fb
Preverjeni lokalni ponudniki, ki jim zaupamo
Matjaž Tavčar
5,0
(3)
Video produkcija · Snemanje poroke · Fotografija
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Čutnost, igrivost, kreativnost, dovršenost ter stremenje k popolnosti so bistvene lastnosti mojega f
Preverjeni ponudnik Ponudnik izbran že 5 krat

Opis

Čutnost, igrivost, kreativnost, dovršenost ter stremenje k popolnosti so bistvene lastnosti mojega fotografskega repertoarja. Razpon med tradicionalnostjo ter kreativno drugačnostjo je prilagodljiv vašim potrebam, željam in zahtevam. Pri poročni fotografiji s svojim znanjem, prodornimi tehnikami ter vrhunsko opremo zajemam edinstvene trenutke zaljubljenosti, predanosti, zaupanja ter iskrenosti. Želim, da je končni izdelek konglomerat naštetega ter nadgradnja, presežek vaših pričakovanj.

Studijska fotografija je področje, kjer se udejanijo vaša še tako zahtevna naročila. Naj gre za portretno ali modno fotografijo, za fotografiranje dojenčkov, otrok ali družine, takšnih in drugačnih izdelkov, vsestranska studijska oprema, dolgoletne fotografske izkušnje, neusahljiva kreativnost ter dovršena obdelava fotografij so elementi, ki vas ne bodo pustili na cedilu.

Storitve
Video produkcija, Snemanje poroke, Fotografija
Spletna stran
http://www.matjaztavcar.com
Kontakt
Pokliči
Lokacija
Žabnica 83, 4209 Žabnica

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Ocene

Ocena: 5,0 od 3 uporabnikov.
  • Jure V. 05. Jun. 2017
  • Preverjena ocena

Odlično opravljeno delo. Dobra komunikacija, zanesljivost in najpomembneje - kvalitetne fotografije.

  • Nejc J. 18. Nov. 2016

Matjažev prvi odziv je bil fantastičen, saj je bil eden redkih fotografov, ki si je vzel čas in dejansko prebral najino povpraševanje. Tudi na sestanku je bil zelo sproščen in korekten. Cena se nama je zdela poštena, kvaliteta vrhunska (vsaj za naju). Na fotografiranju je bila poleg še asistenta, vse je potekalo v zelo sproščenem vzdušju. Fotografije sva dobila v roku enega meseca (tako kot smo se dogovorili) in še več obdelanih kot smo se dogovorili.

Skratka, midva ga priporočava.

  • Mitja P. 18. Nov. 2016

Matjaž se je že ničkolikokrat izkazal kot zelo dobra izbira, pa naj je šlo za slikanje poroke, izdelkov za katalog ali koncerta. Cena je zelo "down to earth", zaradi kvaliteta storitve sploh ne šepa. Uporablja dobro opremo, navadno pa ga spremlja tudi lightman (girl, pravzaprav). Priporočam!

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj