fb
Preverjeni fotografi
Mitja Mladkovič - Art Of Photography
5,0
(5)
Fotografija
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Fotografsko in video ustvarjanje; ugodno, kvalitetno, prijazno, po vaših željah.
Garancija zadovoljstva Ponudnik izbran že 14 krat

Opis

Fotografiranje porok, družin, otrok, posameznikov. Portretno fotografiranje v lastnem studiju. Fotografiranje zabav, dogodkov, prireditev,... Kvalitetno, ugodno, prijazno in po vaših željah.

Kako smo drugačni

Na prvem mestu je zadovoljstvo stranke in za to se maksimalno potrudimo. Kvalitetno, ugodno, prijazno in po vaših željah. Naj bo fotografiranje zabavno in nepozabno.

Storitve
Fotografija
Povezave
Velikost ekipe
3 zaposlenih
Kontakt
Pokliči
Lokacija
Župeča vas 7B, 8263 Cerklje ob Krki

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Ocene

Ocena: 5,0 od 5 uporabnikov.
  • Tatjana R. 07. Mar. 2019

Ponudnik je imel kreativne ideje glede fotografiranja. Ustvaril je sproščeno vzdušje, da so nastale pristne, "naravne" ter zelo lepe in profesionalne fotografije.

  • Maja R. 03. Mar. 2019

Fajn......

  • Tatjana K. 01. Mar. 2019

Mitja ustvari prijetno vzdušje, profesionalen pristop, izvabi smeh in spontanost, izvleče iz nas vse najboljše in hkrati poskrbi, da fotografija pokaže to, kar v resnici smo. Moja izkušnja je bila predvsem simpatična in ob pogledu na fotografije, je veselje neizmerno. Mitja hvala.

  • Neli P. 01. Mar. 2019

Prijazen fotograf, ki je fotografiranje naredil zabavno in sproščeno, kjub temu, da je šlo za prvo takšno izkušnjo. Čudovite fotografije!

  • Manca T. 30. Maj. 2017

SMM multimedia sva izbrala,zaradi njegovega pristopa,moznost ogleda albumov in seveda ugodne cene. Zelo zadovoljna z strokovnjostjo,sproscenostjo in fantasticnimi slikami in albumi..presenecena nad vsemi izdelki...zahvalne slike na dan poroke, porocni album,albumi za starse in price.. Edino kar ti ostane od vajinega dneva so spomini in slike ki ti ostanejo za vedno...zato resnicno priporocam strokovnjaka SMM Multimedia Mitja :-)

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj