fb
Preverjeni fotografi
Mitja Florjanc Photography
Fotografija · Snemanje poroke · Video produkcija
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Družinski in poročni kreativno-reportažni fotograf, s čutom za ujemanje vaših iskrenih trenutkov
Preverjeni ponudnik

Opis

Sem družinski in poročni kreativno-reportažni fotograf, s čutom za ujemanje vaših iskrenih trenutkov, ki jih povežem v večno družinsko zgodbo.

Moj prvi resen stik s fotografijo sega vsaj 15 let nazaj – ob spominu nanj se mi vedno znova vzbudi občutek svobode, predanosti in ustvarjalnosti. Po prvih korakih na »trotl kamerah« mojih staršev, ki so ovekovečile mnogo šolskih izletov in dogodkov ob zaključku šolskih dni, sem v 7. razredu OŠ doživel pravi fotografski preporod. Oče me je namreč odpeljal na izlet v sosednjo prestolnico – prepustil mi je svoj novi SLR fotoaparat, da vdihnem svoj radoveden entizuazem v trenutke živosti na veliki tržnici sredi Zagreba. Čeprav nikoli nismo izvedeli, kakšni izdelki so nastali, ker se je film namreč pokvaril. To sva žal ugotovila komaj čez 14 dni, a je ta dan ostal zapečaten v spominu. Takrat sem si pogumno zadal, da hočem vedno znova podoživeti nasmehe, srečo in veselje ljudi na spominku, ki mu pravimo fotografija.

Leta pubertete, študija in v času iskanja svojega mesta pod soncem, sem se uril kot fotograf na medijskih dogodkih pri eni od večjih slovenskih foto agencij (konference, protokolarni sprejemi, predavanja, razstave, otvoritve, kulturni dogodki itd.), na nočnih zabavah v vseh večjih klubih po Sloveniji ter tudi snemal promocijske videje za naročnike – fiizične osebe ter mala in večja podjetja. S tem sem si nabiral pisane izkušnje, predvsem v preizkušanju različnhi fotografskih stilov in izboljševanju komunikacije z ljudmi.

Veliko sem se spraševal, kje je moj fotografski pristan, katere trenutke želim največkrat ujeti v svoj objektiv in jih napraviti večne. Življenje nekako vedno samo poskrbi, da se na koncu vrneš na začetek, zato se je odgovor ponudil sam, ko sem dobil klic prijatelja. Vprašal me je, ali imam čas, da fotografiram njegovo poročno zgodbo. Sprejel sem izziv.. in od takrat dalje vem, da mi kri po žilah poženejo »šutingi«, kjer sem na lovu za iskrenimi trenutki in čutnostjo med ljudmi, ki tvorijo družino.

Reference

Zadovoljni pari in družine, več kot 3 sezone porok.

Kako smo drugačni

V mojem delu se odražajo moje osebne lastnosti – ker sem razigran, sproščen in nasmejan, so tudi moje fotografije igrive, razgibane in pozitivne. Iščem radost v ljudeh, iskrivost v očeh, nasmehe na obrazih ter spontane trenutke. Vse to so skrite sestavine za zgodbo, ki jo spišejo moje fotografije.

Verjamem, da vse v življenju poteka v krogu. Moj krog se prične z veseljem, ko sem s pari in družinami – ko sem del vaših pomembnih dogodkov. Takrat imam čast, da ujamem vse skrite sestavine. Krog se nadaljuje, ko sestavine oblikujem, obdelujem in jih zmešam v edinstveno, osebno zgodbo. Krog veselja se zaključi ob vas – ko vidim, da lahko svoje vesele trenutke vedno znova podožive.

Storitve
Fotografija, Snemanje poroke, Video produkcija
Kontakt
Pokliči
Lokacija
Framska ulica 5, 2000 Maribor

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Ocene

Še nima ocen.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj