fb
Preverjeni fotografi
Fotografske storitve,Tomas Horvat s.p.
5,0
(6)
Fotografija
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
“Ni pomembno, kaj gledaš, ampak to,kar vidiš”
Preverjeni ponudnik Ponudnik izbran že 1 krat

Opis

Sem fotograf iz Celja z več letnimi izkušnjami. Svoje storitve ponujam sedaj tudi na spletni strani www.omisli.si Moja naloga je zagotoviti, da ujemam bistvo vašega dne na najboljši možni način. Da vam bodo fotografije ostale kot večni spomin. Živim za prave trenutke, za smeh, za nagrado za tiste drobne dotike, poglede in poljube…. Kakovost je tisto, na kar sem najbolj ponosen, na kar lahko vsak pričakuje, ko me najame. Moj stil je mešanica dokumentarne in fine art fotografije. Moja dela najdete na moji spletni strani kjer boste lahko videli moj stil fotografiranja. Link do moje spletne strani je: https://test.tomashorvat.com/ Za ogled spretne strani Vam priporočam uporabo: Google Chrome, safari, IOS ali Android

Reference

Moje reference najdete na moji spletni strani.

Kako smo drugačni

Ljubim fotografijo in vse kar je povezano s fotografijo. Potrudil se bom, da vam dam vse, vključno s tistimi nepopolnimi trenutki, na katere nebi nikoli pomislili. Moj cilj je vas nasmejati, morda celo spraviti v jok in da znova doživite vse tiste posebne trenutke, ki bi morda potonili v pozabo, ko je dan končan..

Storitve
Fotografija
Spletna stran
https://tomashorvat.com
Velikost ekipe
1-2
Kontakt
Pokliči
Lokacija
Ulica Marjana Jerina 22, 3000 Celje

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Ocene

Ocena: 5,0 od 6 uporabnikov.
  • Delfin B. 20. Feb. 2020

Vse je bilo odlično. Priporočam!

  • Lidija P. 10. Feb. 2020

Dvakrat sodelovali, dvakrat zelo dobra izkušnja. Prijazno, strokovno... Dobri rezultati (fotografije) pa že isti ali naslednji dan na ogled. Zelo priporočam

  • Kristina L. 10. Feb. 2020

Tomas je bil na naši poroki zelo prijazen, nevsiljiv in pred poroko smo se vse z njim lahko dogovorili glede naših želja in pričakovanj. Dobili smo točno to in še več. Niti sami nismo opazili da je bilo na dan poroke toliko lepih srčnih trenutkov. Slike, ki smo jih dobili so bile vrhunske. Toplo priporočam dalje. Mi ga bomo še najeli za družinsko fotografiranje.

  • Slavica G. 10. Feb. 2020

Krasne fotografije.

  • Ivana R. 10. Feb. 2020

Zelo dostopen, razgledan in kar je meni zelo pomembno vidi detajle.
Vsako ponovno sodelovanje s Tomasom je prineslo nove poglede in še lepše fotografije.

  • Lea K. 10. Feb. 2020

Izjemno prijazen in simpatičen, z veliko sugestijami in predvsem potrpežljivostjo pri delu z otroki. Pripravi sproščeno vzdušje in kreativne ideje. Skratka super.

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj