fb
Preverjeni lokalni ponudniki, ki jim zaupamo
Klemen Maček, osebni trener
Alternativne metode zdravljenja · Osebni trener
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Strokoven, profesionalen in prilagodljiv
Preverjeni ponudnik Garancija zadovoljstva Ponudnik izbran že 13 krat

Opis

Moje ime je Klemen Maček, ekspert za oblikovanje telesa in strokovno usposobljen osebni trener. Moj namen je, da ti pomagam razumeti in vpeljati zdrav in aktiven način življenja, saj je biti fit in aktivna bolje za tvoje življenje. Zaradi moje vizije in želje, da ti pomagam sem ustvaril unikaten koncepta, s katerim sem ugotovil, da zagotavlja trajne rezultate.

Prav tako sem avtor člankov z +2000 bralcev v Sloveniji in svetu. V zadnjih nekaj letih sem ustvaril eknjigo 7 treningov za doma, 7 nasvetov, kako izgubiti 7 kg v 7 dneh, 15 minutni treningi za mamice, …. in še kaj bi se našlo. V več kot 7 letih delovanja sem pomagal preko 1000 posameznicam, ki so želele oblikovati postavo, imele zdravstvene težave ali izboljšati športne rezultate.

PRILAGOJENA VADBA V ZASEBNEM OKOLJU Program vadbe je popolnoma prilagojen tvoji pripravljenosti, zdravstvenemu stanju in ciljem. Treningi se izvajajo v zasebnem okolju, ki je prilagojen za žensko telo.

PREHRANSKO SVETOVANJE IN PLAN PREHRANE Pokazal ti bom, kako enostavno je izbirati in jesti zdravo hrano, prav tako pa boš prejela tudi personaliziran jedilnik, ki ti bo pomagal, da boš še hitreje napredovala.

MERITVE IN SPREMLJANJE NAPREDKA Sproti izvajava meritve, s katerimi lahko analizirava tvoj napredek in izboljšujeva tvoj program. Tako bo program vedno 100% prilagojen tebi.

STALNA PODPORA IN MOTIVACIJA Na vsakem koraku ti bom stal ob strani, ti pomagal in te vodil. Ko boš imela kakšno vprašanje ali težavo, ti bom vedno na voljo osebno, preko telefona ali emaila.

100% GARANCIJA NA USPEH V kolikor svojega rezultata ne boš dosegla, ti bom brez vprašanj vrnil denar. Ker popolnoma verjamem v svoje znanje, ti bom zraven dodal svojih 100 €.

  • OBISK SKUPINSKIH TRENINGOV Poleg individualnih treningov ti ponujam možnost, da obiskuješ treninge, ki se izvajajo v skupini do 10 žensk.

Reference

Všeč mi je, da trenerji zahtevajo pravilno izvajanje vaj, da nas popravljajo ter delajo vaje z nami – kar te še bolj motivira. Naš tempo je včasih bolj počasen, potem nas pa oni spet malo podvizajo, kar je dobro.

Špela Lorger

Vedno pridem z veseljem, saj vem, da naredim nekaj dobrega za sebe. Všeč mi je, ker delamo povdarek na celem telesu in se ne osredotočamo, samo na eno stvar.

Teja Božič

Ko sem tam, skoraj umrem in se sprašujem, kaj mi je bilo tega treba, po koncu sem pa polna energije in vesela, da sem se ga udeležila. Sedaj lažje spim, rezultati pa se hitro kažejo in sem bolj zadovoljna s svojim telesom.

Patricija Fašalek

Osebni pristop. Vedno na voljo. Z dušo in srcem v svojem delu….in hkrati zelo strokovno…

Saša Ropič

Izredno srčen osebni trener, ki te motivira tako na sami vadbi kakor tudi s sporočili, kadar malo “zaspiš”. všeč mi je tudi ker nam prilagodi vadbo glede na naše zdravstveno in bolečinsko stanje. Ves čas vadbe nas ima na očeh in pazi da vaje izvajamo pravilno. Super

Mojca Petrič

Treningi in oseben odnos več kot odtehtata ceno. Treningi so odlični, odnos oseben a vseeno profesionalen, cena pa ni pretirana. Počutje in družba na treningu super, po treningu pa prevladuje občutek zadovoljstva in zadoščenja po opravljenem delu.

Barbara Križanec

Trening je super, vaje so super, trener je super, zelo zadovoljna. Že po enem mesecu vidni rezultati, čeprav ne delam vse točno po navodilih (boljše počutje, -3 kg, večja kondicija, boljši spanec…) Priporočam!

Polona Brglez

Navdusujeta me visoka profesionalnost in zavzetost za udelezenke. Treniramo v manjsih skupinah, tako da se Klemen vsaki maksimalno posveti. Vsec mi je tudi njegov nacin motivacije za dosego ciljev. Za storitev, ki jo ponuja je cena zelo korektna.

Andreja Kavčič

Komaj čakam da spakiram stvari v torbo in se odpravim v telovadnico. Trener je super, dosti nas spodbuja in nam pomaga. Čeprav sem večino teh vaj izvajala že prej, sem prvič na takšni obliki vadbe in moram priznati, da sem navdušena.

Deja Bačić

Po vadbi se počutim super, sploh sedaj, ko sem odkrila, da na mojem telesu obstaja cel kup mišic, za katere nisem vedela.

Rotar Polona

Najprej kot mučenje in velik napor, na koncu pa kot veliko zadovoljstvo in uspeh. Res je naporno, saj je zelo intenzivno in moraš imeti veliko kondicije in moči (ter seveda volje), vendar se izplača. Na koncu se počutiš odlično, saj veš, da si naredil nekaj za svoje telo in psiho.

Anja Šonc

Storitve
Alternativne metode zdravljenja, Osebni trener
Spletna stran
http://www.slimmax.si
Kontakt
Pokliči
Lokacija
Dobrave 12, 1236 Trzin

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Ocene

Še nima ocen.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj