fb
Preverjeni lokalni ponudniki, ki jim zaupamo
Butična poročna fotografija by Jean Kanoyev Photography
5,0
(3)
Fotografija · Snemanje poroke · Video produkcija
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Butična poročna fotografija / Sproščen & strokoven odnos do strank / Estetske in naravne fotografije
Preverjeni ponudnik Ponudnik izbran že 4 krat

Opis

Pri poročni fotografiji in videografiji je najbolj pomembno ujeti pristne emocije, prave trenutke. Fotografirati in posneti spomin na poročni dan, kateremu se bosta mladoporočenca vračala znova in znova. Verjamem v popolno esetiko in v naravni stil fotografiranja poroke. Stranke cenijo sporoščen, a strokoven odnos do posebnih in neponovljivih dni, kot je poroka.

Butična poročna fotografija pomeni nekaj nevsakdanjega, nekaj posebnega, nekaj, kar se poda vsaki skrbno načrtovani poroki. Če si želite poročnih fotografij, ki se razlikujejo od drugih, ki so unikatne in povedo več, potem ste našli pravega butičnega poročnega fotografa: Jean Kanoyev Photography.

In morda najpomembneje, pri svojem delu, poročni in družinski fotografiji, neizmerno uživam, kar se vidi na poročnih fotografijah in videoposnetkih. Predvsem pa se to vidi v očeh mladoporočencev, ko si prvič ogledata svoje butične poročne fotografije.

Poroke fotografiram po celotni Sloveniji. Poleg butične poročne fotografije se rad posvetim tudi družinski fotografiji.

Reference

Oglejte si nekaj referenčnih porok, kjer sem fotografiral: http://www.jeankanoyev.com/weddings

Kako smo drugačni

Vsakdo lahko fotografira poroko. Ne more pa vsakdo zagotoviti butične poročne fotografije, sproščen in strokoven odnos do strank ter pristop do poročne fotografije. Jaz lahko. Skupaj z vama bomo ohranili edinstven spomin na vajino poroko.

Storitve
Fotografija, Snemanje poroke, Video produkcija
Spletna stran
http://jeankanoyev.com
Velikost ekipe
0 zaposlenih
Kontakt
Pokliči
Lokacija
Ljubljanska cesta 24D, 4000 Kranj

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Ocene

Ocena: 5,0 od 3 uporabnikov.
  • Matjaž H. 21. Sep. 2018

Jean Kanoyeva sva s partnerico izbrala za najin poročni dan in sva bila s vsem izredno zadovoljna. Profesionalen pristop odprt za zamisli in lastne predloge in definitivno super izbira. Tud v kratkem bomo imeli družinsko fotografiranje in Jeana bom seveda še enkrat z veseljem kontaktiral za najinega fotografa.

  • Matosevic2003 06. Mar. 2017

Jean je fotograf z dušo. Zna na nevsiljiv način ujeti pravi trenutek med fotografiranjem, tako da so slike res pristne. Fotografije uredi zelo hitro. Vsakič smo bili z njim zelo zadovoljni (predporočna, poročna, družinska, nosečniška fotografija).

  • Polona T. 13. Sep. 2016

Jean je profesionalen in zabaven fotograf z izjemnimi idejami. Toplo ga priporočam vsem, ki želite ohraniti poročni dan v trajnem spominu s čudovitimi fotografijami. Veliko izkušenj ima tudi z družinsko, otroško, portretno in boudoir fotografijo.

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj