fb
Preverjeni ponudniki storitev za vaš posel
Nina Novak, samozaposlena v kulturi
5,0
(17)
Pisanje besedil
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Vsako sekundo svojega časa namenjam besedi.
Preverjeni ponudnik Garancija zadovoljstva Ponudnik izbran že 3 krat

Opis

Vsako besedilo zahteva individualen pristop, zato je spodaj navedeni cenik le informativne narave: - vstopna besedila za spletne strani (80-120 eur/do 500 besed), - besedila za spletne podstrani (60 eur/do 500 besed), - promocijska besedila (20-80 eur/1000-5000 znakov vključno s presledki), - seo optimizirana besedila na podlagi posredovanih ključnih besed in njihovega števila (20-40 eur/300-1000 besed). Urejanje že napisanih besedil nudim po polovični ceni. Za ponudbo me kontaktirajte in dogovorili se bomo glede podrobnosti.

Reference

V besedah sem doma, a se kljub temu redno podajam na raziskovanja, zato ga skoraj ni področja, ki bi mi pri pisanju povzročalo preglavice, kar se je potrdilo skozi dolgoletno prakso, ki zajema dve desetletji izkušenj na področju pisanja, med katerimi velja izpostaviti: - pisanje promocijskih besedil (umetnost in kultura, športne vadbe, izdelki in storitve), - pisanje besedil za spletne strani (različne vsebine), - pisanje seo optimiziranih besedil (za spletne strani različnih vsebin), - stiki z javnostmi (glasba in književnost), - uredniško delo (časopisi, programske knjižice, samostojne ali skupinske kjižne izdaje), - pisanje strokovnih in publicističnih prispevkov za različne medije (Pogledi, AirBeletrina, Odzven, Jazzetna, Glasna, V svetu tišine itn.), - avtorska dela (poezija, proza, libreto za opero) in mednarodna uveljavljenost teh, - članica različnih strokovnih komisij.

Kako smo drugačni

Pri delu me vodijo odličnost, natančnost in izbira pravih besed v skladu z naravo samega besedila. Verjamem, da je potrebno vsaki vsebini pristopati drugače. Ob tem veliko pozornosti namenjam spoštovanju rokov in ostalih dogovorov.

Storitve
Pisanje besedil
Kontakt
Pokliči
Lokacija
Trnovski pristan 12, 1000 Ljubljana

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Ocene

Ocena: 5,0 od 17 uporabnikov.
 • Klavdija V. 23. Jul. 2019
 • Preverjena ocena

Nina je hitro razumela kaj potrebujem, držala se je terminskega dogovora in oddala odlične tekste.

 • Tina K. 03. Jul. 2019
 • Preverjena ocena

Nina je bila prava izbira! Zelo sem bila zadovoljna. Vse je bilo tako kot sva se zmenili.

 • Žiga L. 18. Jun. 2019
 • Preverjena ocena

Nina je odzivna, vestna in kreativna tekstopiska. Željeno besedilo je dostavila v takšni obliki in na datum, kot smo se dogovorili. Priporočam!

 • Marjetka E. 23. Jan. 2019

Zelo dobra izkušnja v vseh pomenih in primerih. Čudovit nastop na OŠ Bogojina, prav tako literarni večeri oz. predstavitve njenih knjig.

 • Matjaž M. 23. Jan. 2019

V Knjižnici Otona Župančiča vodi pogovore s slovenskimi jazzovskimi ustvarjalci, je zelo profesionalna, na intervjuje se vedno skrbno pripravi, skratka, z njo imamo zelo dobre izkušnje.

 • Aleksander V. 22. Jan. 2019

Vse je bilo kot dogovorjeno.

 • Anja S. 22. Jan. 2019

Nina je izredno profesionalna, odzivna in prijetna sodelavka, z resnično izbranim okusom za pisano besedo. Z njo imam veliko lepih izkušenj in verjamem, da bo z njenim pristopom k delu zadovoljen še marsikdo v bodoče. Anja

 • Anja Š. 22. Jan. 2019

Nina je nadvse prijazna, spoštljiva, odprta, strokovna oseba, ki se poglobi v svoje delo, skuša razumeti vse vidike in plasti tematike. Interakcija s sogovorniki je izjemna.

 • Gregor Z. 22. Jan. 2019

Z Nino Novak sodelujem na velikem projektu, pisanju prve tamburaške opere na svetu za katero je Nina napisala libreto.

 • Robi J. 22. Jan. 2019

Redko, če sploh kdaj, najdeš tako samoiniciativno osebo.

 • Sara Š. 21. Jan. 2019

Nina je neverjetno aktivna in izvirna oseba. Pripravljenost za pomoč bližnjim in predvsem intelektualen način s katerim spreminja družbo, me je osupnil. Sem nekdo, ki je zaradi nje dobil čudovito priložnost , čeprav me na začetku ni poznala. Velikokrat ne znamo navezati stika, saj je pretežko premagati most neprijetnosti in strahu, da bomo razočarani.

 • Vesna T. 21. Jan. 2019

Nina pripravi čudovite predstavitve svojih knjig, ki jih popestri z glasbo, tako da na koncu dogodka obiskovalci odidejo domov polni nove energije , zadovoljstva ... da so med nami še tako sončna bitja, ki ustvarjajo tako z besedo kot z glasom.

 • Luka T. 21. Jan. 2019

Nina Novak je izvrstna krtičarka an področju glasbe, specializirana za jazz in etno godbo ter uglabljeno poezijo.

 • Timotej K. 21. Jan. 2019

Zanesljiva, odzivna, prijazna, kreativna in izvrstna avtorica. Profesionalen pristop, osredotočenost, fleksibilnost in visoka delovna etika so ključ njenih uspehov.

 • Dino P. 21. Jan. 2019

Sve je bilo odlično i profesionalno.

 • Jasna Branka S. 21. Jan. 2019

Nina je izjemno kreativna, topla ustvarjalka z velikim potencialom.

 • Samo V. 21. Jan. 2019

Izkušnja je bila zelo dobra.

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj