fb
Preverjeni programerji
Vesna Krašovec s.p.
5,0
(4)
Razvoj in programiranje · SEO optimizacija spletnih strani
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Popolne rešitve za učinkovite spletne predstavitve.
Garancija zadovoljstva Ponudnik izbran že 1 krat

Opis

  • Izdelava spletnih strani: Od preprostih spletnih vizitk do naprednih spletnih strani, ki upoštevajo vse sodobne trende oblikovanja, pisanja vsebin in navigacije. Temeljijo na WordPress tehnologiji in so prijazne do uporabnika.

  • Izdelava spletnih trgovin: Strokovna izdelava vrhunskih in prodajno učinkovitih spletnih trgovin na platformah Magento in OpenCart. Vaša spletna trgovina bo kupcem nudila prijetno uporabniško izkušnjo, 24 ur na dan in 365 dni na leto.

Reference

Za samostojno pot smo se odločili pred kratkim in že pridobili veliko zadovoljnih strank. Nekaj naših projektov si lahko ogledate na tej povezavi: http://www.spletnasinergija.com/reference/ .

Kako smo drugačni

Trije razlogi, da nam zaupate izdelavo spletne strani ali trgovine: - Kakovost: Projekte speljemo brezkompromisno od začetne zasnove do končne izvedbe. V vsakem detajlu našega dela je opazna kakovost. Kakovostni spletni strani bodo internetni obiskovalci bolj zaupali in ji dali večjo veljavo. - Zadovoljstvo: Za doseganje odličnih rezultatov je pomemben pozitiven odnos v ekipi in zaupanje naših poslovnih partnerjev. Vedno se osredotočimo na cilj in potrudimo se, da smo na koncu vsi zadovoljni. - Strokovnost: Priprava materiala za spletno stran ali spletno trgovino ne zahteva samo lepe oblike in inovativne tehnologije. Ustvarjamo nekaj, kar ima moč, tisto piko na i, ki pritegne internetne obiskovalce in jih navduši.

Storitve
Razvoj in programiranje, SEO optimizacija spletnih strani
Spletna stran
Velikost ekipe
0 zaposlenih
Kontakt
Pokliči
Lokacija
Cesta v gaj 73, 3313 Polzela

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Ocene

Ocena: 5,0 od 4 uporabnikov.
  • Juliana V. 08. Jan. 2018

Mislim, da za to ceno ne bi mogla najti boljše ponudbe! Najbolj všeč mi je bilo to, da ima njihov programer zelo dober okus in je naredil stran celo lepšo, kot sem si jo zamislila. sem prepričana, da v prihodnje bomo še sodelovali!

  • Polona Z. 22. Sep. 2017

Super sodelovanje, priporočam. Še po enem letu mi vedno priskočijo na pomoč z nasveti!

  • Iris K. 06. Jun. 2017

Celostna izkušnja je bila zelo pozitivna, predvsem zaradi izjemno hitre odzivnosti in dobre prilagodljivosti našim zahtevnim željam.

  • Vesna K. 02. Jun. 2017

Zelo kvalitetne storitve in ugodna cena.

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj