fb
Preverjeni lokalni ponudniki, ki jim zaupamo
djpodgy
5,0
(10)
Glasbeni nastopi · Ozvočenje in razsvetljava prireditev
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Če želite imeti na vaši zabavi nepozaben žur, potem sem pravi naslov.
Preverjeni ponudnik Ponudnik izbran že 5 krat

Opis

Vedno pripravljen, da naredi velik žur, saj mu je glasba v krvi. Animacija na mikrofonu pa spravi na plesišče še tako zahtevnega gosta.

Tako ga je sedaj mogoče najeti za privatne zabave, obletnice, poroke, rojstne dneve, piknike… Ima širok izbor glasbe, saj vrti praktično vse hite 70', 80', 90' ter današnjega časa. Specializiran je za slovensko pop glasbo, slovensko narodno-zabavno glasbo, pop hite 90', 2000 ter današnjega časa, dance hite 80', 90', 2000 ter današnjega časa ter seveda house glasbo. Ni pa mu tuja tudi popularna hrvaška glasba, dalmatinska glasba ter rock hiti. Skratka vrti vse, kar je potrebno za dober žur, hkrati pa upošteva glasbene želje. Je tudi odličen animator na mikrofonu.

Sam lahko priskrbi ozvočenje, lučke… po potrebi pa lahko tudi svetuje pri izbiri raznih presenečenj kot so go-go plesalke, trebušne plesalke, čarodeji…

Vse to so mu prinesle več kot 20 letne izkušnje v igranju v bendu ter 20 letne izkušnje DJja po različnih klubih in vrtenja po raznih privatnih zabavah.

Info: 031 857 890 djpodgy@yahoo.com www.djpodgy.si

Zvrst in repertoar:

Pop glasba, hiti 70', 80', 90' ter današnjega časa, slovenska pop glasba, slovenska narodno-zabavna glasba, slovenski evergrini, ex yu glasba, stara in nova, dance hiti 80', 90', 2000 ter današnjega časa, latino pop in house glasba, rock in rock n roll.

Reference

Rezidence: Štuk (2002-2005), Old Pub (2003-2004), Fire Club (2005), Leplac (2005-2008), S Club (2005-2006), Yagababa (2009-2010), Disko planet TUŠ (2011), Don caffe (2012-2015), Disko planet TUŠ (2015-2017).

Kako smo drugačni

Je prilagodljiv in ponuja kvalitetno vrtenje glasbe, vrhunski zvok ter lepe svetlobne efekte.

Storitve
Glasbeni nastopi, Ozvočenje in razsvetljava prireditev
Spletna stran
http://www.djpodgy.si
Velikost ekipe
1
Kontakt
Pokliči
Lokacija
Gavce 75, 3327 Šmartno ob Paki

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Ocene

Ocena: 5,0 od 10 uporabnikov.
 • Veronika I. 16. Okt. 2019

Super top! Bili smo lokacijsko zelo oddaljeni, vseeo je DJ vse pripeljal, na destinaciji je bil prepuščen iznajdljivosti, ker je bila poroka razdeljena na tri prostore, vse skozi se je prilagajal dogajanju in pridno obračal zvočnike. Njegova izvedba "metanja" podvezice je bila pa daleč najboljša zadeva! Čisto vsi so bili navdušeni, ima res veliko dobrih for za rokavom, nič vulgarne ampak res prisrčne. Zelo naju je upošteval glede glasbenega okusa, ustregel želji in izključil neželjene komade. Drugače pa je res dobro ocenil publiko in prilagajal glasbo razpoloženju. Kljub zelo slabemu vremenu je bilo vzdušje top ravno zaradi dobre muzike;) vsi so bili navdušeni tudi nad tem, da ni bilo v "glavnem" prostoru pre glasno in je bilo plesišče rahlo odmaknjeno. V glavnem DJ- Podgy je res super, prilagodi se vsakemu okusu in zna potegnit vsako družbo (v naši skupini je bilo nekaj ljudi, ki imajo res specifične okuse pa so vsi uživali in prišli na svoj račun).

 • Lucija L. 27. Maj. 2019

Na poroki sva imela najboljšega DJ-a! Odlično vodi oz. povezuje program. Vsi smo bili nad njim navdušeni. Izbrala bi ga še enkrat!

 • Alenka O. 20. Maj. 2019

Hvala, ker si polepsal najin dan. Bilo je super😀

 • Barbara B. 03. Jun. 2018

Gregor,
nikoli ne bova obžalovala, da sva te izbrala in se ti mogla dovolj zahvaliti, da si najin že tako popoln poročni dan, pripeljal do vrhunca popolnosti.
Si talent z izrednim občutkom za ljudi, poleg vsega pa še dober in skromen človek. Takoj si se ujel z vsemi in še danes govorijo vsi, kako dober žur naredil si.
Plesalo je vse: staro, mlado in še tisti, ki sploh ne plešejo!!! Fenomenalno-nepozabno!!!
Gregor, naj te v življenju spremlja vsa sreča, ki so jo prinesel nama.
Hvala ti.
Barbara in Vido😘

 • Sabrina Č. 09. Maj. 2017
 • Preverjena ocena

vse pohvale DJ- podgyu , top muzika, ozvočenje, lučke skratka vse! TOP!

 • Tajatusek 26. Jan. 2017

Na našem žuru smo bili zelo zadovoljni.Zabaven ,hitro odziven,skratka vse ok.lp

 • Zeljkacvetkovic7 12. Jan. 2017

Vse se je dalo dogovoritit, prisluhne vsem željam in zelo dobro povezuje program med glasbo.

 • Katjacigler 12. Jan. 2017

Nam je dj Podgy igral na poroki in vsi stari in mladi smo bili nad njim navdušeni.

 • Pokalica18 12. Jan. 2017

Že dolga leta se udeležujem zabav kje Podgy rola musko, nazadnje pa se je izkazal več kot profesionalno na moji rojstno dnevni zabavi ;)

 • Dejanklemenc 12. Jan. 2017

Super zadovoljni! Dj s prefinjenim občutkom za glasbo ter timingom kdaj kakšen komad, odlično bere publiko, široka paleta (zvrsti) glasbe...skratka PRIPOROČAMO!!!!

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj