fb
Preverjeni vrtnarji
Vrtna Pomočnica,Tjaša Lipič S.p.,urejanje In Vzdrževanje Vrtov
Urejanje okolice · Vrtnarske storitve
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Za urejen vrt, poln zelenjave Vrtna pomočnica poskrbi.

Opis

Vizija podjetja je, da bi imelo čim več ljudi/družin svojo zelenjavo z domačega vrta če tudi nimajo časa ali znanja za pridelovanje. Oskrbujem in vzdržujem že obstoječe zelenjavne vrtove (prekopavanje, zasaditev, pletje, presajanje, osnovno dognojevanje) in naredim načrt za novi vrt (lega in orientacija vrta, načrt zasaditve za celo leto). K stranki pridem vsakih 14 dni oziroma po dogovoru. Ponujam tudi občasna dela npr. samo prekopavanje, zasaditev, načrt vrta. Poučujem otroke, kako si lahko na zabaven način pridelajo zelenjavo, ki jo imajo radi. S tem pridobijo pomembno znanje kako si pridelati nekaj svoje hrane. Opravljam pa tudi vsa druga vrtnarska dela kot so obrezovanje žive meje, košnja trave in obrezovanje sadnih dreves.

Reference

Skupnostni vrt Zavoda Vitica v Gornji Radgoni, eko šolski vrt OŠ Rudolfa Maistra Šentilj in OŠ Apače ter zadovoljne stranke.

Kako smo drugačni

Individualni pristop, kjer upoštevam samo želje stranke. Za vse, ki nimajo časa za delo na vrtu, poskrbim, da imajo na vrtu vedno svežo zelenjavo. Jaz opravim vsa dela na vrtu, stranka samo pobere zelenjavo, ki jo potrebuje.

Storitve
Urejanje okolice, Vrtnarske storitve
Povezave
Velikost ekipe
0 zaposlenih
Kontakt
Pokliči
Lokacija
Kresnica 8A, 2212 Šentilj v Slov. goricah

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Ocene

Še nima ocen.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj