fb
Preverjeni lokalni ponudniki, ki jim zaupamo
Skupina TAKT
5,0
(15)
Glasbeni nastopi
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Glasba za poroke, veselice, rojstnodnevne zabave in podobne "žure"!
Ponudnik izbran že 3 krat

Opis

Smo primorska skupina mladih glasbenikov in prihajamo z različnih koncev Vipavske doline. Pred leti je inštrumentalni trio (Jani, Aljaž in Peter) že nastopal s še enim članom v fantovski štiričlanski zasedbi. Zaradi povabila takratnega vodje ansambla v kvintet, smo ostali trije člani ostali pri bolj skromnem petju in smo bolj kot ne izvajali samo inštrumentalno glasbo, zato smo izrazili skupno željo, da poiščemo pevski duet. Po slabem letu dni sta se nam pridružila Klemen in Barbara, s katerima smo ustanovili skupino Takt. Skupaj ustvarjamo sedmo leto. Za seboj imamo že kar nekaj nastopov in komaj čakamo, da spet kje zaigramo in naredimo "žur". Naš interes je igranje na porokah, rojstnih dnevih, obletnicah, veselicah, otvoritvah, maturantskih plesih, ustvarjanje avtorske glasbe,... Poroko lahko samo z inštrumentalnim triom ali kot skupina spremljamo čez cel dan. Po dogovoru lahko sodelujemo pri izvedbi povezovalnega programa, pri izvajanju raznih animacij,...

V živo izvajamo tako narodno-zabavno glasbo, kot tudi slovensko zabavno in pop/rock glasbo, dalmatinske, hrvaške, pop, rock, evergreen hite,...

Zvrst in repertoar:

Naš repertoar v prvi vrsti obsega slovensko narodno-zabavno glasbo, ki jo izvajamo v inštrumentalni trio izvedbi (diatonična/klavirska harmonika, kitara, bas kitara/bariton), kateri se pridružimo s štiriglasnim petjem. Zabavni del repertoarja obsega slovensko pop/rock glasbo, dalmatinske uspešnice, hrvaške, angleške, pop, rock, evergreen hite, seveda pa ne moremo mimo rock'n'rolla in kančka modernih skladbic. Trudimo se in želimo si, da z nastopom zadvoljimo glasbene okuse celotnega občinstva. Vso glasbo izvajamo v živo!

Člani zasedbe:

Jani Volk - diatonična harmonika, vokal; Aljaž Krašna - kitara, električna kitara; Klemen Božič - klavirska harmonika, klaviature, vokal; Barbara Božič - vokal; Peter Božič - bariton, bas kitara, vokal.

Storitve
Glasbeni nastopi
Spletna stran
Kontakt
Pokliči
Lokacija
Cesta 68A, 5270 Ajdovščina

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Ocene

Ocena: 5,0 od 15 uporabnikov.
 • Aleksandra R. 28. Avg. 2018

Skupina Takt je enkratno opravila svojo nalogo na hčerkini poroki. Igrali so brezhibno in ustvarili res lepo poročno vzdušje, kjer se je vsak zabaval in sprostil. Toplo priporočam!

 • Aleksandra R. 24. Avg. 2018

Skupino Takt smo izbrali za poročni nastop in smo bili s skupino zelo zadovoljni. Nastop je bil zelo dinamičen in je priklical res veliko svatov na plesišče. Znali so preklapljati med različnimi zvrstmi s poudarkom na narodnozabavni glasbi. Skratka, če bi še enkrat izbirali, bi se definitivno spet odločili za SKUPINO TAKT !!! Same pohvale z naše strani !!! Z eno besedo ENKRATEN NASTOP !!!

 • Anja S. 17. Avg. 2017

Glasbo na najini poroki sva zaupala skupini Takt. Dogovorili smo se glede iger in repertoarja. Poskrbeli so za dobro vzdušje, upoštevali najine želje in se tudi sproti prilagodili, ko je bilo potrebno. Odlična ocena. Midva jih priporočava:)

 • Petra B. 10. Avg. 2017

Meni je bilo vse dobro. Kar tako naprej.

 • Andraž G. 21. Avg. 2016

Zelo profesionalna, a hkrati smeha polna zasedba, odlično igranje :)

 • Dominik T. 21. Avg. 2016

S Skupino Takt imam zelo dobre izkušnje, so zelo prijazni , njihov program glasbe je raznovrsten (igrajo zabavno, narodnozabavne, dalmatinsko glasbo) in navduši ter na plesišče popelje staro in mlado. Všeč mi je, da glasbo izvajajo izjemno kvalitetno, tako instrumentalno kot tudi vokalno, v celotnem večernem nastopu imajo zelo malo kratkih pavz, kar pripomore temu, da obiskovalci prireditve ne zapuščajo. Izjemno dobra skupina, primerna tako za poroke, rojstno dnevna praznovanja kot tudi večje prireditve (razne gasilske veselice, itd.) Priporočam!

 • Mitja K. 20. Avg. 2016

Prijazni, profesionalni, kratke pavze, super izbor pesmi

 • Helena W. 20. Avg. 2016

Odlična ekipa mladih, super vzdušje, kvalitetna izvedba. Zagotovo jih bomo še kdaj povabili.

 • Tomaž K. 20. Avg. 2016

z eno besedo....VRHUNSKI!!!

 • Mateja B. 20. Avg. 2016

Všeč mi je sama izbira glasbenih zvrsti, ki jo izvajajo; pevsko so dobro podkovani, glasbeno pa še bolj... :) Kar tku naprej :)

 • Tamara L. 20. Avg. 2016

Bilo je super, vse kot smo se dogovorili.

 • Aleks U. 20. Avg. 2016

👍👌odlično.

 • Jernej K. 20. Avg. 2016

Vse je bilo odlično.

 • Meta F. 20. Avg. 2016

Skupina Takt je super skupina, ki špila kot se šika. Prijazni, odzivni, upoštevajo želje, znajo komunicirati s publiko in se prilagajati vzdušju, pripravijo tudi kakšne igre, poleg tega pa veliko igrajo in to zelo dobro. Zelo so uglašeni, glasba je kvalitetna, dobro odigrana.

 • Tomaz B. 20. Avg. 2016

Vse odlično!!

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj