fb
Preverjeni fotografi
Simon Trček Fotografija
5,0
(18)
Fotografija
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Fotografiranje vaših spominov
Preverjeni ponudnik Garancija zadovoljstva Ponudnik izbran že 8 krat

Opis

Cena / cenik fotografiranja poroke:

Cena za celodnevno fotografiranje poroke - Dva fotografa: 990 EUR

Cena za 3-urno fotografiranje civilnega dela poroke - Dva fotografa: 590 EUR

Fotografiram izbrane, pomembne in nepozabne dogodke vašega življenja. Iščem trenutke in jih zapišem za vedno. Sem neopazen, zanesljiv, hiter in vedno tam kjer je potrebno. Uporabljam vrhunsko opremo, tako da lahko svoje delo kakovostno opravim tudi v slabih svetlobnih ali vremenskih pogojih.

Reference

Kako smo drugačni

Vedno delam samo en projekt naenkrat. Ko se odločite za sodelovanje z mano, sem na razpolago samo Vam.

Storitve
Fotografija
Povezave
Velikost ekipe
Ni podatka o zaposlenih
Kontakt
Pokliči
Lokacija
Jobstova cesta 13, 4226 Žiri

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Ocene

Ocena: 5,0 od 18 uporabnikov.
 • Teja Z. 24. Apr. 2020

Fotograf je zelo prijazen, odziven, konstruktiven, ustrezljiv, precej neopazen med fotografiranjem, nevsiljiv, zelo se potrudi, je zelo ugoden, ujame vse kljucne dogodke. Drzi se dogovora, casov, pregleda in prouci kraj dogodka, da sso slike res izvrstne. Vsi svatje so ga zelo pohvalili S koncnim rezultatom smo bili zelo zelo zadovoljni in bi ga vsakemu priporocila.

 • Tjaša M. 13. Okt. 2019

S fotkanjem poroke sva bila zelo zadovoljna. Ob izbrani lokaciji fotkanja, je točno vedel kje se slikat, kako se postavit, kako gre sonce da ne kvari fotk. Tudi organizacija glede skupnega fotkanja je bila super. Slike so fantasticne. Priporočam :)

 • Maja M. 25. Sep. 2019

Simon je zelo profesionalen fotograf in obenem zelo prijetna oseba. Na fotografiranju je bilo sproščeno vzdušje, fotografije so nadpovprečno odlične! Je odprt za predloge in z njim se da vse dogovorit.

 • Rok L. 02. Avg. 2019
 • Preverjena ocena

Z ženo sva zelo vesela, da sva našla Simona za fotografiranje najine poroke. Njegov pristop in odnos sta topla/vrhunska in profesionalna. Pred samo poroko, si je vzel cel dan časa in si kljub veliki razdalji prišel ogledati vse kraje kjer je potekala poroka. Prav tako je izredno sproščen tako da smo že po tem dnevu dobili občutek, kot da se poznamo dlje časa. Je Izredno organiziran, da marsikateri nasvet o poteku poroke in zna prisluhniti tudi željam, tako da smo se brez problema dogovorili o vsem. Zna se tudi hitro prilagoditi, če slučajno kaj ne gre čisto po programu. Prvi odziv naju in ostalih, ko smo videli slike pa je bil iskreni "VAAAAAV res so dobre slike". Ne pozna "avtomatskega" slikanja, tako da so slike in kvaliteta le teh res TOP. Skratka z ženo sva dobila občutek, da sva dobila novega prijatelja in oba upava, da se še kdaj srečamo profesionalno ali pa osebno. Upava si 100% trditi, da vam ne bo žal, če boste izbrali SIMONA. Lep pozdrav Vesna&Rok

 • Sara B. 29. Jul. 2019
 • Preverjena ocena

Vse je bilo še boljše, kot sva si z mojim možem zamislila. Tako da več kot priporočava vsem, ki so v dvomih katerega fotografa izbrati. Res izjemen fotograf, ki zna ujeti vsak trenutek.

 • Mojca M. 08. Okt. 2018

Zelo so nama bile vsec slike, tudi sam fotograf je zelo prilagodljiv in prijazen.

 • Anja S. 13. Sep. 2018
 • Preverjena ocena

Ni pripomb. Zelo priporočam.

 • Gašper Š. 30. Avg. 2018

Dečko na mestu. Vse je narejeno kot smo bili dogovorjeni.

 • Tadeja V. 20. Avg. 2018
 • Preverjena ocena

Simon je zelo prilagodljiv in je upošteval vse naše želje. Svoje delo opravlja natančno, predano, profesionalno in vanj vloži veliko veselja. Z vsem sva bila zelo zadovoljna. Iskreno priporočam.

 • Blaz S. 10. Jul. 2018

Res TOP fotograf.

Fotograf, ki ve kaj počne in ve zakaj in kako to početi. V mojih očeh je bil že na začetku - pri dogovorjanju in kasneje na slikanju PROFI (resen, zanesljiv, organiziran), rezultat - poročna knjiga pa je sploh super. Sva full zadovoljna.
Med slikanjem te dobro usmerja (čeprav si "lesen" za slikanje), daje neko sproščenost z njegovim humorjem . Mi smo se imeli na slikanju pred poroko (dva dni pred poročno soboto - kar je bil njegov predlog) odlično, pozabiš da se slikaš, brez mučnega smejanja v 3 krasne. Slikanje pred poroko (čeprav že v poročnih oblekah) se je vsaj nama dokazalo kot zadetek v polno. Za ženske je sploh super, da preverijo make-up, frizure, nohte ..., no za tipe je pa tudi OK, da se malo pripraviš kaj te čaka na poročni dan. S tem si zelo razbremeniš poročni dan, saj se je fotograf lahko posvetil vsem svatom in se ni bilo potrebno še nekih posebej fotkat - zgubljat čas in energijo, ter zavlačevati celotno ceremonijo. Fotograf s pomočnikom sta svate res dobro poslikala - ključ je v detajlih. Fotografa sta bila nevpadljiva na poroki.

Sploh pa mi je bilo všeč, da se je 100% držal dogovorov. MOŽ BESEDA

V glavnem z mojo ženo sva bila zelo zadovoljna s fotografom, meniva da sva imela srečo, da sva na primerjaj.si našla kontakt od Simon-a.

 • Nina B. 25. Dec. 2016

Vse super!

 • Jasna R. 05. Okt. 2016

Super! Priporocam!

 • Mateja Š. 12. Sep. 2016

Kljub močni svetlobi je uspel naredit prelepe slike.

 • Tanja P. 12. Sep. 2016

Odličen fotograf, prijazen, z njim sem imela dobro izkušnjo in če bom kdaj še potrebovala fotografa bom sigurno poklicala njega. Zanj imam res samo dobre in pohvalne besede.

 • Arijana R. 12. Sep. 2016

Odlična izkušnja, priporočam.

 • Tajda B. 12. Sep. 2016

Ne bi si mogla zamisliti boljšega fotografa za najino poroko. Prijazen, ustrežljiv, neopazen, pa vendar je ujel vse pomembne trenutke. Super fotograf.

 • Urška R. 12. Sep. 2016

S storitvijo sem bila zelo zadovoljna.

 • Martina E. 11. Sep. 2016

Moja izkušnja s ponudnikom je bila zelo dobra. Upošteval je naše želje ter dodal svoje ideje, ki so se izkazale za odlične.

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj