fb
Preverjeni lokalni ponudniki, ki jim zaupamo
POPGARAŽ - glasbena skupina
5,0
(4)
Glasbeni nastopi
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
POPGARAŽ - odličen band z možnostjo DJ-a
Preverjeni ponudnik Garancija zadovoljstva Ponudnik izbran že 12 krat

Opis

KDO SMO:  

P O P G A R A Ž smo 5-članska zasedba profesionalnih glasbenikov, ustanovljena z namenom preigravanja najboljše OLDIES GOLDIES in moderne glasbe raznolikih žanrov. Primerno za domače urbano kot tudi mednarodno občinstvo. Preigravamo repertoar, ki obsega najlepše slovenske popevke, največje hite pop-rocka, "YU hite", hite diska & funka ter vse do swinga in popa začinjenega z elementi jazza in latina. (Repertoar skladb je v prilogi). Možna je tudi kakšna posebna glasbena želja.

Primerno za javne nastope, privat zabave, poroke, VIP ambientalno sceno, za hotelski program in za dogodke z mednarodno udeležbo. Za poroke in daljše nastope se odlično obnese kombinacija z DJ-em.

Osnovna zasedba (5 članov):  - ženski & moški glavni vokal;  - ritem & solo električni kitari z efekti;  - bas kitara;  - bobni.

PROGRAM:  - dolžina programa znaša do 8 ur;  - možnost neomejenega podaljšanja in dopolnjevanja z DJ-em (član banda) v zaključnem delu slavja; - možnost obrednega nastopa v duetu ali trio, tudi v kombinaciji z violino;   - osnovna animacija in vodenje vključena.

GLASBA:

P O P G A R A Ž v živo: https://youtu.be/OlKaZQPxPjo

P O P G A R A Ž   FB: https://www.facebook.com/popgaraz/    

CENA (vsi stroški) vključuje: - nastop skupine do 8 ur: 1.500€, do 5 ur 1200€;     - možnost obrednega nastopa kot duet, trio, tudi z violino; - možnost podaljšanja programa z DJ  M U Z K E  (član skupine), doplačilo 50€/uro. - kakovostno in elegantno ozvočenje z odličnim zvokom; - svetlobne efekte in razsvetljavo;povezovanje programa.

/ kot DJ M U Z K E in hkrati izkušen kitarist skupine sem poznavalec glasbene zgodovine in diskografije, ki redno spremljam tudi nove glasbene trende. To se odraža pri okusnem izboru ter širini vrtenja glasbe, prilagajanju občinstvu in v končnem zadovoljstvu naročnikov. Vodim glasbeni program in se hkrati prepuščam domišljiji plesalcev, sprejemam "razumne" glasbene želje ter sem odprt za glasbene zvrsti (oldies goldies, slovenska dobra glasba, YU rock & pop, house, rnb, elektronika, latino, popjazz, nzb glasba, aktualni hiti, alter). Vseskozi preverjam odzivnost in vibracije občinstva, na in izven plesišča. Vrtim tudi glasbo na poslovnih in zasebnih zabavah, vključno s porokami. Naročniki so z mano vedno zadovoljni! 

Reference, več kot 100 zasebnih nastopov kot DJ, poslovne zabave za GEN-I, Orbico, Interspar, Trimo, Plini, Klinični Center, Muzeji Ljubljana, Domovi starostnikov (zaposleni), idr. manjša podjetja. 

Običajni postopek dogovora poteka v tem vrstnem redu: potrditev po tel. - rezervacija termina, sestanek ob kavici - včasih tudi po telefonu, uskladitev dogovora, predlog pogodbe, podpis, ohranjanje stika za vse potrebne nove informacije.   

Za vsa vprašanja smo dosegljivi na tel.: 040 751 151 / tomaz@gig.si 

V upanju, da se vidimo in skupaj ustvarimo odlično zabavo vas prijazno pozdravljamo!

ekipa POPGARAŽ

Reference

REFERENCE: - band za 50 let Tanje Ribič 2018;     - "Ne znam lepše opisati POPGARAŽ, kakor must-have band na katerikoli poroki (razen ce brez frajtonarce res ne gre). Ekipa muzicarjev, zares. Profi odnos. Še moj 2-letni sin je plesal (in pel). Hvala! Definitivno en boljsih bandov na Omisli.si in Najdi-glasbenika. Z veseljem priporočam tako kvaliteto!" ...je zapisal šef in ustanovitelj portala Omisli.si in Najdi-glasbenik, ki nam je zaupal med več kot 500 bandi;  - cca 250 odigranih nastopov (javni nastopi, privat poroke in RD zabave) v 5. letih delovanja zasedbe; - silvestrovanja HOTEL SLON, HOTEL GOLTE, HOTEL METROPOL, CASINO LARIX; - pevka je vokalistka tudi pri ABBA Mia tribute bandu; idr

Kako smo drugačni

Prefinjen in raznolik izbor glasbe, kvalitetna izvedba, tudi z elementi jazza in funka, ne igramo narodnozabavnih in dalmatinskih skladb!

Storitve
Glasbeni nastopi
Povezave
Kontakt
Pokliči
Lokacija
Ramovševa ulica 21, 1000 Ljubljana

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Ocene

Ocena: 5,0 od 4 uporabnikov.
  • Nina B. 01. Okt. 2019

Popgaraževci so super, izjemno kvalitetna glasbena skupina, dober repertoar, prijetni, prilagodljivi in zanesljivi.

  • Tadeja G. 01. Okt. 2019
  • Preverjena ocena

Popgaraž so preprosto top! Bili so izbrani band na najini poroki in poskrbeli za odlično zabavo do zgodnjih jutranjih ur. Tonsko in vsebinsko zelo okusno in dobro izbran repertuar! Zaradi organizacije poroke iz tujine je bilo za naju kot naročnika sva imela omejeno izbiro komunikacije, vendar je bila le ta izvedena kratko in jedernato. Na najino željo so odlično izvedli tudi pesem v italijanščini (poročni ples), ki ni bila vkljuljučena v repertuar. Vsekakor priporočam!

  • Mitja P. 01. Okt. 2019
  • Preverjena ocena

BLOWN AWAY! Vrhunski glasbeniki, profesionalna izvedba. Želela sva malo bolj butično poroko in POPGARAŽ ekipa je zares dostavila. Vsem svatom je bila glasba več kot všeč, še najbolj pomembno pa je to, da sva z ženo uživala. #funky #jazzy #proglasbeniki #poroka

  • Anica M. 23. Nov. 2017
  • Preverjena ocena

Dober vokal.

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj