fb
Preverjeni monterji klim
Klima AS d.o.o.
5,0
(7)
Montaža in servis klime · Klimatska naprava
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
toplotne črpalke, talno ogrevanje, klima naprave - dobava, montaža, servisiranje

Opis

https://www.klima-as.com/ Servisiramo, dobavljamo in montiramo toplotne črpalke Daikin Altherma, Toshiba Estia, Dimplex, Mitsubishi El. Zubadan, klima naprave Toshiba, Daikin, Mitsubishi Electric, izvajamo adaptacije kurilnic, vodne inštalacije in talno gretje pri novogradnjah ali obnovah objektov. Za vse informacije, brezplačne oglede in svetovanje smo vam na voljo tudi na tel.št.: 030 605160 (Orlando), 030 606160 (Jasmina), 01 5008114, faksu 01 5008115 ali elektronski pošti na naslovu info@klima-as.com

Storitve
Montaža in servis klime, Klimatska naprava
Kontakt
Pokliči
Lokacija
Ulica Jožeta Jame 12, 1210 Ljubljana - Šentvid

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Ocene

Ocena: 5,0 od 7 uporabnikov.
  • Barbara1Knez 14. Apr. 2017

S storitvami podjetja Klima AS smo zelo zadovoljni. Zakaj?
Pred devetimi leti smo imeli del starejše hiše popolnoma "slečen" in smo bili tik pred montažo klasičnega ogrevanja, saj so nam tako svetovali nekateri strokovnjaki v naši okolici, ko se je pri nas oglasil gospod Roj za klimo. Ne samo, da je "nagruntal" idealno mesto za našo klimo, njegovi nasveti so pripomogli temu, da smo izbrali investicijsko dražje ogrevanje, za katero pa imamo mesečno manj stroškov.
Hvala celotni ekipi. Zakon ste 😊.

  • Anitastefin 13. Apr. 2017

Nisem se spomnila, kdaj smo nazadnje pri nas doma dali očistiti filtre klimatske naprave, kdaj je bil torej nazadnje opravljen vzdrževalni servis. Letos mi je končno uspelo, da sem to uredila in to pred začetkom sezone. Hitro sem dobila termin, čiščenje je potekalo v prijetnem vzdušju. Čista je tudi zunanja enota in naprava je tudi na zunaj videti kot nova. Super izkušnja od začetka do konca. Z veseljem jih priporočam tudi prijateljem.

  • Emil P. 13. Apr. 2017

Navdušilo me je iskreno svetovanje, kar je bilo na koncu tudi odločilno, administracija izredno prijazna, z izvedbo sem bil zelo zadovoljen, predvsem mi je bilo pomembno, da sem lahko sodeloval pri izbiri posameznih materialov, načinu izvedbe. Hiša se odlično greje, se še učimo živet s toplotno črpalko, pri tem pa me veseli dejstvo, da je g. Orlando vedno na voljo. Fleksibilni, zaupanja vredni, priporočam.

  • Dejal0709 13. Apr. 2017

Navdušeni nad prijaznostjo, ponudbo in kvaliteto!!!

  • Johnny 13. Apr. 2017

Dostavljeno in odlično montirano čeprav na drugi strani Slovenije. Tako naprej....

  • Marijalavrinc 13. Apr. 2017

Strokovno, prijazno in hitro.

  • Andrejhrovat1970 13. Apr. 2017

Podjetje Klima AS sem prvotno kontaktiral za nakup toplotne črpalke za novogradnjo v okolici Kranja. Odziv s strani administratacije je bil takojšen, posredovali so mi informativno ponudbo ter se takoj dogovorili za brezplačen ogled objekta in svetovanje z njihovim strokovnim osebjem. Na dogovorjeni termin se je oglasil g.Roj, ki me je s svojim znanjem in večletnimi izkušnjami prepričal v nakup ogrevalnega sistema. Glede na njihov širok prodajni program sem se odločil, da bo podjetje Klima AS poleg toplotne črpalke izvedlo celotna strojnoinštalacijska dela; vodo, kanalizacijo ter talno gretje.
Vse pohvale strokovni ekipi! Priporočam!

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj