fb
Preverjeni lokalni ponudniki, ki jim zaupamo
Skupina ADAM & EVA
5,0
(4)
Glasbeni nastopi
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Glasbena skupina za poroke,obletnice,veselice itd.
Preverjeni ponudnik Garancija zadovoljstva Ponudnik izbran že 5 krat

Opis

Smo šest članska zasedba, ki igra vse zvrsti plesne glasbe za zabave, veselice, poroke in druge priložnosti. Izkušeni in sproščeni glasbeniki z bogatimi referencami, profesionalnem pristopom, vrhunsko opremo in veseljem do tega kar delajo, so garancija za dober žur. z več kot 20 letnimi izkušnjami. V svoji dolgoletni zgodovini smo igrali že več kot na 150 porokah,obletnicah,službenih zabavah,veselicah…. Vsa glasba se izvaja v živo z pravimi bobni ter lastnim vrhunskim ozvočenjem z dodatkom light showa in dimnega efekta… Glede repertoarja smo zelo prilagodljivi, saj igramo od narodno zabavne glasbe, pop, rock , jugo,moderno Hrvaško glasbo,dalmatinsko.. itd. Poroke in obletnice popestrimo tudi s humorjem in animacijo, ki vsebujejo nagrade, nad katerimi so udeleženci navdušeni. Sebi in svojim gostom boste tako zagotovili kvalitetno glasbeno popestritev in nepozabno doživetje. Veselimo se sodelovanja z vami. Za dodatna vprašanja sem vam na voljo na gsm.: 031-359 275 Poljanšek Brane

Repertoar obsega; popularna Hrvaška,(Ivan Zak,S.A.R.S, Neda Ukraden, Cetinski,Plavi orkestar, Lidija Bacić, Toše Proeski,Prljavo Kazalište,Crvena jabuka)...Slovenska glasba (,Jan Plestenjak, Alenka Godec,Don Mentoni,Victory,Bazar,Flirt,Mixi slo.uspešnic)....Dalmatinske( Klapa Maslina,Vinko Coce,) Tuje( Tina Turner, ABBA, Roy Orbison, Ed Sheern,The Ronettes.) Narodna, (MladiDolenjci, Slapovi, Modrijni, Pogum, Slak,Avsenik).., No to je na kratko napisan naš repertoar in zvrst,ki je drugače še bolj obširna kot je napisano.

Člani zasedbe:

Boštjan Zakrajšek - Glavni moški vokal, frontman, kitara

Odličen vokalist, ritem kitarist in povezovalec/animator, ki nariše nasmehe na obraz že s svojo pojavo, kot tudi s svojimi povezovalnimi sposobnostimi. V njegovi družbini ni nikoli dolgčas. Igral že pri mnogih ansamblih in rock zasedbah (Mortuary Carriage,trio Bianco,Ansambel Štrajhar,...).

Marko Zakrajšek - Spremljevalni vokal, bas kitara

Izjemen bas kitarist, ki se (z)najde v prav v vsaki glasbeni zvrsti in poskrbi, da se harmonije in ritem združijo v eno. Med drugim je sodeloval s Tokcom iz skupine Dan-D, kateri mu je pomagal pri avtorski glasbi za Skupino Ultra. Igral je tudi pri rock skupinah Alarm, Zimzeleni, Skupina Sinji Galeb in bil skupaj v glasbenih projektih z bratom Boštjanom pri skupinah Bianco in Ansambel Štrajhar.

Brane Poljanšek - Spremljevalni vokal, harmonika, klaviature

Vedno nasmejani in odlični harmonikaš in klaviaturist, ki zapolni zvočno sliko tako med narodno kot tudi med pop/rock glasbo inštrumentalno, kot tudi glasovno. Dolga leta igral pri Ansamblu Minerali.

Eva Čebulj - Glavni ženski vokal, spremljevalni vokal, frontmanka

Vedno razpoložena predstavnica nežnejšega spola v skupini, ki je zadolžena za višje registre petja. Odlično se znajde v pop/rock vodah, še bolje pa v narodnih, petje terce jo dobesedno razveseljuje. Sodelovala že v mnogih glasbenih projektih, nazadnje bila članica skupine Brzina.

Jure Kapler - Bobni

Najvišji član skupine, ki na odru sedi najnižje in skrbi, da vsi člani igrajo v njegovem ritmu. Praktično mu nobena glasbena zvrst ni tuja, najbolje pa se znajde v rock/rockabilly vodah. Igral v mnogih glasbenih projektih (Cry baby,...), praktično so se glasbene poti dostikrat križale z Anžetovimi in odtod tudi povezanost in uigranost med omenjenima članoma.

Anže Tomazin - Kitara

Najširši član zasedbe, ki je dobesedno obseden s kitarami. Obožuje country, pop in rock. Skrbi za solo kitarske vložke in ritem, ko Boštjan odjadra med publiko. Tekom svojih aktivnih let igral v kar nekaj glasbenih projektih (Grizzly Adams, ...).

Reference

Ogromno Porok, obletnic in službenih zabav (Lek,Helios,Petrol,Lidl,Gpg,Mercator,Krka) ter maturantski plesi

Kako smo drugačni

Lastno ozvočenje,ki pokrije še kako veliko veselico in kristalno čistim zvokom poskrbimo,da je normalno poslušljivo. Animacije na obletnicah ter porokah.Skrivnostni gost,ki še dodatno popestri dogajanje s petjem in igro..Pripravljen protokol od A do Ž .Zanimive nagrade za najboljše,ter 100% Igranje v živo je garancija za nepozabno doživetje..

Uradni naziv podjetja
Seming d.o.o. - Seming Trgovsko Podjetje, Marketing, Inženiring, d.o.o.
Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Glasbeni nastopi
Velikost ekipe
1 zaposlen
Leta izkušenj
25+ let (Datum ustanovitve: 1992)
Finančno stanje
Bonitetna ocena: A TRR račun je preverjen
Glavna dejavnost podjetja
G46.190 - Nespecializirano posredništvo pri prodaji raznovrstnih izdelkov
Vsi podatki preverjeni
14. Apr. 2021
Lokacija
ŽEJE 4J, 1219 ŽEJE PRI KOMENDI

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Ocene

Ocena: 5,0 od 4 uporabnikov.
  • Anonimen 13. Nov. 2016

Skupina ART. Zabavni z polno domislicami. Odlična izbira za poroko ali kakršnokoli drugo zabavo. So zabavni in jim ne zmanjka domislic kaj bo sledilo.

  • Tina R. 06. Nov. 2016

Igrali ste nama na poroki. Imeli smo se super fenomenalno vse do jutra. Nikoli ne bom pozabila vaše "pavze". Rekli ste, da odigrate samo še eno, potem pa pavza... in potem je ta ena trajala 3 ure. Tri ure žurke in plesa, venček vsega mogočega. Super ste in upam, da nama boste igrali na kakšni obletnici :D

  • Tomaž G. 12. Jun. 2016

Igrajo veliko glasbenih slogov, poskrbijo tudi za razne igrice in tako popestrijo dogodek. Priporočam!

  • Jure Š. 10. Jun. 2016

Imajo občutek, kaj 'pali', in se prilagodijo stanju na plesišču - če vidijo, da je ljudem všeč narodnozabavna glasba, dajejo nekaj časa poudarek njej, če katera druga zvrst, igrajo to in še bolj napolnijo plesišče. Po želji pripravijo spremljevalni program (npr. razne igrice na poroki), povezujejo večer s humornimi vložki.

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj