fb
Preverjeni računovodski servisi
ROHA, finančno in računovodsko svetovanje, d.o.o.
Davčno svetovanje · Računovodske storitve
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Računovodske storitve
Preverjeni ponudnik Garancija zadovoljstva

Opis

ROHA, finančno in računovodsko svetovanje, d.o.o. je slovenska družba, ki je bila ustanovljena leta 2016, v register pa vpisana dne 20.4.2016. Pred tem smo poslovali v obliki s.p.-ja in letos beležimo že 11 leto poslovanja.

Podjetje trenutno zaposluje 4 sodelavce. Večji del storitev, ki jih opravljamo se nanaša na računovodske storitve, hkrati pa vedno večji delež predstavljajo raznovrstne svetovalne storitve. Razvejana ekipa sodelavcev omogoča širok nabor znanja. Izkušnje smo si pridobili tako iz poslovanja bank, revizijskih storitev in svetovalnih storitev v večjem mednarodnem podjetju. Zavedamo se, da so znanje in izkušnje vrednota, zato skrbimo za nenehno izobraževanje vseh zaposlenih.

Podjetje je vpisano v register računovodskih servisov GZS in direktor g. Rok Hajduković je pridobil certifikat Strokovnega vodja računovodskega servisa. Zaposlena Katja Dolinšek Zajc ima naziv pooblaščeni revizor in FCCA. Sodelavka Mojca Jenko ima bogate izkušnje iz delovanja in poslovanja bank. Anka Cerar pa je najmlajša članica naše ekipe ampak skoraj nepogrešljiva, saj kot diplomirani magister ekonomije že od študijskih let sodeluje pri računovodenju v podjetju.

Zavedamo se, da imamo pri našem delu dostop do velikega števila finančnih in nefinančnih informacij o poslovanju družb s katerimi poslujemo, zato vam zagotavljamo strogo spoštovanje zaupnosti podatkov, ki jih bomo pri svojem delu pridobili.

Reference

Računovodske storitve vodimo tudi naslednjim podjetjem: Prima Medis d.o.o. Odvetniška pisarna BGO d.o.o. Odvetniška pisarna Tadej Vodičar d.o.o. Trans Linguis d.o.o. Magentis d.o.o. Rinz Ros d.o.o. Vis Corporis d.o.o.

Kako smo drugačni

Naša storitev je drugačna predvsem pri pristopu do strank, kjer poskušamo res narediti vse, da so stranke zadovoljne, in dobijo kvalitetno storitev, podkrepljeno z večletnimi izkušnjami v reviziji in računovodstvu.

Storitve
Davčno svetovanje, Računovodske storitve
Kontakt
Pokliči
Lokacija
Tržaška cesta 207, 1000 Ljubljana

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Ocene

Še nima ocen.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj