fb
Preverjeni lokalni ponudniki, ki jim zaupamo
mali BU ZABAVA
5,0
(1)
Animacija na dogodkih
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Za rojstni dan in vse naštete dogodke je program pester, živahen, predvsem pa drugačen.
Ponudnik izbran že 2 krat

Opis

VEČ KOT SAMO GLASBENA ZABAVA ZA OTROKE

Z GLASBO IN GIBANJEM DO ZABAVE IN ZNANJA

Glasba, igra, ples, petje in sprostitev je pravi opis te glasbene zabave. Zabava je predvsem poučna, saj otroci skozi igro spoznajo nove pesmi in vse kar sodi zraven glasbe: ritem, petje, igranje, ples, smeh in vesela družba. Pa še like iz pesmi - živalce v kostumih spoznamo in o gibanju in športu kakšno rečemo. Marjan Uljan je pevec, animator, voditelj ter izvajalec iger, delavnic in predstav za otroke in odrasle. Ima svojo glasbeno skupino MALIBU z katero je izdal že 10 albumov in sodeloval že na vseh Slovenskih festivalih ter bil velikokrat tudi nagrajen. Za otroke je posnel zelo zanimiv in uspešen glasbeni projekt (CD, DVD, pobarvanka) z naslovom Z glasbo in gibanjem do zabave in znanja, ki ja lahko tudi lepo darilo za razne priložnosti. V letošnjem letu bo izšla nova zgoščenka z otroškimi Slovenskimi uspešnicami v modernejši izvedbi mali BU.

GUSARSKA ZABAVA Prava gusarska zabava z veliko sceno in številnimi rekviziti, ki obogatijo program in pripomorejo, da je vzdušje nepozabno in res gusarsko obarvano. Veliko izvemo o gusarskem življenju in njihovih navadah (skrinja zakladov, papagaj, top, tiger, palme, barčica….). Ko se vsi spremenimo v gusarje (daljnogled, gusarska ruta, preveza za oči, sablja, ki jo uporabljamo le za spretnostni poligon, zlatniki, zemljevid…) se igra začne. V igro je vključena motorična in spretnostna animacija na velikem poligonu. Med igro plešemo in pojemo gusarske pesmi na koncu pa si vsakdo lahko izdela kakšnega od rekvizitov (rute, daljnogledi, poveze za oči, sablje) Sodelujočim podarimo sabljo iz balona in seveda pohvalo za sodelovanje, s katero postaneš tudi član gusarske druščine. Predstava je primerna za otroke do 10 leta starosti. Kaj vse se še lahko igramo; gusarski poligon, iskanje zaklada, gusarske ustvarjalnice, tihotapljenje zaklada, beg iz otoka, zaprti morski razbojniki, morska bolezen…

MEDVED IN ČEBELA Medved in čebela postaneta nerazdružljiva prijatelja. Drug od drugega se učita ter se skupaj zabavata. Zgodba ima predvsem poučno vsebino, ki se spretno prepleta s humorjem. Otroci izvejo marsikaj koristnega o življenju in delovnih navadah marljivih čebel. Nastopata dva animatorja eden v kostumu medveda, drugi v kostumu čebele. Oder je primerno scensko pripravljen (čebelnjak, travnik, gozd, cvetlice). Po predstavi skupaj zaplešemo in zapojemo nekaj medvedjih in čebeljih pesmi, ter se zaigramo še nekaj zanimivih in poučnih igric. Sama predstava traja cca 20 min, vse skupaj 1 uro.

POSEBNE IGRE ZA DRUŽINE IN KRATKA ZABAVA S PLESOM Človeško telo je ustvarjeno za gibanje in to velikokrat pozabljamo. V preteklosti je bilo gibanje v veliko večji meri sestavni del življenja ljudi (potrebno je bilo za obdelovanje zemlje, za premagovanje razdalj …) Danes pa okolje, v katerem živimo, študiramo, delamo in preživljamo prosti čas, vse manj prispeva k telesni dejavnosti oziroma jo pogosto tudi izriva iz našega vsakdana, zato je vedno bolj potrebno, da telesno dejavnost zavestno vključimo v naš življenjski slog.

Razpored animacije določimo skupaj. Vse kar je potrebno za izvedbo dobrega programa priskrbimo sami (ozvočenje, light show, vse rekvizite za show in igre). Zaradi številnih zanimivih rekvizitov, iger in animatorjev, ki se bomo res trudili bodo ljudje začutili pravo družinsko vzdušje. Vsi sodelujoči bodo nagrajeni s pohvalami, v tekmovalnem delu nekateri s pobarvankami, veliki zmagovalec pa tudi z zgoščenko in plakatom. K sodelovanju se lahko povabi tudi pokrovitelje (praktične nagrade), ki jih bomo z veseljem razdelili.

Cena je odvisna od izbire programa, dolžine programa in števila animatorjev, vse pa je stvar dogovora in seveda želja naročnika.

ŽIVLJENJA KAPLJIC VODE Voda je vir življenja. Pomembna za vsa živa bitja in uporabljena za različne namene. Prav je, da se otroci že zgodaj pričnejo zavedati njenega velikega pomena. Pa ste že kdaj razmišljali za kaj vse se voda uporablja? Vodne kapljice nam na izviren način pripovedujejo kaj jih čaka v njihovem kapljičnem življenju. Nekatere so svoje vloge vesele, drugim je njihova naloga celo odveč. Ampak vsako delo je častno delo. Otroci so v predstavo aktivno vključeni in se naučijo enostavnih vlog, ki jih imajo kapljice. Njihovo delo je predvsem dobra mimika, gibanje in ples. Ob tem pa se veliko koristnega naučijo. Sama predstava traja cca 30 min, vse skupaj 1 uro.

EKO, EKO, EKO, krava daje…? Mleko!!! Predstava je primerna za osnovnošolske, kot tudi za vrtčevske otroke. EKO, EKO, EKO, krava daje…? Mleko!!! Marjan, ki prihaja iz mesta, ni nikoli razmišljal kako se pride do mleka v tetrapaku. Špela, ki stanuje na podeželju, pa živi z naravo in ji je to samoumevno. V kratkem času Marjan, ki pride k njej na počitnice, prepriča, da je mleko zdravo in da je življenje na podeželju lepše, kot v mestu. Če se mu je še pred kratkim zdelo, da v hribih ne bo mogel brez facebook prijateljev, ob Špeli le teh ni več pogrešal. Predstava je za otroke zagotovo nekaj posebnega, saj jih poleg Špele in Marjan navdušita še kravica Liska in njen mali teliček. Za predstavo imamo odlično kuliso, glasbo ter polno idej s katerimi vključimo v dogajanje prav vse nadobudneže. Predstava je primerna za osnovnošolske, kot tudi za vrtčevske otroke. Sama predstava traja cca 30 min, vse skupaj 1 uro.

CIRKUS "M"
Cirkuška zabava za otroke v kateri otroci tudi, nastopajo in sodelujejo, vključena pa je tudi plesna animacija. Cirkuški triki z nerodnim zajčkom, žonglerska predstava. Zajček je rahlo neroden in z nekaj pomoči mu uspeva zabavati občinstvo. Nato sledi žonglerski del, kjer so na vrsti vragolije in norčije, ki se izvajajo z različnimi žonglerskimi rekviziti. Na koncu za vrhunec sledi še izvajanje čarobnih trikov, vsi udeleženci dobijo modelirne balone. Trajanje predstave cca 30 minut, vse skupaj do 2 ure. Dodatno lahko ponudimo tudi: cirkuške delavnice, učenje cirkuških vragolij in norčij, motorične in spretnostne animacija, miselne igre, igre z avtomobilčki na daljinsko, poslikavo rok ali obraza. CIRKUSA »M« lahko popestrimo tudi z:
- Cirkuškim napihljivčkom – napihljivo igralo v velikosti 4m x 5m, primerno za otroke do 6. leta starosti (maksimalno število otrok, ki lahko skače istočasno je 5), medtem se lahko ostali igrajo z nečim drugim ali pa ustvarjajo. - Animacijo z milnimi mehurčki – ustvarjanje velikih milnih mehurčkov (le pri nastopih na prostem - drseča tla!!!). - »Fire show« (ognjeni program) bruhanje ognja in razni triki z ognjem (le pri nastopih na prostem).

VARNOST V PROMETU Postavimo poligon s številnimi rekviziti in progo tako, da se otroci vozijo in skozi vprašanja spoznavajo in se naučijo prometne znake, varno vožnjo in pravila obnašanja v prometu. S seboj imamo poleg poligona tudi vozila (preprogo z motivom ceste in veliko malih avtomobilčkov, kolo, poganjavček, motor na baterijo, rolke, skiro, čelade, pobarvanke, brošure, uganke, ...).Tako se vsi skozi igro zabavamo in res veliko naučimo o varnosti v prometu. Sama predstava traja cca 30 min, vse skupaj 1 do 2 uri. Prometna delavnica: v njej pripravimo otroški poligon s prometnimi znaki, kjer se otroci spoznajo z njimi, prehod za pešce, semafor, kako hodimo po pločniku, barvajo prometno pobarvanko, igrajo prometni človek ne jezi se.

DRUGE PREDSTAVE Sinek Martinek, Škrat Lenko in Vila Lucija, dojenček in varuška, Cirkuška predstava. V predstave uspešno vključujemo otroke, ki s svojo aktivnostjo predstavo naredijo živo in še bolj zanimivo.

RAZNE IGRE IN POSEBNA IGRALA Zabavne mini olimpijske igre, stare pozabljene igre, ljudski plesi, izštevanke, vlečenje vrvi, molža krave, kolo sreče, tombola, metanje velike kocke, skakanje v vrečah, tek na smučeh v trojicah gusarske igre, razne otroške delavnice po dogovoru pri nekaterih predstavah ali raznih zabavnih igrah,…

OTROŠKE USTVARJALNICE  risanje (barvice, voščenke, vodenke, flomastri, krede),  barvanje (pobarvank, modelčkov iz gipsa),  izdelovanje lovilcev sanj,  poslikava obraza in telesa - tatuji (z barvami in bleščicami), izdelovanje figuric iz lesenih žlic.

PROGRAM ZA POSEBNE PRILOŽNOSTI  VESELI DECEMBER,  PUSTOVANJE,  OTROŠKO SILVESTROVANJE,  HALLOWEEN,…

OZVOČENJE, RAZSVETLJAVA, NAPIHLJIVI ZASLON,…
Nudimo profesionalno ozvočenje in razsvetljavo prireditev, večnamenski atraktivni napihljiv zaslon (primeren za predvajanje risank, filmov, video igrice, lahko je kot kulisa).

MOŽNA IZPOSOJA NAPIHLJIVIH IGRAL.

Storitve
Animacija na dogodkih
Spletna stran
Velikost ekipe
0 zaposlenih
Kontakt
Pokliči
Lokacija
Podgraje 26A, 6250 Ilirska Bistrica

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Ocene

Ocena: 5,0 od 1 uporabnika.
  • Špela J. 30. Sep. 2016
  • Preverjena ocena

Vsi smo bili navdušeni nad izvedbo, otroci in odrasli!

0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj