fb
Preverjeni lokalni ponudniki, ki jim zaupamo
Foto Kuhna
5,0
(4)
Fotografija
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ohranjam spomine. Predstavljam vaše izdelke in storitve v najboljši luči.
Ponudnik izbran že 1 krat

Opis

Vse kar resnično ostane za nami so spomini. Jaz se trudim ohranjati te spomine na najlepši možni način. Tudi če gre za vaše izdelke, ročne spretnosti, podjetje, obrt, poslovni ali osebni dogodek ali kakšno drugo dejavnost. Fotografija ima moč. Izkoristite jo. O mojih znanjih in izkušnjah se lahko prepričate na spletni strani www.fotokuhna.si

Kako smo drugačni

Želim si sproščenega dela in dobrega sodelovanja. Za mano je več kot dvajset let dela na področju fotografije in grafičnega oblikovanja. Imam izkušnje in znam prisluhniti.

Storitve
Fotografija
Povezave
Kontakt
Pokliči
Lokacija
Prešernova cesta 17, 1000 Ljubljana

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Ocene

Ocena: 5,0 od 4 uporabnikov.
  • Anja M. 02. Okt. 2017

Branko je že večkrat fotografiral moje izdelke. Bil je prijazen, potrpežljiv in fleksibilen, tudi ko sem imela posebne zahteve glede ozadij, osvetlitve, kotov fotografiranja ipd. Hitro je razumel kaj želim in to tudi naredil. Tudi 'post-produkcija' je bila hitra in učinkovita - 'obdelane' fotografije sem dobila že naslednji dan. Vse fotografije mi je pripravil v dveh oblikah - ene primerne za tisk, druge za objavo na internetu.

  • Jerneja P. 02. Okt. 2017

"Kuhar" v foto kuhni je zanesljiv, strokoven, z zelo raznolikimi izkušnjami, tako da se znajde v vsaki situaciji in pri vsakih pogojih, kar je zagotovilo za kvalitetno fotografijo.

  • Zala P. 02. Okt. 2017

V Foto Kuhni mi je g. Branko izdelal slike mojih izdelkov profesionalno, hitro in z veliko dobre volje. Takšnega fotografa si lahko samo želiš, ni jih veliko :).

  • Polona K. 28. Sep. 2017
  • Preverjena ocena

Lepe fotografije, zanesljiva oseba

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj