fb
Preverjeni lokalni ponudniki, ki jim zaupamo
INFRAPANEL.SI
5,0
(7)
IR paneli · Izgradnja sončne elektrarne · Klimatska naprava · Vgradnja toplotne črpalke
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
ZAGOTAVLJAMO POPOLNO IZKUŠNJO IR OGREVANJA
Preverjeni ponudnik Ponudnik izbran že 5 krat

Opis

Izvajamo strokovno svetovanje pri izbiri IR panelov ter njihovo dobavo in montažo po celotni Sloveniji. Strankam nudimo le kakovostne in preverjene IR panele in strokovno montažo.

Reference

Poleg številnih fizičnih strank po vsej Sloveniji, naši paneli grejejo v NK Maribor, hotelu EPIC- Postojna, fitnes in hotel LEMONWOOD-Postojna, DANKUCHEN centru Logatec, avto centru TIT Trebnje, KK Razvanje, OŠ Rače, Bioresonanci IZVIR Novo Mesto, Lokal ŠIŠ Maribor, Hotelu Dvorec Tolmin, Tiskarna Povše Ljubljana... in številni drugi. Imamo tudi številne reference v tujini.

Kako smo drugačni

 • Dobili boste pravi nasvet. Nasvet na katerega se lahko zanesete. Poznamo vse produkte in posebnosti IR ogrevanja, saj se del članov z IR paneli ukvarjamo že deveto leto.

 • Dobili boste prave produkte. Naš izbran prodajni program je oblikovan tako, da se lahko kar najbolj prilagodimo vašim potrebam in pričakovanjem. Pravilno izbrani produkti in dodatne storitve so ključni za optimizacijo prihrankov in udobja.

 • Imeli boste zanesljivo in dolgo delovanje sistema. Pri nas dobite le najboljše in smo zato nepremagljivi pri kakovosti in zagotavljanju nemotenega delovanja vašega sistema ogrevanja skozi njegovo življenjsko dobo. Ker ne ponujamo nekakovostnih IR panelov, ki vas bi lahko razočarali, lahko 100% zagotavljamo brezhibno delovanje, ki ga jamčimo z do 12 letno, premium garancijo.
 • Zagotovimo vam največje možne prihranke tako pri investiciji kot porabi in samem vzdrževanju sistema.
 • Z nakupom pri nas prihranite čas in skrbi. Zakaj bi izgubljali čas z iskanjem nepreverjenih informacij in ponudb. Dovolj je že klic ali poslano povpraševanje in od tu naprej celotno skrb za dober nakup in izvedbo projekta na sebe prevzamemo mi. Prav tako ne boste imeli skrbi z vprašanjem: Ali so IR paneli prava rešitev zame in zakaj?
 • Dodatni prihranki pri nakupu drugih energetskih rešitev (klimatska naprava, toplotna črpalka za sanitarno vodo, prezračevanje…)
 • Zagotovimo udobje. Le pravilno izbrani in postavljeni IR paneli vam bodo dali najvišjo raven udobja.
 • Nikoli nismo daleč. Imamo mrežo specialistov po celotni Sloveniji kar pomeni hiter odziv ne samo pri nakupu, ampak tudi v primeru reklamacij.

Vendar nismo samo specialisti za IR ogrevanje. Pogosto smo morali strankam pomagati rešiti probleme, ki jih IR ogrevanje ne more, ali smo ugotovili, da IR ogrevanje preprosto ni pravi odgovor za potrebe stranke in smo zato sčasoma gradili mrežo partnerjev tudi za druge rešitve, kar je vodilo do razvoja inovativnega programa celovitih rešitev PANHEAT: www.panheat.si , zato lahko edini ponudimo popolnoma neodvisni nasvet o tem kaj je vaša najboljša rešitev na področju energetike in vas povežemo z najboljšimi izvajalci pri nas.

Najboljše pri tem je, da smo s tem postali še boljši svetovalci za naše stranke, torej vas.

Storitve
IR paneli, Izgradnja sončne elektrarne, Klimatska naprava, Vgradnja toplotne črpalke
Povezave
Kontakt
Pokliči
Lokacija
TRŽAŠKA, 511 BREZOVICA PRI LJUBLJANI

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Ocene

Ocena: 5,0 od 7 uporabnikov.
 • Bojana S. 07. Feb. 2019
 • Preverjena ocena

Podjetje je zanesljivo, svetuje uporabniku, da se odloči za najboljšo rešitev. Drži se dogovorov. So hitri, kooperativni in prijazni.

 • Matevž Ž. 02. Feb. 2018

Pogovor s prodajalcem, ki mi je razložil vso teorijo za paneli oz vse kar me je zanimalo.

 • Matej S. 02. Feb. 2018

Vse, montaža, svetovanje, prijazni, itd.

 • Milan T. 02. Feb. 2018

izredno profesionalno opravljeno delo, kakor tudi lepo pripravljena ponudba s strani g. Anžeta

 • Adi V. 02. Feb. 2018

Vse je super !

 • Cilka T. 02. Feb. 2018

Imam dobre izkušnje, dobila sem priporočilo od prijateljev, in sem zelo zadovoljna s tem načinom ogrevanja.

 • Boris F. 02. Feb. 2018

Vse popolno!

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj