fb
Preverjeni lokalni ponudniki, ki jim zaupamo
Skupina Hooruk
5,0
(15)
Glasbeni nastopi
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
ŽUR BAND
Preverjeni ponudnik Ponudnik izbran že 4 krat

Opis

Nastanek skupine Hooruk sega v leto 2007. Naš repertoar obsega zabavno kot tudi narodno-zabavno glasbo. Velik poudarek pa dajemo tudi na humor 1(show program), ki ga na naših nastopih ne manjka. Skupino poleg izjemne energije na odru, odličnega repertoarja odlikuje še: profesionalna oprema, ozvočenje, svetlobna animacija. Ob enem pa se trudimo, da so naši poslušalci ob vsakokratnem povabilu na gostujoči dogodek deležni dobre atmosfere, ki le redko koga pusti ne ravnodušnega. Igramo: Poroke, Abrahame, veselice, maturantske plese, rojstno dnevne zabave... Izvajamo raznovrsten repertoar, ki je znan po vsem poznanih skladbah iz različnih glasbenih stilov (slovenske, hrvaške, evergreen, dalmatinske, ex-yugo, mednarodne uspešnice, slovenska narodno-zabavna glasba...) - odvisno od želje organizatorja. Aktivno nastopamo za poslušalce različnih generacij in zahtevnosti. Primerni smo za popestritve različnih dogodkov, naj si bodo to: lokalne zabave, poroke, plesi, študentske zabave, novoletne zabave, maturantski plesi, pustovanja, veselice... Skupino Hooruk sestavljamo: Ines Jurčič (vokal) Luka Goršek (klaviatura, harmonika, vokal) Jože Šumečnik ( bas kitara, bariton, vokal) Igor Kramar (el. kitara, ritem kitara, vokal) Mladen Jurčič (bobni, vokal)

Reference

Preko 200 poročnih slavij, Prešernov trg Ljubljana, BSH Nazarje, Fašenk Markovci, Radeljska srečanja, Korantova jesen Bukovci, Festivalna dvorana Lent, Hotel Žonta, Kongresni center Brdo pri Kranju, Hotel Slon, Hotel Celeia Celje, Nebotičnik Ljubljana, Terme 3000 Hotel Ajda, Oktoberfest Juršinci, Ptujska noč, Hotel Kristal Dolenjske Toplice, Antonova noč Cerkvenjak, Bowling center Strike Maribor, Hotel Bernardin, podelitev Viktorjev 2017, Casino Korona Kranjska Gora, Anin dvorec Rogaška, posestvo Pule, City Hotel Maribor, hotel Sheraton, LTH casting, Ljubljanske mlekarne, Knauf isolation, Lesnina, Elan,...

Storitve
Glasbeni nastopi
Povezave
Velikost ekipe
0 zaposlenih
Kontakt
Pokliči
Lokacija
Trnoveljska cesta 6, 3000 Celje

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Ocene

Ocena: 5,0 od 15 uporabnikov.
 • Ivanalanu 19. Dec. 2016

Super zabava

 • Sasodolsak 19. Dec. 2016

Suprr je čuj

 • Cvetkaonic0 19. Dec. 2016

Več narodnih

 • Severinakuhar 19. Dec. 2016

Zabavni, odzivni, profesionalni!

 • Ksenijalovrencic 19. Dec. 2016

Zabavali so nas na privat zabavi

 • Anasilc1990 17. Dec. 2016

Za poroko sva iskala skupino, ki bi imela vse. Torej bila sva zahtevna: zenski vokal, bobni ki bolj poudarijo pesmi, da imajo frajtonarico in hkrati igrajo tudi vse zabavne pesmi. Takih ponudnikov ni veliko pri nas. Nasla sva jih nakljucno po internetu, saj prej nisva slisala se za njih. Sla sva jih poslusat v zivo in takoj sva si rekla: to je to!
Ines ima vrhunski glas, skupina na sploh deluje zelo dobro. Vsi na poroki so samo hvalili, saj so zur baredili nepozaben. Igrali z zelo majhnimi pavzami vse do petih zjutraj. Ni jih bilo za ustavit:) tako da toplo priporocam skupino Hooruk vsem, ki si zelijo na poroki dober zur, ne samo z narodno slovenko muzko. Zelo so prilagodljivi in igrajo kar jim narocis: ce zelis narodno slovensko, ti bodo igrali to. Midva sva zelela bolj zabavne in hrvaske in to je bilo tudi gostom vsec, saj sva imela vecino mlade ljudi. Vse pohvale skupini!:) Da bi se se enkrat odlocala, bi se odlocila za njih.

 • Bukovecsara9 16. Dec. 2016

Odzivni, kvalitetni, zmerna cena.

 • Tinastiftar 16. Dec. 2016

So prava energijska bomba. Izvedba širokega nabora skladb različnih zvrsti je kvalitetna in podkrepljena z vrhunskim ozvočenjem. Samo igranje pa je začinjeno z ravno pravšnjo mero humorja....skratka NAVDUŠENA.

 • Sanelajuric97 14. Dec. 2016

Hoorukovci so odlicna skupina, primerna za vsak super žur!
Big like !

 • Tajdadvorsak 14. Dec. 2016

Prijazni, hiter odziv na mailu

 • Urskaacko 14. Dec. 2016

Super skupina.

 • Lukakaiba27Lk 14. Dec. 2016

Jaz bom samo napisal Ines Jurčič je zakon, lepo glas in tudi bend je uredu

 • Sabinamagdic6 14. Dec. 2016

Odličen bend.

 • Encisimona 14. Dec. 2016

Veliko glasbe z malo pavz!
Med pavzami so bile odlične igre

 • Nsjurcic8 14. Dec. 2016

Top in profesionalno!!! 👌

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj