fb
Preverjeni lokalni ponudniki, ki jim zaupamo
Goran Vadlja Kamenjašević
4,8
(13)
Video produkcija · Snemanje poroke · Fotografija
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Fotografija je moja strast. Dovolite, da moja strast za vedno shrani vaše spomine.
Ponudnik izbran že 4 krat

Opis

Sem Goran Vadlja Kamenjašević, rojen sem na Hrvaškem. Po le nekaj mesecih smo se preselili v rudarsko mesto Velenje v Sloveniji. V Velenju sem odraščal in to mesto me je izoblikovalo ter me še danes polni s kreativnimi idejami.

Osnovno šolo in rudarsko tehniško šolo sem končal v Velenju. Nato sem skoraj štiri leta delal kot elektro monter v nekaj evropskih in ameriških mestih. Že v tem času sem se veliko ukvarjal s fotografijo, ki sem jo v začetku povezoval s potovanji in fotografiranjem pokrajin. Leta 2008 sem se vrnil v Velenje in se zaposlil na Premogovniku Velenje, kjer delam še danes. V osmih letih dela kot rudar sem imel več delovnih nezgod. Ko sem po skupinski nezgodi, leta 2014 doma okreval, sem imel čas za razmislek o nadaljnji karieri. Takrat sem se odločil, da želim v življenju delati kaj kreativnega, nekaj, v čemer lahko izrazim sebe. Odločil sem se za usmerjeno udejstvovanje v fotografiji s študijem na oddelku za fotografijo na VIST-u v Ljubljani.

Ustvarjam v različnih žanrih fotografije. Od osebnih, konceptualnih in uličnih projektov, do komercialnega dela ter športa. V tem trenutku se najbolj najdem v poročni fotografiji. Zame je vsaka poroka nov izziv. V vsakem paru se trudim najti nekaj, kar ju povezuje, nekaj kar ustvarja njuno zgodbo. V ospredje postavljam spontane trenutke, sproščenost in pristnost. Fotografiram v dokumentarnem slogu in v obliki fotografij hranim vaše spomine za vedno.

Storitve
Video produkcija, Snemanje poroke, Fotografija
Spletna stran
http://www.goranvk-wedding.com
Kontakt
Pokliči
Lokacija
Prešernova cesta 4, 3320 Velenje

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Ocene

Ocena: 4,8 od 13 uporabnikov.
 • Anja P. 24. Jun. 2018

Z Goranom in njegovo ekipo sva bila zelo zadovoljna. Bili so odzivni in se drzali vseh dogovorov. Fotografa (Milan in Nik) sta ujela vsak trenutek dneva in ustvarila odlične fotografije. Zlila sta se z družbo in ustvarila sprosceno vzdusje.

 • Sanja K. 12. Jan. 2018
 • Preverjena ocena

Z Goranom sva bila zelo zadovoljna, bil je strokoven, natančen, vesten, prijazen, zanesljiv, ustrežljiv, dostopen, zabaven. Tudi njegova ekipa je bila enkratna, tako da sva bila kot mladoporočenca na svoji poroki lahko zares sproščena. Definitivno ga priporočava vsem, ki iščejo fotografa za svojo poroko. Ugodna cena za dobro kvaliteto, v paketu s humorjem in smehom.

 • Ester S. 16. Nov. 2017
 • Preverjena ocena

Najina izkušnja je zelo pozitivna. Goran se zna prilagoditi, upošteva želje, nasplošno zelo dober fotograf. Ga priporočam.

 • Nina L. 25. Okt. 2017

Res najboljsi fotografski team. Nebi si mogla zeleti boljsega fotografa. Vse je bilo lepo sprosceno in nic obremenjujoce. Svoje delo ste vsi skupaj opravili vec kot odlicno. Priporocam ga vsakemu ki zeli res dobrega fotografa.

 • Petra Č. 21. Avg. 2017
 • Preverjena ocena

Profesionalen odnos, na poroki je neopazen (se ˝zlije˝ z gosti). Edina pomanjkljivost je hitrost pri urejanju slik oz. končnega izdelka in njegovi dostavi. Fotoknjiga pa nama je izredno všeč.

 • Mateja L. 08. Avg. 2017

Dobra izkušnja, dober fotograf, dobre fotografija. Še posebno nama je všeč fotoknjiga!
Priporočava vsem, ki iščete zanesljivega fotografa.

 • Miha L. 01. Avg. 2017

Goran in njegov asistent sta se na najin poročni dan lepo vključila med svate in ju praktično nisva opazila. Zato sva dobila med fotografijami tudi dosti takih, ki so bile čisto naključne in iskrene.
Hvala za profesionalen odnos in odlične fotografije.

 • Nadajeromelj 25. Nov. 2016

Zelo pozitivno. Super skupno sodelovanje.

 • Danijelahajsek 25. Nov. 2016

Vse je bilo vredu, pogrešama pa fotografije staršev, družine, skupin...vse smo pozabili. Mogoče bi lahko fotografi imeli en določen "scenarij" kaj vse poslikat, ker mladoporočencema vse beži mimo...

 • Klenovsekjure 25. Nov. 2016

Slikanje in snemanje poroke

 • Petra P. 02. Nov. 2016

Odlična izkušnja, vrhunske slike. Toplo priporočamo.

 • Maja R. 29. Okt. 2016

pri meni so izvajali poročno fotografiranje. zelo profesionalni,korektni in glede na kvaliteto tudi zelo ugodni. priporočam

 • Tea K. 28. Okt. 2016

Sproščeno vzdušje. Inovativno. Zanimivo. Drugačno. Všečno.

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj