
Dom in ogrevanje
IR paneli
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Zdravo in ekološko -prijazno OGREVANJE
Ponudnik izbran že 3 krat

Opis

Podjetje DOM in OGREVANJE je bilo ustanovljeno z namenom ponuditi predvsem varčen in zdrav način ogrevanja, saj cene kurilnega olja in plina strmo naraščata in je strošek ogrevanja postal eden izmed največjih izdatkov v gospodinjstvu.

Naš prodajni program zajema največjo izbiro IR panelov v Sloveniji. S svojim prodajnim programom želimo zadovoljiti potrebe še tako zahtevnih strank za področje tovrstnega ogrevanja. Zaradi nenehnega izobraževanja našega kadra, tako doma kot v tujini, vam na pravilen in strokoven način svetujemo pri izbiri in namestitvi infrardečih panelov (IR panelov).

V podjetju 100jko d. o. o. pod znamko DOM IN OGREVANJE se nenehno prilagajamo potrebam, kupcev zato smo razširili prodajni program s sodelovanjem podjetja BVF Heating Solutions. Zraven ogrevanja z IR PANELI Vam od zdaj naprej ponujamo večjo izbiro električnih ogrevalnih sistemov za različne namembnosti : - električno talno ogrevanje, - grelno žico za ogrevanje odtaljevanje dovozov do vašega doma - grelna žica za odtaljevanje žlebov (žlebovi ne zamrznejo)

Z dolgo letnimi izkušnjami na področju ogrevanja in elektroinštalacij nam je v veselje, da smo postali še dobavitelj podjetja BVF Heating Solutions, ki ponujajo kvalitetne izdelke z 10 letno garancijo.

Več na:https://bvf.si/

Kako smo drugačni

-Strokovno svetovanje -osebni pristop -hitra izvedba ...

Storitve
IR paneli
Spletna stran
Kontakt
Pokliči
Lokacija
E.leclerc Maribor, 2000 Maribor

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Ocene

Še nima ocen.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj