fb
Preverjeni strokovnjaki za kamine
Agni - toplotne črpalke, solarni sistemi in kamini
Vodovodne inštalacije in popravila · Izdelava in montaža kamina · Izgradnja in dobava solarnih sistemov / kolektorjev · Vgradnja toplotne črpalke · Vgradnja toplotne črpalke
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Toplotne črpalke, solarni sistemi, kamini in biomasno ogrevanje

Opis

Uredimo vam toplotno črpalko in solarni sistem.

Prav tako pa dobavljamo, vgrajujemo, servisiramo opremo za ogrevanje, v kateri gori.

  • kotlovnice na ključ

  • kamini (dobava in montaža)

  • štedilniki na trda goriva (dobava in montaža)

  • servis vgrajene opreme


OGREVAJTE SE CENEJE IN OKOLJU PRIJAZNO: BIOMASA IN SOLARNI SISTEMI

Se še vedno ogrevate s fosilnimi gorivi? Stroški za ogrevanje se neizogibno višajo. Za biomasne sisteme pa je ta strošek občutno nižji: obnovljivi viri energije so naložba za prihodnost.

AGNI d.o.o. je mlajše podjetje z izkušeno ekipo, specializirano za sisteme obnovljivih virov energije. Svetujemo pri odločitvah za tehnologijo, ki omogoča visok izkoristek vložene energije in zanesljivo delovanje v vsakem trenutku.

Naši produkti so namenjeni tako zasebnim bivalnim prostorom kot javnim objektom, ki zahtevajo zanesljivo delovanje (šole, vrtci, bolnišnice, …). Ogrejemo lahko vse – od posameznih prostorov do celotnih objektov: dnevne sobe s kaminom, hiše s pečjo centralne kurjave, poslovne ali industrijske objekte z manjšo ali večjo površino s kotli do nekaj 10MW.

Imamo rešitve za cenejše ogrevanje in dolgoročno varne naložbe. Izdelki priznanih evropskih proizvajalcev z lastnimi razvojnimi laboratoriji so zagotovilo kakovosti izdelave in delovanja.

Reference

Uredili smo že 100+ kotlovnic na biomaso za ogrevanje objekta, 500+ kaminov na polena ali pelete

Kako smo drugačni

Zakaj AGNI? Beseda izvira iz sanskrta in primarno pomeni OGENJ. Nam ogenj pomeni temeljno energijo, življenjsko vodilo in način življenja: delovanje takrat, ko je to potrebno.

Gradite na novo ali prenavljate, pa bi želeli svoj prosti čas preživeti sproščeno? Prepustite nam načrtovanje in izvedbo celotne kotlovnice. Kotlovnica na ključ.

Se z ogrevanjem nikakor ne želite ukvarjati? Nudimo vam tudi možnost najema kotlovnice z našo oskrbo v celoti. Prodajni obračun tople vode po števcu.

Potrebujete nasvet izkušenega strokovnjaka? Pravilno izbrana in vgrajena peč vam lahko vzame le nekaj minut časa dnevno. Tudi peč na tradicionalna polena. Vse, kar potrebujete, je ogrevalni sistem, ki kurivo nalaga sam, se sam zakuri, očisti…

Ne zadovoljite se z opremo, ki vas bo spremenila v vzdrževalca vaše kurilne naprave. Bodite korak ali dva pred ostalimi! Odločite se že danes in takrat, ko bo uporaba biomase standard, boste vi svojo kotlovnico že amortizirali in morda vgradili nekaj, kar je danes še nepojmljivo (ogrevanje na gorilne celice ali lastna proizvodnja električne energije).

Odločitev je vaša. Zaslužite si najboljše možnosti, ki jih trg nudi. Le odločiti se morate tako.

Storitve
Vodovodne inštalacije in popravila, Izdelava in montaža kamina, Izgradnja in dobava solarnih sistemov / kolektorjev, Vgradnja toplotne črpalke, Vgradnja toplotne črpalke
Spletna stran
Velikost ekipe
1 zaposlen
Kontakt
Pokliči
Lokacija
Jezero 141, 1352 Preserje

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Ocene

Še nima ocen.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj