fb

Glasbena šola? Učitelj glasbe?

Hitro povprašajte vse preverjene ponudnike za glasbeno šolo ter pridobite cene in ponudbe.

brezplačno
308.626
povpraševanj strank
11.193
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za glasbeno šolo

Preverjeni učitelji glasbe
Slovenski express - Logotip
Slovenski express
4,9
(13)
Glasbena šola · Glasbeni nastopi
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Skupina za odličen žur.
Preverjeni ponudnik Izbran že 47 krat

Opis

Smo štiričlanska zasedba, z več kot dvajsetletnimi izkušnjami iz različnih nastopov kot so poroke, maturantski plesi, zabave za podjetja, veselice.... Skupina je doživela nekaj sprememb in s tem vseskozi ohranja mladostniško energijo in igrivost. Kaljenje članov v različnih zasedbah in velika glasbena kilometrina nam omogočajo potovanje skozi različne glasbene stile, od popa, rocka, disco, country-ja, slovenske popevke, jugo uspešnic, dalmatinskih, latino, narodnozabavne glasbe.... Program ki ga izvajamo je skrbno izbran in zajema večino uspešnic od 60 - tih dalje pa vse do današnjih hitov.

Reference

Zaupajo nam: Terme Zreče, Unitur, Terme Topolšica, Terme Olimia, Šolski center Velenje, Gimnazija Trbovlje, Gimnazija Ravne na Koroškem, Kovintrade, Hotel Europa Celje, Thermana Laško, Orbico, Devžej, Habit d.o.o., Kostak, Mercator, Gostilna pod Krvavcem, Gostilbna Mihovec in mnogi drugi

Kako smo drugačni

Izvajamo vse živo, izključno v živo in za žive, vsak nastop pa je kombinacija odlične glasbe, zdravega humorja in pozitivne energije.

Kontakt
Pokliči
Spletna stran
http://www.slovenskiexpress.com/
Storitve
Glasbena šola (Učenje harmonike, Učenje kitare (klasična, električna ali bass), Učenje bobnov), Glasbeni nastopi (Narodno-zabavni ansambli, Petje na poroki, Ansambel za poroko, Poročni band, Trubači, Duo in trio, Glasbena skupina, Najem glasbenika za veselico, prireditev, One man band (harmonikaši, kitaristi, klaviatura), Pevci/Vokalna zasedba)
Lokacija
Šoštanj
Storitve opravljamo po celotni Sloveniji:
Ajdovščina, Ankaran, Apače, Beltinci, Benedikt, Bistrica ob Sotli, Bled, Borovnica, Bovec, Braslovče, Brežice, Cankova, Celje, Cerklje na Gorenjskem, Cerknica, Cerkno, Cerkvenjak, Cirkulane, Črenšovci, Črna na Koroškem, Črnomelj, Destrnik, Divača, Dobrna, Dobrovnik, Dol pri Ljubljani, Dolenjske Toplice, Domžale, Dornava, Dravograd, Gorišnica, Gornja Radgona, Gornji Grad, Grad, Grosuplje, Hodoš, Horjul, Hrastnik, Idrija, Ig, Ilirska Bistrica, Ivančna Gorica, Izola, Jesenice, Juršinci, Kamnik, Kidričevo, Kobarid, Kobilje, Komen, Komenda, Koper, Kostanjevica na Krki, Kostel, Kozje, Kočevje, Kranj, Kranjska Gora, Križevci, Krško, Kuzma, Laško, Lenart v Slovenskih goricah, Lendava, Litija, Ljubljana, Ljutomer, Logatec, Lovrenc na Pohorju, Luče, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Medvode, Mengeš, Metlika, Mežica, Miklavž na Dravskem polju, Mirna, Mirna Peč, Mislinja, Moravske Toplice, Moravče, Mozirje, Murska Sobota, Muta, Naklo, Nazarje, Nova Gorica, Novo mesto, Odranci, Oplotnica, Ormož, Osilnica, Pesnica, Piran, Pivka, Podlehnik, Podvelka, Podčetrtek, Poljčane, Polzela, Postojna, Prebold, Preddvor, Prevalje, Ptuj, Puconci, Radenci, Radeče, Radlje ob Dravi, Radovljica, Ravne na Koroškem, Razkrižje, Rečica ob Savinji, Ribnica, Ribnica na Pohorju, Rogatec, Rogaška Slatina, Rogašovci, Ruše, Selnica ob Dravi, Semič, Sevnica, Sežana, Slovenj Gradec, Slovenska Bistrica, Slovenske Konjice, Sodražica, Solčava, Središče ob Dravi, Starše, Straža, Sveti Jurij ob Ščavnici, Sveti Tomaž, Šalovci, Šempeter pri Gorici, Šentjernej, Šentjur, Šentrupert, Šenčur, Škocjan, Škofja Loka, Škofljica, Šmarje pri Jelšah, Šmarješke Toplice, Šmartno ob Paki, Šmartno pri Litiji, Šoštanj, Štore, Tabor, Tišina, Tolmin, Trbovlje, Trebnje, Trnovska vas, Trzin, Tržič, Turnišče, Velenje, Velika Polana, Velike Lašče, Veržej, Videm, Vipava, Vitanje, Višnja Gora, Vodice, Vojnik, Vransko, Vrhnika, Vuzenica, Zagorje ob Savi, Zavrč, Zreče, Žalec, Železniki, Žetale, Žiri, Žirovnica, Žužemberk
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Ocena: 4,9 od 13 uporabnikov.
Prijaznost:
[4,9]
Razmerje cena/kvaliteta:
[4,8]
Kvaliteta storitve:
[4,8]
Hitrost in odzivnost:
[4,8]
 • Anže J. 18. Feb. 2024

Vrhunski, fešta celo noč

 • Veronika K. 17. Feb. 2024
 • Preverjena ocena

Fantje so naredili vrhunsko vzdušje. Najini sorodniki na zabavah redko plešejo, na najini poroki je bilo plesišče polno do 5. zjutraj, zabava pa se je nadaljevala vse do 7. Ko so svatje "ukradli" nevesto, je vzdušje ostalo tako dobro ali še boljše. Poskrbeli so tudi za vmesne stand up vložke. Držali so se dogovora, kaj si želiva in česa ne. Na sestanku smo to jasno dorekli.
Vsakemu, ki vpraša za priporočilo banda, priporočava njih.

 • Žiga P. 07. Feb. 2024
 • Preverjena ocena

Bend je profesionalno vodil poroko in motiviral družbo, kar je zelo povezalo povabljene in naredil najino poroko sanjsko. Bili so zelo ustrežljivi in, ob dejstvu da je šlo za mednarodno poroko, prilagodili program in jezik povezovanja mednarodnim gostom. Kljub temu, da so bili zaradi kovida ob pevko, poroka ni bila ogrožena in se odsotnost ni poznala. Zares sva zadovoljna z najino izbiro in bi jo priporočala vsem.

 • Darinka M. 31. Jan. 2024

Skupino smo najeli ob posebnem dogodku, vendar pa, glede na komentarje na tej strani, niti priblizno niso dosegli nasih prvotnih pricakovanj.
Najprej naj povem, da za 8h igranja in zaracunanih skoraj 2000€, niti ni vredno, bi kaksen lokalni ansambel za dosti nizjo ceno požel vecje navdusenje.
Razumem, da kdaj kdo ni v pravi formi, vendar imam skoraj zivljenjske glasbene izkusnje, in nekaj kar pesmi glavni pevec ni ujel intonacije.
Humoristicni vlozki in sale vmes so zdavnaj prezivete, ostale nekje v bivsi Jugi, totalno nezanimivo.
Pa ce boste slucajno placali hrano tudi za skupino, pricakujte 1/4 casa dogodka posneto glasbo, ki jo sucejo zadaj, medtem ko sedijo za mizo.
In to za 2000€, ha ha.
No, ta prvotna cena skoraj 2000€ je bila dolocena za cca.12 ur igranja/zabave. Clovek bi pricakoval, da bi za 8 ur na koncu placal kaksen € manj - seveda, da ne.
V glavnem, ce potegnem crto - priporocam, da se glede na razmerje med ceno in kvaliteto, odlocite za kaj drugega.
Lp

 • Andrej V. 22. Okt. 2023
 • Preverjena ocena

Vse je bilo kot dogovorjeno. Od prvega do zadnjega plesa plesišče nikoli ni samevalo, saj so poskrbeli, da je vsak gost našel kaj zase. Vseskozi so spremljali odziv ljudi in prilagajali izbor pesmi. Res priporočava.

 • Maja N. 02. Jun. 2022
 • Preverjena ocena

Štirje veseli, poskočni muzikantje, ki še tako zahtevne goste spravijo na plesišče in znajo poskrbeti tudi za zabavo. Polepšali so nama pravljičen dan, bilo je smeha in seveda dobre glasbe. Z njimi smo imeli žur do jutranjih ur! Iz srca priporočava.
M&M

 • Sanja V. 18. Jul. 2017

Ansambel Slovenski express sva z možem slišala že velikokrat. Njihovi nastopi so bili vedno izvirni, glasba vseh vrst, tako da smo se lahko zabavali vsi - mladi in stari. Kot skupina so nama bili zelo všeč. Zato sva se za najin poročni dan odločila, da nama bodo igrali prav oni. In so nama res. Dogovori z vodjem skupine so bili korektni, vse smo se krasno zmenili. Fantje so naredili žurko, vsi smo se zabavali in plesali. To je bil nor žur do jutranjih ur. In če bi me danes kdo vprašal - koga si želim, da bi mi na kakšni zabavi igral - bi bil moj odgovor: Slovenki express.
Zato vsakomur, ki si želi slišati dobro glasbo, zraven se pa še noro zabavati, predlagam, naj se odloči za to skupino. :)

 • Rok F. 04. Jun. 2017

Žur kot se šika.... igrajo dobesdno vse :)

 • Luka G. 22. Maj. 2017

Za ohcet naredijo nor žur do jutranjih ur :-) zanje sva se odlocila predvsem zaradi raznovrsnost in kvalitete glasbe, svoj program pa popetrijo z domiselnimi igrami in zabavnimi skeči.

 • Ana F. 15. Maj. 2017

Na poroki so ustvarili super vzdušje. Zaigrali so nam use kar smo si zaželeli, od a do ž. Če je bilo potrebno so se kaj tudi na novo naučili. To jim ni predstavljajo nobene težave. Super smo se ujeli. In še danes mi svatje radi povedo kako luštno so se imeli in da toliko kot na najini poroki že dolgo niso plesali. Priporočami jih vsem, ki si želijo dobrega žura!

 • Mateja P. 11. Maj. 2017

Slovenski Express sem prvič slišala na enem praznovanju okrogle obletnice. Naredili so nor žur, bila je dobra glasba, noč plesa in smeha. Zato sva se, sedaj že z mojim možem, odločila, da nama bodo igrali na poroki. Naredili so nepozabno zabavo, Tudi svatje se radi spominjajo najine poroke, kako fino smo se imeli. iz moje strani vse pohvale.

 • Mitjaacman 07. Maj. 2017

So pravi glasbeniki ki znajo igrati tudi brez ozvočenja, kar danes nekaj velja. Za vse priložnosti.

 • Aantonio11 08. Apr. 2017

Odličen bend, poskrbi za odlično zabavo. Mi smo šli domov šele ob osmih zjutraj naslednji dan.

Ocenite tega ponudnika
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki za glasbeno šolo je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2024. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za glasbeno šolo in menite, da manjka na seznamu, mu posredujte to povezavo.

Pogosta vprašanja za glasbeno šolo

Ali glasbena šola sprejema tudi učence, ki nimajo glasbenega predznanja?

Glasbena šola sprejme tudi učence, ki nimajo glasbenega predznanja, seveda. To je tudi eden izmed glavnih razlogov glasbenih šol, da s pomočjo glasbenih učiteljev naučijo učence igranja določenih inštrumentov, petja in glasbene teorije.

Prav tako je v redu, če starši mlajših učencev nimajo glasbenega predznanja, saj jim glede tega lahko svetujejo učitelji iz glasebnih šol. Pomembno pa je lahko, da starši pri mlajših učencih spremljajo, če in kolikokrat opravljajo vaje, oziroma izvajajo domače naloge. Že s tašno pomočjo lahko učencu pomagajo pri napredovanju učenja. Nekateri starši pa se odločijo, da želijo biti bolj vključeni v proces učenja in se tako pogosto tudi sami udeležujejo pouka glasbe ali učnih uric učenja igranja inštrumentov.

Koliko časa potrebuje učenec, da se nauči igrati inštrument?

Takšno vprašanje nima specifičnega odgovora, dejstvo pa je, da glasbena šola pomaga učencem, da se hitreje naučijo igrati določeni inštrument kot če bi se le-tega lotili sami doma. Prav tako pa se čas učenja igranja inštrumenta razlikuje od učenca do učenca, saj je proces in hitrost učenja zares odvisena od posameznika, od tega, koliko je star ter koliko časa je pripravljen nameniti učenju in kako pogosto se bo pripravljen učiti. Ker je igranje inštrumenta fizična spretnost, je zelo pomembno, da učenec veliko vadi in opravi veliko ponovitev. Z redno vadbo obstaja možnost, da učenec doseže nek osnovni raven igranja v približno nekaj mesecih.

Kako se glasbena šola razlikuje od poučevanja glasbe na domu?

Glasbena šola nudi nekatere stvari, ki jih poučevanje glasbe na domu ne ponuja. V glasbenih šolah učitelji glabe poučujejo inštrumente, petje ali glasbeno teorijo poklicno in ne kot hobi, kot to morda počnejo nekateri učitelji glasbe, ki poučujejo na domu. Ne vsi, a nekateri. S tem ni prav nič narobe, tukaj govorimo samo o objektivnih razlikah. Ena izmed razlik, vrednih izpostavitve je ta, da je okolje v glasbeni šoli drugačno od okolja doma. Glasbena šola ponuja učilnice, kjer ni veliko elementov ali šumov, ki bi lahko zmotili postopek učenja. Prav tako je razlika lahko v tem, da glasbene šole nudijo učencem možnosti nastopanja na manjših koncertih, ki jih lahko obiščejo sorodniki in prijatelji učenca.

Kako poteka učenje klavirja, če učenec klavirja nima doma?

Nekateri učenci, ki se v glasbenih šolah učijo igrati klavir, doma morda nimajo klavirja. Ponavadi učitelji ali učiteljice v glasebnih šolah svojim učencem dodelijo domačo nalogo, oziroma jim naročijo, kaj naj vadijo doma. V primeru, da se učenec uči igrati flavto, kitaro ali kakšen drug inštrument, je bolj preprosto, da ima sam inštrument tudi doma. V takšnih primerih lahko učenec brez kakršnihkoli težav opravi domačo nalogo in vadi doma. V primeru igranja klavirja pa je to težje, saj gre pri klavirju za večji in dražji inštrument, ki ga nima tako veliko ljudi kot kakšne manjše inštrumente.

V primerih, ko učenci doma nimajo klavirjev, večina glasbenih šol omogoča, da učenci lahko pridejo v prosto učilnico, tudi ko nimajo učne ure, in vadijo, oziroma opravijo domačo nalogo. Obstaja pa tudi možnost, da učenci vadijo na električnih klavirjih, ki so nekoliko cenejši in jih je bolj preprosto imeti doma, saj ne zavzamejo toliko prostora.

Kakšna ustanova je glasbena šola?

Glasbena šola je izobraževalna ustanova, kjer potekajo tečaji in učenje glasbe. Bolj specifično lahko govorimo o učenju igranja na različna glasbila kot so kitara, klavir, flavta, bobni in podobno. Poleg tega pa v glasbenih šolah potekajo tudi tečaji glasbene teorije, ki jo morajo učenci poznati, da se lahko učijo dejanskega igranja na glasbila. Pri glasbeni teoriji se učenci spoznajo z melodičnimi in ritmičnimi nareki, spoznavajo note in različne ritme ter podobno. Torej, gre za ustanovo, ki je vzgojna in izobraževalna.

Ali poznamo samo javne glasbene šole?

Ne, glasbena šola je lahko namreč javna ali zasebna. Tako javne kot tudi zasebne glasbene šole lahko najdete razpredene po celotni Sloveniji. Javne glasbene šole imajo bolj stalne in usklajene programe, oziroma tečaje, medtem ko je pri zasebnih glasbenih šolah mogoča večja fleksibilnost pri prilagajanju učnih načrtov in podobno. Od posameznika, oziroma učenca, je potem odvisna odločitev, kateri program bi mu bolj ustrezal in si nato izbere ali javno ali pa zasebno glasbeno šolo. Ponavadi so stroški pri zasebnih glasbenih šolah nekoliko višji kot pri javnih glasbenih šolah, saj financiranje javnih in zasebnih šol poteka drugače.

Kakšno izobrazbo nudi glasbena šola?

Glasbene šole ponavadi nudijo glasbeno izobrazbo, ki je priznana javno. Seveda pa se stopnja izobrazbe razlikuje glede na stopnjo programa, oziroma na vrsto tečaja, ki ga udeleženec obiskuje. Programe delimo na nižjo stopnjo in na višjo stopnjo glasbene izobrazbe. Poleg tega obstajajo tudi različni tečaji za mlajše otroke, ki še ne obiskujejo osnovne šole, ali pa kakšni pripravni, oziroma spoznavni tečaji.

Da učenec osvoji nižjo stopnjo, mora pri večini inštrumentov uspešno opraviti šest let učenja izbranega glasbila. Nekateri inštrumenti so tukaj izjema in je za doseg nižje stopnje potrebno opraviti le štiri leta določenega predmeta. Višja stopnja pa pri vseh glasbenih inštrumentih traja dve leti.

Pri katerih letih je priporočano, da učenec začne hoditi v glasbeno šolo?

Glasbena šola sprejema učence različnih starosti. Ponavadi pa se začetna starost za nižjo stopnjo začne takrat, ko se otrok odpravi tudi v osnovno šolo, se pravi, okoli šestega ali sedmega leta. Pred tem otroci lahko obiskujejo tečaj, ki je namenjen predšolskim otrokom. Nekje začetna starost, ki pa jo priporočajo za učenje določenih inštrumentov, je tam nekje od sedem pa do enajst let, odvisno od samega inštrumenta. Za inštrumente, kot so na primer, klavir, harmonika, violina in kljunasta flavta je priporočena začetna starost sedem let. Za glasbilo kot je kitara, osem let in za tolkala, oboo in klarinet, devet let. Za inštrumenta kot sta kontrabas in tuba pa je priporočena začetna starost najvišja in sicer enajst let.

Katera je glasbena šola, ki jo je vredno izbrati?

Poznamo veliko različnih glasbenih šol ki imajo med seboj tako podobnosti kot tudi razlike. Nekaj glasbenih šol, ki so preverjene so: Piano Forte d.o.o.; Artik, Praktično Poučevanje Glasbenih Inštrumentov, Anže Vidic s.p.; Glasbena Šola Kranj, Glasbeni Center Ringo, Gašper Oblak s.p., Glasbeni Svet, Inštitut Za Zgodnjo Glasbeno Vzgojo, Dr. Veronika Šared, s.p.; Glasbena Šola Kamnik; Sviz Sindikat Glasbena Šola Kamnik; Štefica Stipančević S.p., Glasbeno Izobraževanje In Umetniško Uprizarjanje; Studio Cantica, Manica Smrdelj, s.p. in Klub Glasbenikov Gis.

Nasveti za glasbeno šolo

Pomagali vam bomo najti pravega učitelja glasbe

Kaj menijo stranke, kot ste vi?

Ocenjeni ponudniki / izvajalci / učitelji glasbe

Vrhunski, fešta celo noč

 • Veronika K. je ocenil/a učitelja glasbe Slovenski express 17. Feb. 2024
 • Preverjena ocena

Fantje so naredili vrhunsko vzdušje. Najini sorodniki na zabavah redko plešejo, na najini poroki je bilo plesišče polno do 5. zjutraj, zabava pa se je nadaljevala vse do 7. Ko so svatje "ukradli" nevesto, je vzdušje ostalo tako dobro ali še boljše. Poskrbeli so tudi za vmesne stand up vložke. Držali so se dogovora, kaj si želiva in česa ne. Na sestanku smo to jasno dorekli.
Vsakemu, ki vpraša za priporočilo banda, priporočava njih.

Glasba za dušo starih rokerjev, bila sta odlična pevca, kitarist in saksofonist, zelo prilagodljiva in prijazna, vsi so ju pohvalili, zelo bi ju priporočila za ljudi, ki cenijo vrhunsko izvedbo rokerskih klasik in nekaj tudi čisto plesnih vmes...

 • Žiga P. je ocenil/a učitelja glasbe Slovenski express 07. Feb. 2024
 • Preverjena ocena

Bend je profesionalno vodil poroko in motiviral družbo, kar je zelo povezalo povabljene in naredil najino poroko sanjsko. Bili so zelo ustrežljivi in, ob dejstvu da je šlo za mednarodno poroko, prilagodili program in jezik povezovanja mednarodnim gostom. Kljub temu, da so bili zaradi kovida ob pevko, poroka ni bila ogrožena in se odsotnost ni poznala. Zares sva zadovoljna z najino izbiro in bi jo priporočala vsem.

Skupino smo najeli ob posebnem dogodku, vendar pa, glede na komentarje na tej strani, niti priblizno niso dosegli nasih prvotnih pricakovanj.
Najprej naj povem, da za 8h igranja in zaracunanih skoraj 2000€, niti ni vredno, bi kaksen lokalni ansambel za dosti nizjo ceno požel vecje navdusenje.
Razumem, da kdaj kdo ni v pravi formi, vendar imam skoraj zivljenjske glasbene izkusnje, in nekaj kar pesmi glavni pevec ni ujel intonacije.
Humoristicni vlozki in sale vmes so zdavnaj prezivete, ostale nekje v bivsi Jugi, totalno nezanimivo.
Pa ce boste slucajno placali hrano tudi za skupino, pricakujte 1/4 casa dogodka posneto glasbo, ki jo sucejo zadaj, medtem ko sedijo za mizo.
In to za 2000€, ha ha.
No, ta prvotna cena skoraj 2000€ je bila dolocena za cca.12 ur igranja/zabave. Clovek bi pricakoval, da bi za 8 ur na koncu placal kaksen € manj - seveda, da ne.
V glavnem, ce potegnem crto - priporocam, da se glede na razmerje med ceno in kvaliteto, odlocite za kaj drugega.
Lp

 • Robert G. je ocenil/a učitelja glasbe Durh Band 12. Nov. 2023

Odličen band, pravo vzdušje, dobra glasba, komunikacija in animacija z gosti več kot odlična in hvala Durh bandu za sproščeno in veselo srečanje z mojim abrahamom.
Toplo priporočam,odličen band!

 • Andrej V. je ocenil/a učitelja glasbe Slovenski express 22. Okt. 2023
 • Preverjena ocena

Vse je bilo kot dogovorjeno. Od prvega do zadnjega plesa plesišče nikoli ni samevalo, saj so poskrbeli, da je vsak gost našel kaj zase. Vseskozi so spremljali odziv ljudi in prilagajali izbor pesmi. Res priporočava.

 • Tone H. je ocenil/a učitelja glasbe Durh Band 30. Sep. 2023

Kot starega glasbenika so me zadolžili da najdem glasbo za tetino obletnico. Zaupal sem priporočilu in ni mi žal. Kaj naj rečem. Navdušili so družbo, predvsem teto, z mladostnim žarom in kvaliteto pa še mene, kljub temu da to ni ravno moja glasba. In opazil sem da so se držali vseh obljub. Toplo priporočam

 • Špela Š. je ocenil/a učitelja glasbe Durh Band 28. Sep. 2023

Nasmejani muzikantje, ki naredijo odlicno vzdusje!

 • Alenka Š. je ocenil/a učitelja glasbe Durh Band 28. Sep. 2023

Več kot zadovoljni. Dobra glasba, vzdušje, fleksibilnost .. skratka, se še vidimo na naslednji fešti. Hvala vam!

 • Marinka V. je ocenil/a učitelja glasbe Durh Band 28. Sep. 2023

Izvrstni, zanesljivi, hudomušni, skratka enkratni

 • Marija C. je ocenil/a učitelja glasbe Durh Band 28. Sep. 2023

Prijazna ekipa, vzdržljivi in odlični muskontarji! Držijo se dogovorjenega.

 • Elena E. je ocenil/a učitelja glasbe STARLIGHT BAND 26. Sep. 2023
 • Preverjena ocena

Naju je zmotilo to da niso mogli gosti narocat svojo muziko

 • Nina Z. je ocenil/a učitelja glasbe STARLIGHT BAND 01. Avg. 2023
 • Preverjena ocena

Super vokal

Am Freitag feierten wir unser Schulabschluss mit dieser Band,sie waren volle krass und sehr gut. Ich habe mich gefreut von dieser tolle Band und meine Freunde hatten viel Spaß mit die leider!

Zelo slabo ni za nikamor

Neverjetna odzivnost... In sedaj same inštrukcije so odlične

 • Ingrid K. je ocenil/a učitelja glasbe Duo Efekt 13. Jun. 2023
 • Preverjena ocena

Super žur sta naredila. Imeli smo se odlično. Smo se naplesali, na zabavali. Upoštevala sta vse najine želje in se nam prilagodila, kar smo želeli in se dogovorili in gostom in njihovim željam ter trenutnemu razpoloženju in dogajanju na žuru. Slavko je zelo odziven, odgovoril nam je na vsako vprašanje, na vsak klic in SMS. Vsi smo in so bili zelo navdušeni. Priporočam.

Izvedba je strokovna, prilagodljiva posamezniku, ob prijetnem in sproščenem vzdušju. Toplo priporočam...

 • Lidija K. je ocenil/a učitelja glasbe STARLIGHT BAND 04. Jun. 2023
 • Preverjena ocena

Hitro odzivni, prilagodljivi, zelo širok repertuar in odličen ženski vokal.

Zelo mi je všeč način dela in vzdušje pri urah, medsebojni odnosi med učenci in učiteljem pa so tudi zelo dobri.

Pri Dream Music so lekcije res zelo zanimive, Janez izvrstno razloži kako se česa lotiti in ko se kje zatakne, kako ta izziv rešiti. Priporočam!

Odlično za vse ki si želijo igrati kitaro.

Darilo za "okrogli jubilej". Kitara in spoznavna ura ter mesec vadbe. no, in sem pri Johhnyiju že 16 mesecev. Pokamo in rockamo. Nikoli ni prepozno. Toplo priporočam.

Z obiskovanjem šole Dream Music, se mi je uresničila dolgoletna skrita želja,da se naučim soliranja na kitari.Po enem letu je zelo opazen napredek, še bolj pomembno je pa ,da na urah uživam ob sproščenem druženju.Janez je poleg strokovnosti tudi izredni motivator, saj nam poleg usmerjenega, dopušča tudi veliko svobode pri učenju.

Zanimive lekcije, popolnoma prilagojene uporabniku.

Zelo sem zadovoljna. Strpnost, ki jo izraža učitelj pri svojem delu z učenci, motivacija za delo, ki jo izraža glede na naše različne sposobnosti, metode poučevanja, individualen pristop. Vse to so kvalitete, ki so meni zelo pomembne.

Neprecenljiva izkušnja učenja kitare, hiter napredek in posledično dvig samozavesti. Janez ne miruje in vedno išče možnosti za izboljšave, nove pristope. Kljub mladosti je vzor vsem in posledično odličen motivator. Le tako naprej!

Zadovoljna sem s storitvami.

 • Roman S. je ocenil/a učitelja glasbe STARLIGHT BAND 15. Maj. 2023
 • Preverjena ocena

Zelo priporočam. Organizacija in izvedba super. Širok in pester glasbeni repetuar in odličen nastop skupine.

Vedra , zabavna skupina . Super da pojejo dejansko vse od A - Ž pa se koliko sem jaz ujela najman v 5 razlicnih jezikih. Super ste

Kvalitetni in prijazni

Top zurka z Novo leto Bravo ekipa, super zabava.

Meni osebno je bil všeč repertoar ki ga ponujajo. Povedal sem moje želje in sem bil kar presenečen nad izbiro različne glasbe ki jo ponujajo !!!

 • Brezovica P. je ocenil/a učitelja glasbe STARLIGHT BAND 28. Jan. 2023
 • Preverjena ocena

Top večer rock glasbe. Iron Maiden, Muse, ZZ top, tudi SLO in YUGO rock.

 • Anja P. je ocenil/a učitelja glasbe STARLIGHT BAND 28. Jan. 2023
 • Preverjena ocena

Za Novo leto smo bivali v hotelu Kompas 4" v Kranjski gori , kjer nas je zabaval ansambel Starlight. Zurka je bila super. Animirali so goste v vseh jezikih (tudi italiane in nemce). Vsekakor priporocam. Pevka vrhunska.

 • Danijel M. je ocenil/a učitelja glasbe STARLIGHT BAND 28. Jan. 2023
 • Preverjena ocena

Premalo narodno zabavne glasbe!

Basi so bili premočni, projektor je svetil direkt v oči

 • Tanja K. je ocenil/a učitelja glasbe STARLIGHT BAND 15. Jan. 2023
 • Preverjena ocena

Vse je bilo odlično in profesionalno izvedeno, tako kot je bilo dogovorjeno.

 • Martina J. je ocenil/a učitelja glasbe STARLIGHT BAND 14. Nov. 2022
 • Preverjena ocena

Za dobro žurko nadvse priporočam band Starlight. Ob uri, odlična glasba, prijetni. Izjemna izkušnja. Martina

Člani skupine so zelo skulirani.....pri menjavi programa so bili razumljivi in so začeli igrati uro prej kot je bilo dogovorjeno. Zelo zadovoljni z nastopom.

Flexibilnost, prilagodljivost

Vedno so hitro odzivni, komunikativni in pripravljeni na sodelovanje. Na dogodek so prišli dobro pripravljeni z vnaprej dogovorjenim repertoarjem in na dodatne želje na dan dogodka. Izvedba skladb je bila odlična in primerna. Vzdušje so držali razigrano in pozitivno.

Kitarist in bobnar igrata izvrstno Iron Maiden,pevka je odlična,ima prelep vokal

Band je gostoval pri meni v baru v Beljaku- AT , gostje lokala so bili izjemno zadovoljni ,plesu in veselju ni bilo konca . Vso pohvalo za hiter odziv in za multikulti muziko , bilo je res za vse okuse in poleti želimo da gostujejo spet pri nas.

Odlični so bili. Znajo narediti žur!!

Imeli smo zelo pisano skupino na poroki. Od slovencev do vseh narodnosti bivse yugo in nekaj tujcev. igrali so vse. od balkan do rocka

Bilo je izvrstno

 • Maja N. je ocenil/a učitelja glasbe Slovenski express 02. Jun. 2022
 • Preverjena ocena

Štirje veseli, poskočni muzikantje, ki še tako zahtevne goste spravijo na plesišče in znajo poskrbeti tudi za zabavo. Polepšali so nama pravljičen dan, bilo je smeha in seveda dobre glasbe. Z njimi smo imeli žur do jutranjih ur! Iz srca priporočava.
M&M

Svojim staršem bom večno hvaležen, da so me vpisali v Glasbeno šolo Nocturno, kjer so me kot otroka očarali s prijaznostjo, s strokovnim pristopom pa ponovno obudili mojo strast in ljubezen do glasbe. Na šolanje v GŠ Nocturno me vržejo spomini na nešteto nepozabnih trenutkov.

Izjemna izkušnja za vse, ki se želijo naučiti igrati instrument. Komunikativni, talentirani, izkušeni učitelji, ki se ti popolnoma posvetijo in poslušajo tvoje želje. Zaradi prijetnega okolja, vzdušja in ljudi se počutiš kot doma.

To glasbeno šolo zelo priporočam, saj se zavzema za korenit napredek vsakega učenca, ga seznani z raznovrstno glasbeno teorijo in glasbenimi zvrstmi, hkrati pa omogoča možnost igranja na raznih nastopih, kjer lahko učenec pokaže svoje sposobnosti in razvija samozavest.

Super glasbena šola! Dobila ogromno znanja, da sem se kasneje vpisala na glasbeni konzervatorij.

Izredno prijazni, profesionalni in empatični učitelji. Tudi med samimi učenci je bila prijetna klima.
GŠ Nocturno bi priporočala vsem staršem, ki iščejo glasbeno šolo za svojega otroka.
Ostali so prijetni spomini, pa tudi poznanstva za celo življenje.
Toplo priporočam!

Nimam pripomb, vse poteka, kot je treba, profesorica Simona se izredno trudi za naše otroke in tudi prilagaja, če je potrebno, kar tako naprej...

Profesorji na glasbeni soli so odprti za vsak glasbeni stil, so potrpežljivi in hkrati dajajo odlične nasvete, ne samo v svetu glasbe, temveč nasvete, za življenje. Menim, da ima glasba v glasbeni šoli Nocturno, dodatno vrednost, ravno zaradi sproščenega okolja, narave, kjer se glasbena šola nahaja.

Ansambel Slovenski express sva z možem slišala že velikokrat. Njihovi nastopi so bili vedno izvirni, glasba vseh vrst, tako da smo se lahko zabavali vsi - mladi in stari. Kot skupina so nama bili zelo všeč. Zato sva se za najin poročni dan odločila, da nama bodo igrali prav oni. In so nama res. Dogovori z vodjem skupine so bili korektni, vse smo se krasno zmenili. Fantje so naredili žurko, vsi smo se zabavali in plesali. To je bil nor žur do jutranjih ur. In če bi me danes kdo vprašal - koga si želim, da bi mi na kakšni zabavi igral - bi bil moj odgovor: Slovenki express.
Zato vsakomur, ki si želi slišati dobro glasbo, zraven se pa še noro zabavati, predlagam, naj se odloči za to skupino. :)

Žur kot se šika.... igrajo dobesdno vse :)

Za ohcet naredijo nor žur do jutranjih ur :-) zanje sva se odlocila predvsem zaradi raznovrsnost in kvalitete glasbe, svoj program pa popetrijo z domiselnimi igrami in zabavnimi skeči.

Na poroki so ustvarili super vzdušje. Zaigrali so nam use kar smo si zaželeli, od a do ž. Če je bilo potrebno so se kaj tudi na novo naučili. To jim ni predstavljajo nobene težave. Super smo se ujeli. In še danes mi svatje radi povedo kako luštno so se imeli in da toliko kot na najini poroki že dolgo niso plesali. Priporočami jih vsem, ki si želijo dobrega žura!

Slovenski Express sem prvič slišala na enem praznovanju okrogle obletnice. Naredili so nor žur, bila je dobra glasba, noč plesa in smeha. Zato sva se, sedaj že z mojim možem, odločila, da nama bodo igrali na poroki. Naredili so nepozabno zabavo, Tudi svatje se radi spominjajo najine poroke, kako fino smo se imeli. iz moje strani vse pohvale.

So pravi glasbeniki ki znajo igrati tudi brez ozvočenja, kar danes nekaj velja. Za vse priložnosti.

Odličen bend, poskrbi za odlično zabavo. Mi smo šli domov šele ob osmih zjutraj naslednji dan.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.