fb
Preverjeni lokalni ponudniki, ki jim zaupamo
Duo Sekunda
5,0
(2)
Glasbeni nastopi · Ozvočenje in razsvetljava prireditev
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Najboljša glasba za vašo zabavo
Garancija zadovoljstva Ponudnik izbran že 9 krat

Opis

V letu 2008 sta se srečala izkušena glasbenika, ki sta že v rani mladosti svoje poslanstvo zapisala glasbi. Svoje izkušnje sta nabirala v znanih slovenskih ansamblih, ki so pomembno vplivali na razvoj slovenske glasbe.

Skupina Sekunda je izobražena glasbena skupina, ki združuje mladost, energičnost, uglajenost in posluh za želje naročnika. Njen nastop odlikuje profesionalna izvedba celotne prireditve, od odrske postavitve, glasbene opreme in izvedbe v skladu s pričakovanji organizatorjev, saj vam le na tak način s svojimi dolgoletnimi izkušnjami z veseljem pričaramo nepozabno, poroko, rojstnodnevno zabavo, ples oziroma kakšen drug posebni dogodek. Tega popestrimo z izvajanjem širokega mednarodnega izbora skladb; od narodnozabavnih melodij, zimzelenih popevk, standardnih plesnih ritmov do novejšega modernega repertoarja. Izvedbo glasbenega dela združimo s prijetnim povezovanjem prireditev in animacijami vseh struktur gostov tudi v več jezikih (slovenščina, angleščina, nemščina, hrvaščina in srbščina).

Reference

Hiša kulinarike – Sora Gostišče Pod Krvavcem Gostilna Češnar Gostilna Avsenik Begunje Hotel Bor Gostišče Crngrob Kmečki turizem Pr' Mark - Crngrob Hotel Golf -Bled Hotel Park –Bled Gostišče Rožnik – Ljubljana Mengeška koča – Mengeš Brunarica Kokrica Gostišče hotel Marinšek – Naklo Domžalski dom Velika planina Dom Krvavec Dvor Jezeršek

in še in še .........

Kako smo drugačni

S pristnim stikom, ki ga navežemo z publiko, poslušalci doživijo prijeteno in profesionalno glasbeno doživetje, ki ga ne pozabijo!

Uradni naziv podjetja
Društvo Sekunda - Kulturno Društvo Sekunda
Kontakt
Pokliči
Spletna stran
Storitve
Glasbeni nastopi, Ozvočenje in razsvetljava prireditev
Velikost ekipe
0 zaposlenih
Leta izkušenj
4 leta (Datum ustanovitve: 2000)
Finančno stanje
Bonitetna ocena: / Preveri TRR!
Glavna dejavnost podjetja
S94.999 - Dejavnost drugje nerazvrščenih članskih organizacij
Vsi podatki preverjeni
18. Avg. 2020
Lokacija
Godič 82, 1242 Stahovica

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Ocene

Ocena: 5,0 od 2 uporabnikov.
  • Darko K. 17. Nov. 2017

Fenomenalno. Imeli smo 50 letnico. Od začetka do konca sta izpelja stvar tako kot se zagre. Vsi prisotni so bili navdušeni nad povezovanjem in izborom pesmi. Še se bomo videli! Lp

  • Katja S. 08. Nov. 2017

Poroka in porocno slavje je za nama. Bilo je fenomenalno, zato mi ne da miru, da jih ne bi tudi pohvalila. Že prej sva od znancev slišala, da sta res dobra, a to kar smo doživeli, je preseglo najina pricakovanja. Pa sva glede glasbe kar zahtevna. Ne vem kje dobita toliko energije, ker cez cel vecer skoraj ni bilo pavze in vse tisto kar smo se predhodno osebno dogovorili so upoštevali. Resnicno sva bila zadovoljna.

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj