fb
Preverjeni lokalni ponudniki, ki jim zaupamo
Fotografske storitve,Tomas Horvat s.p.
5,0
(12)
Fotografija
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
“Ni pomembno, kaj gledaš, ampak to,kar vidiš”
Preverjeni ponudnik Ponudnik izbran že 6 krat

Opis

Sem fotograf iz Celja z več letnimi izkušnjami. Svoje storitve ponujam sedaj tudi na spletni strani www.omisli.si Moja naloga je zagotoviti, da ujemam bistvo vašega dne na najboljši možni način. Da vam bodo fotografije ostale kot večni spomin. Živim za prave trenutke, za smeh, za nagrado za tiste drobne dotike, poglede in poljube…. Kakovost je tisto, na kar sem najbolj ponosen, na kar lahko vsak pričakuje, ko me najame. Moj stil je mešanica dokumentarne in fine art fotografije. Moja dela najdete na moji spletni strani kjer boste lahko videli moj stil fotografiranja. Link do moje spletne strani je: https://test.tomashorvat.com/ Za ogled spretne strani Vam priporočam uporabo: Google Chrome, safari, IOS ali Android

Reference

Moje reference najdete na moji spletni strani.

Kako smo drugačni

Ljubim fotografijo in vse kar je povezano s fotografijo. Potrudil se bom, da vam dam vse, vključno s tistimi nepopolnimi trenutki, na katere nebi nikoli pomislili. Moj cilj je vas nasmejati, morda celo spraviti v jok in da znova doživite vse tiste posebne trenutke, ki bi morda potonili v pozabo, ko je dan končan..

Uradni naziv podjetja
Tomas Horvat s.p. - Fotografske Storitve,Tomas Horvat s.p.
Kontakt
Pokliči
Spletna stran
https://tomashorvat.com
Storitve
Fotografija
Velikost ekipe
1-2
Leta izkušenj
5+ let (Datum ustanovitve: 2013)
Finančno stanje
Bonitetna ocena: / TRR račun je preverjen
Glavna dejavnost podjetja
M74.200 - Fotografska dejavnost
Vsi podatki preverjeni
14. Apr. 2021
Lokacija
Ulica Marjana Jerina 22, 3000 Celje

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Ocene

Ocena: 5,0 od 12 uporabnikov.
 • Marija K. 28. Avg. 2020
 • Preverjena ocena

Krasne fotografije, fotograf je odziven, prijazen in korekten. Dobili smo veliko število fotografij odlične kvalitete.

 • Johana M. 18. Avg. 2020

Za fotografiranje v času nosečnosti sva se odločila v zadnjem trenutku. Tomas je bil takoj pripravljen na sodelovanje, časovno prilagodljiv, lokacijsko neomejen. Profesionalen. Spoštljiv. Dobra kvaliteta storitve za čas, ki smo ga imeli na razpolago. Hude fotke. Lepo darilo!🎁

 • Katja D. 04. Avg. 2020

Naročili smo družinsko slikanje in izkušnja je bila res prijetna. Ni bilo klasičnega poziranja, otroka sta se med fotografiranjem zabavala, posledično pa je na slikah do izraza prišla njuna igrivost, sproščenost, pristni nasmehi.

 • Mojca G. 18. Jul. 2020
 • Preverjena ocena

Tomas je bil izredno prijazen in je fenomenalno ujel najin prečudovit dan. Slike so resnično 1A in z veseljem jih delimo z našimi znanci. Pripravil je lično spletno galeriji in zaradi slik sva se odločila tudi za foto knjigo, ki prvotni niti ni bila v planu. Vsekakor lahko priporočava lahko Tomas-a dalje. Ne bo vam zal niti za trenutek. Vrhunska storitev, oprema in prijazen pristop. Lep pozdrav. Mojca

 • Apolonija J. 03. Jul. 2020
 • Preverjena ocena

Hvala za čudovito obeležen poročni dan. Prijaznost, odzivnost, kvaliteta, ujeti trenutki ... zelo zadovoljna. Zagotovo z veseljem priporočim naprej.

 • Suzana P. 28. Jun. 2020

Predstavitveni razgovor je bil zelo prijazen in med poroko je bil Tomas izredno diskreten vseeno je ujel vso bistvo najinega dne. Prve slike sva prejela v lični spletni galeriji že naslednji dan in so bile boljše kot sva pričakovala. V roku enega tedna sva prejela vse slike s katerimi smo maksimalno zadovoljni in jih z veseljem delimo s svojimi prijatelji in znanci. Lahko samo toplo priporočamo. Mi ga bomo še najeli za kakšne druge priložnosti.

 • Delfin B. 20. Feb. 2020

Vse je bilo odlično. Priporočam!

 • Lidija P. 10. Feb. 2020

Dvakrat sodelovali, dvakrat zelo dobra izkušnja. Prijazno, strokovno... Dobri rezultati (fotografije) pa že isti ali naslednji dan na ogled. Zelo priporočam

 • Kristina L. 10. Feb. 2020

Tomas je bil na naši poroki zelo prijazen, nevsiljiv in pred poroko smo se vse z njim lahko dogovorili glede naših želja in pričakovanj. Dobili smo točno to in še več. Niti sami nismo opazili da je bilo na dan poroke toliko lepih srčnih trenutkov. Slike, ki smo jih dobili so bile vrhunske. Toplo priporočam dalje. Mi ga bomo še najeli za družinsko fotografiranje.

 • Slavica G. 10. Feb. 2020

Krasne fotografije.

 • Ivana R. 10. Feb. 2020

Zelo dostopen, razgledan in kar je meni zelo pomembno vidi detajle.
Vsako ponovno sodelovanje s Tomasom je prineslo nove poglede in še lepše fotografije.

 • Lea K. 10. Feb. 2020

Izjemno prijazen in simpatičen, z veliko sugestijami in predvsem potrpežljivostjo pri delu z otroki. Pripravi sproščeno vzdušje in kreativne ideje. Skratka super.

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj