fb
Idejološka Ordinacija - Logotip

Idejološka Ordinacija

5,0
(1)
Pisanje besedil (copywriting) · Grafično oblikovanje · Fotografiranje
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Snujemo in oblikujemo vse, o čemer sanjajo naši naročniki.
Preverjeni ponudnik Izbran že 1 krat

Opis

Snujemo svet, kjer vladajo dobre ideje nad povprečnimi domislicami, gradimo sisteme premišljenih potez na poti do trajnih rešitev.

Meglene slike ostrimo v dodelane koncepte, skupaj z našimi naročniki jih brusimo do najmanjših detajlov.

Oblikujemo vse, kar potrebuje obliko. Logotipe in znake, plakate in oglase, brošure in knjige, etikete in nalepke, kuverte in vizitke, koledarje in voščilnice, usmerjevalne table in identitetne sisteme,... skratka načrtujemo vizualne komunikacije. Vsak projekt začnemo z odkritimi pogovori, ki jim sledi temeljita analiza stanja. Izsledki nas peljejo k rešitvam, ki rešujejo probleme in omogočajo razvoj posameznih elementov v sistem. Dobri temelji so pogoj za odlično nadstavbo.

Produktno oblikovanje:
Koncipiramo/razvijamo nove izdelke in jih oblikujemo do faze 3D modela ali prototipa.

Oblikovanje embalaže je naša specialnost: embalaža za hrano, tehnični izdelek ali samo darilno unikatno pakiranje, vedno znova iščemo sveže ideje.

Oglaševanje:
Vizualne komunikacije se pri nas nadgrajujejo v zgodbe, ki jih zlahka pretvarjamo v oglase za vse medije. Sposobni smo izdelati drobno pasico za časopis ali pa zahteven TV oglas.
Video in TV produkcija poteka v sodelovanju z znanimi produkcijskimi hišami, s katerimi imamo stalne stike. V začetni fazi sinopsise skupaj nadgrajujemo v natančne scenarije. S pomočjo izdelanih snemalnih knjig idejo pripeljemo do odličnih spotov, oddaj ali dogodkov.

Fotografija / industrijska fotografija:
Brez dobre fotografije ni dobrih vtisov. V lastnem fotografskem ateljeju posnamemo fotografije za osnutke in končne projekte. Pogosto sodelujemo s fotografi specialisti, ki naše zamisli vodijo k vrhunskim izvedbam. Skrbno načrtujemo detajle in sprotno preverjamo nastajanje fotografije, kar lahko bistveno skrajša potreben čas in tudi ceno.

Fotomontaže:
Dobre fotografije masteriziramo v odlične, retuširamo, obdelamo in pripravimo jih za objavo. Lahko jih podvržemo zahtevnim sestavljanjem v kompleksnejše motive. Na ta način lahko ustvarimo podobe, ki jih v realnosti težko posnamemo v enem kosu ali trenutku.

Produkcija / tisk:
Poznavanje tiskarskih tehnologij nam omogoča, do konca izkoristiti medij ... Posebni papirji in izvirne dodelave so nam vsakokraten izziv. Pred dokončno izvedbo izdelamo natančne makete ali simulacije, ki nam in naročnikom omogočajo vpogled v končno podobo.

Prodajno mesto / POS:
Snujemo in produciramo vse vrste elementov, ki omogočajo izdelku, da ga kupci lažje vidijo in seveda kupijo. Stojala, podstavki, voblerji, migetalkarji, pingvini, nalepke ...

improvizacija
Pogosto tipski elementi in rešitve ne zadoščajo, takrat posežemo po svojem bogatem tehnološkem znanju, ki ga križamo s kreativnostjo, po potrebi uberemo nov pristop ali način izdelave. Vsak projekt, ki ga opravimo uspešno nam omogoča več sproščenosti tudi ob zapletenih problemih in zelo kratkih rokih

Reference

ASA
BSC
Bogataj Kmetija-Sirarna
DonDon
Entrapharm
Gorenje
Gorenjske Lekarne
Gorenjska Banka
Gorenjski Muzej
Gites
Hyundai AvtoTrade
Medis
Merkur Group
NikaMed
Stotinka mm
Publicis
DrogaKolinska
M Holidays
Unicef Slovenija
Saatchi & Saatchi
Hidria Perles
Iskra Ero
Natureta
Sberbank
Skupina Hidria
Skoki Ljubno Svetovni pokal
Slovenski etnografski muzej
Toyota
Veyance Technologies
Volksbank
Terragis
Triglavski narodni park
Trion
TŠC Kranj
Vinarstvo Kraljević
Tušmobil
Zavod za turizem Kranj
ZRC SAZU Inštitut za slovenski jezik Frana Ramovša
itd...

Kako smo drugačni

Preziramo polovičarstvo in dvotretjinstvo,
90 odstotkov je 11 odstotkov premalo.

Uradni naziv podjetja
Idejološka Ordinacija Dušan Grobovšek s.p. - IDEJOLOŠKA ORDINACIJA DUŠAN GROBOVŠEK S.P.
Kontakt
Pokliči
Spletna stran
http://www.idejoloskaordinacija.net
Storitve
Pisanje besedil (copywriting), Grafično oblikovanje (Izdelava logotipa, oblikovanje blagovne znamke in celostna grafična podoba (CGP podjetja), Oblikovanje embalaže, nalepk in etiket, Oblikovanje tiskovin in prelom strani (oblikovanje knjige, revije, kataloga, brošure, zloženke, cenikov...), Oblikovanje plakata, reklamne table ali letaka (poster / flyer design), Izdelava ilustracije, 3D modeliranje in CAD, Industrijsko oblikovanje), Fotografiranje (Portretna fotografija (fotografiranje portretov), Fotografiranje izdelkov (produktna fotografija))
Lokacija
Tavčarjeva ulica 18, 4000 Kranj

Storitve opravljamo v
Sloveniji
Ocene
Ocena: 5,0 od 1 uporabnika.
  • Lidija K. 29. Jan. 2021

Prvi se je oglasil Dušan Grobovšek. Hitra odzivnost in profesionalni pristop.

Ocenite tega ponudnika
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Glede na vaše želje vam bo Idejološka Ordinacija poslal konkretno ponudbo