fb
Preverjeni lokalni ponudniki, ki jim zaupamo
AT SHOOTS
5,0
(6)
Fotografija · Snemanje poroke · Video produkcija
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Profesionalni fotograf
Preverjeni ponudnik Ponudnik izbran že 1 krat

Opis

Poročno, družinsko, portretno fotografiranje.

Storitve
Fotografija, Snemanje poroke, Video produkcija
Povezave
Kontakt
Pokliči
Lokacija
Pegamova ulica 12, 1000 Ljubljana

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Ocene

Ocena: 5,0 od 6 uporabnikov.
  • Maruša R. 24. Jul. 2018

Andrej in Nataša sta bila zelo prijetna, nevsiljiva, nista naju mučila s poziranjem, temveč sta ujela spontane trenutke! Posnela sta tudi lep filmček in upoštevala naše želje!
Priporočam! :)

  • Matjaž & Anna G. 26. Avg. 2017

Nataša in Andrej imata zelo sproščen in hkrati profesionalen pristop k fotografiranju. Pred fotografiranjem sta si ogledala okolico, tako da sva se midva lahko neobremenjeno prepustila njunim napotkom. Zelo sta prilagodljiva, saj sta brez problemov podaljšala fotografiranje tudi preko dogovorjene ure. Pika na i je fotoknjiga, ki je izredno lepo sestavljena, zato sva naknadno naročila še en izvod in ga tudi takoj dobila.

  • Tomaž In Nina L. 06. Avg. 2017

Andrei in Nataša sta res super! Predvsem nama je bilo vseč ker nista vsiljiva kot nekateri drugi fotografi. Cel čas sta bila nekje v bližini dogajanja, a nikoli nista pozirala ljudi, temveč sta našla in ujela spontane trenutke, ki izžarevajo resnična čustva. Fotografije so vrhunske in fantastično obdelane, brez opaznega "photoshopa" in izpadejo izjemno naravne. Imela sva občutek, da zares delata s srcem in to se vidi tudi v končnem izdelku!
Izjemno toplo priporočava!

  • Karmen B. 19. Sep. 2016

Andrej in Nataša sta res super. Prijazna, energična, polna izvirnih idej. Moj pomislek preden sem se odločila zanju je to, da slovenščina ni njun materni jezik, vendar je bil moj pomislek povsem odveč - sta res super, komunikacija je potekala brez težav. Njuna cena je ugodna, kvaliteta vrhunska. Izredno prilagodljiva, slike res čudovite, fotoknjiga drugačna od ostalih, naredila sta jo v maj kot 3 tednih. Res priporočam 5*

  • Stanislav A. 11. Sep. 2016

Danes sva dobila lepo leseno škatlo z USB ključkom in najino čudovito fotoknjigo! Slike so zelo zelo lepi, res! Hvala da bomo imeli za vedno lep spomin na najin dan!

  • Oxana M. 11. Sep. 2016

Andrej in Nataša sta zelo prijazni in zelo profesionalna fotografa. Slike so zelo lepe in za vedno nama bodo ostale za spomin. Fotoknjiga je tudi čudovita. Midva sva zelo zadovoljna. Najlepša hvala za vse!

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj