fb

Povprečne cene: one-man-band

100-3000 €/nastop

198.260
povpraševanj strank
8.439
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za glasbene nastope (one-man-band)

Preverjeni glasbeniki
P O P G A R A Ž / band za poroke in zabave ! - Logotip
P O P G A R A Ž / band za poroke in zabave !
5,0
(6)
Glasbeni nastopi
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
P O P G A R A Ž / band za poroke in zabave ! + DJ podaljšek
Preverjeni ponudnik Garancija zadovoljstva Ponudnik izbran že 28 krat

Opis

POPGARAŽ (band + DJ)

P O P G A R A Ž smo 5-članska zasedba profesionalnih glasbenikov, ustanovljena z namenom preigravanja najboljše OLDIES GOLDIES in moderne glasbe raznolikih žanrov. Primerno za domače urbano kot tudi mednarodno občinstvo. Preigravamo repertoar, ki obsega najlepše slovenske popevke, največje hite pop-rocka, "YU hite", hite diska & funka ter vse do swinga in popa začinjenega z elementi jazza in latina. (Repertoar skladb je v prilogi). Možna je tudi kakšna posebna glasbena želja.

Primerno za privat zabave, poroke, VIP ambientalno sceno, tudi za hotelski program in za dogodke z mednarodno udeležbo. Za poroke in daljše nastope se odlično obnese kombinacija z DJ podaljšanjem (član zasedbe).

Osnovna zasedba (5 članov):

 • ženski & moški glavni vokal;

 • električna kitara;

 • klaviature;

 • bas kitara;

 • bobni.

 • član banda lahko tudi DJ za podaljške.

ZA POROKE PONUJAMO:

 • večerni nastop skupine do 8 ur;
 • možnost obrednega nastopa kot duet, trio, tudi z violino;
 • možnost podaljšanja programa z DJ M U Z K E (član skupine), doplačilo 50€/uro;
 • kakovostno in elegantno ozvočenje z odličnim zvokom, pokrije do 150 ljudi;
 • svetlobne efekte in razsvetljavo;
 • okusna animacija in povezovanje programa.

Za cenovno ponudbo nam pišite ali pokličite!

Reference

 • skupina za 50 let Tanje Ribič 2018;
 • izbrana skupina za poroko lastnika in ustanovitelja portala Omisli.si in Najdi-glasbenik, ki nam je zaupal med več kot 500 bandi;
 • cca 250 odigranih nastopov (javni nastopi, privat poroke in RD zabave) v 5. letih delovanja zasedbe;
 • silvestrovanja HOTEL SLON, HOTEL GOLTE, HOTEL METROPOL, CASINO LARIX;
 • pevka Manca Dremel je tudi glavna vokalistka pri ABBA tribute bandu (ABBA Mia);
 • sodelovali smo z Oto Pestnerjem in Lado Leskovarjem.

Kako smo drugačni

Smo predani dobri glasbi, ki jo imamo tudi sami radi, žal ali na srečo :) pa ne igramo narodnozabavne glasbe in turbofolk glasbe. To nam ne leži. Valčke in polke kompenziramo s priredbami čudovitih slovenskih in tujih popevk, ki so jih spisali največji mojstri in so brezčasne, zagarantiran žur pa ustvarimo s preverjenimi največjimi svetovnimi in domačimi uspešnicami popa, disca, funka in rocka. V sklopu celotnega glasbenega paketa vam lahko ponudimo tudi DJ program, ki ga v podaljšanju lahko izvaja naš član, sicer pa že izkušen DJ na porokah in dober poznavalec glasbe.

Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Glasbeni nastopi (Petje na poroki, Poročni band, Yugo/Balkan skupine, Duo, Pop/popularne skupine, Rock in evergreen skupine, Etno in alternativne skupine, Godba, Instrumentalne skupine, Godalni kvartet, Evergreen skupine, Petje na pogrebih, Petje na poroki, One-man-band, Harmonikaši, Pianisti, Violinisti, Pevci/Vokalna zasedba, Kitaristi in pihala, Yugo/Balkan glasbeniki, Petje na pogrebih, DJ za poroke, DJ za elektronsko in alternativno glasbo, POP DJ-ji s popularno glasbo, Oldies Goldies DJ-ji, Karaoke DJ-ji, Yugo/Balkan DJ-ji, Ostali DJ-ji)
Lokacija
Ramovševa ulica 21, 1000 Ljubljana

Storitve opravljamo v
Jugovzhodna regija (Črnomelj, Dolenjske Toplice, Kočevje, Kostel, Loški Potok, Metlika, Mirna, Mirna Peč, Mokronog - Trebelno, Novo mesto, Osilnica, Ribnica, Semič, Sodražica, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje, Žužemberk), Savinjska regija (Braslovče, Celje, Dobje, Dobrna, Gornji Grad, Kozje, Laško, Ljubno, Luče, Mozirje, Nazarje, Podčetrtek, Polzela, Prebold, Rečica ob Savinji, Rogaška Slatina, Rogatec, Slovenske Konjice, Solčava, Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Šmartno ob Paki, Šoštanj, Štore, Tabor, Velenje, Vitanje, Vojnik, Vransko, Zreče, Žalec), Goriška regija (Ajdovščina, Bovec, Brda, Cerkno, Idrija, Kanal ob Soči, Kobarid, Miren - Kostanjevica, Nova Gorica, Renče - Vogrsko, Šempeter pri Gorici, Tolmin, Vipava, Vipavski Križ), Obalno-kraška regija (Ankaran, Divača, Hrpelje - Kozina, Izola, Komen, Koper, Piran, Sežana), Primorsko notranjska regija (Bloke, Cerknica, Ilirska Bistrica, Loška dolina, Pivka, Postojna), Zasavska regija (Hrastnik, Litija, Trbovlje, Zagorje ob Savi), Koroška regija (Črna na Koroškem, Dravograd, Mežica, Mislinja, Muta, Podvelka, Prevalje, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Ribnica na Pohorju, Slovenj Gradec, Vuzenica), Podravska regija (Benedikt, Cerkvenjak, Cirkulane, Destrnik, Dornava, Duplek, Gorišnica, Hajdina, Hoče - Slivnica, Juršinci, Kidričevo, Kungota, Lenart v Slovenskih goricah, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Oplotnica, Ormož, Pesnica, Podlehnik, Poljčane, Ptuj, Rače - Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Slovenska Bistrica, Središče ob Dravi, Starše, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Šentilj, Trnovska vas, Videm, Zavrč, Žetale), Osrednjeslovenska regija (Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova - Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Ljubljana, Log - Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Vodice, Vrhnika, Višnja Gora), Gorenjska regija (Bled, Bohinj, Cerklje na Gorenjskem, Gorenja vas - Poljane, Gorje, Jesenice, Jezersko, Kranj, Kranjska Gora, Naklo, Preddvor, Radovljica, Šenčur, Škofja Loka, Tržič, Železniki, Žiri, Žirovnica), Pomurska regija (Apače, Beltinci, Cankova, Črenšovci, Dobrovnik, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Križevci, Kuzma, Lendava, Ljutomer, Moravske Toplice, Murska Sobota, Odranci, Puconci, Radenci, Razkrižje, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici, Šalovci, Tišina, Turnišče, Velika Polana, Veržej), Posavska regija (Bistrica ob Sotli, Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško, Radeče, Sevnica)
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Ocena: 5,0 od 6 uporabnikov.
 • Eva S. 22. Jul. 2021
 • Preverjena ocena

NOOROO! Absolutno priporočam Popgaraž. Naredili so čudovito vzdušje, pravo zabavo, svatje jih niso mogli prehvaliti.
Brez težav so se naučili tudi pesem za prvi ples (do takrat je niso poznali). Res so pravi profesionalci in top izbira za poroko.
Najprej so igrali akustično, med obredom se jim je pridružila še violinistka, zvečer pa so "razturali" v dvorani.

 • Kristjan B. 15. Jul. 2020
 • Preverjena ocena

Skupina POPGARAŽ je bila naravnost čudovita! Z njihovo pozitivno energijo, smešnimi komentarji, izvrstno izbranimi in vrhunsko odigranimi skladbami so držali svate na plesišču celo noč. Na njihov račun sva prejela veliko pohval, saj so bili res odlični.

 • Nina B. 01. Okt. 2019

Popgaraževci so super, izjemno kvalitetna glasbena skupina, dober repertoar, prijetni, prilagodljivi in zanesljivi.

 • Tadeja G. 01. Okt. 2019
 • Preverjena ocena

Popgaraž so preprosto top! Bili so izbrani band na najini poroki in poskrbeli za odlično zabavo do zgodnjih jutranjih ur. Tonsko in vsebinsko zelo okusno in dobro izbran repertuar! Zaradi organizacije poroke iz tujine je bilo za naju kot naročnika sva imela omejeno izbiro komunikacije, vendar je bila le ta izvedena kratko in jedernato. Na najino željo so odlično izvedli tudi pesem v italijanščini (poročni ples), ki ni bila vkljuljučena v repertuar. Vsekakor priporočam!

 • Mitja P. 01. Okt. 2019
 • Preverjena ocena

BLOWN AWAY! Vrhunski glasbeniki, profesionalna izvedba. Želela sva malo bolj butično poroko in POPGARAŽ ekipa je zares dostavila. Vsem svatom je bila glasba več kot všeč, še najbolj pomembno pa je to, da sva z ženo uživala. #funky #jazzy #proglasbeniki #poroka

 • Anica M. 23. Nov. 2017
 • Preverjena ocena

Dober vokal.

Ocenite tega ponudnika
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (one-man-band) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2022. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za glasbene nastope in menite, da manjka na seznamu , mu posredujte to povezavo.

Pogosta vprašanja (one-man-band)

Kakšna je cena one man banda?

Okvirna cena one man banda znaša od 100 do 3000 €.

Cena se spreminja glede na to, ali želite da glasbenik tudi poje, kateri inštrument bo igral in dolžino nastopa. Cena je lahko višja, če si želite, da glasbenik deluje tudi kot animator oziroma povezovalec sestavljenega programa.

Kakšna je cena one man banda za poroko?

Približna cena one man banda se giblje med 100 in 3000 €.

Cena one band mana se za poroko spreminja predvsem glede na dolžino nastopa. Če je ta daljši, je tudi cena lahko višja. Poleg tega na ceno vpliva, ali želite nek določen program in vodenje.

Ali je ceneje najeti one man band ali solo izvajalca?

Cena one man banda je od 100 do 3000 €, cena solo izvajalca pa 150 do 2200 €.

Pri solo izvajalcu je cena lahko višja, če si želite poleg tudi spremljavo banda, ki pa jo v večini primerov potrebujejo. Na drugi strani one man band poskrbi za vokal kot tudi glasbeno spremljavo. Na koncu je okvirna cena ponavadi one man banda nižja.

Nasveti za glasbene nastope

Pomagali vam bomo najti pravega glasbenika za vaš dogodek

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Povpraševanja za (povprečne cene ponudnikov in ceniki)

D.P. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Petelinjek)

Starši imajo 40 let poroke konec Julija. Zabavo za bi imeli pri nas doma. Radi bi najeli muzikanta/ muzikante za cca 3-4 ure. Dalmatinske in pesmi ki so ponavadi na zabavah

A.V. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Prebold)

Praznovanje Abrahama, zunaj ob kresu. Glasbenik naj ima lastno ozvočenje

R.K. išče glasbenika (One-man-band / Podgrad Pri Ljubljani)

V kolikor si frej 17.6. (petek),me prosim kontaktiraj (najraje v popoldanskih urah). Lastno ozvocenje. Chillout/chillhouse v casu vecerje. Potem pa muzika,ki je zdaj in,tudi kak dober house komad. Zelim si,da je en DJ,ki rad vrti dobro muziko in da nima nekih animatorskih vlozkov.. 😄 Lp Tanja

R.K. išče glasbenika (One-man-band / Podgrad Pri Ljubljani)

17.6. Petek od 18.ure naprej Aktualna glasba,lastno ozvocenje,brez povezovanja,med hrano chill out/chillhouse.

P.S. išče glasbenika (One-man-band / Gostišče Koren, Žužemberk)

Družinsko praznovanje 40. rojstnega dne bi radi popestrili in sprostili z malo glasbe in petja, vseh zvrsti (narodnozabavne, pop, tuje, hrvaške). Tretjina gostov bo iz Hrvaške. Lahko 1 izvajalec ali skupina 1-3 izvajalcev, po možnosti iz Dolenjske.

E.G. išče glasbenika (One-man-band / Ptuj-Grajena)

Lastno ozvočenje

S.R. išče glasbenika (One-man-band / Gostilna, Dole Nad Logatcem)

Iščem glasbenika/co za izvedbo slovenske glasbe (narodne, popevke., ) za mamo , ki praznuke 80let. ..kot presenečenje Trajanje ca 1 ura oz 2 nastopa.

V.I. išče glasbenika (Petje na poroki / Škofja Loka)

Iščem pevca, ki bi na cerkveni poroki odpel pesem Rudija Bučarja (vokal + kitara, lahko zraven tudi harmonika).

B.P. išče glasbenika (Pop/popularne skupine / Mali Lipoglav 10)

Glasbenik naj zagotovi lastno ozvočenje. Glasba naj bo mešana, NZ, yugo klasika, POP,... Zaželjen je kakšen animacijski program, kakšna šala itd.

L.H. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ljubljana)

Glasbenik ali skupina odigra nekaj pesmi Avsenika, praznovanje 100 letnice med 15 in 18h uro. Nastop bo kratek, max 30 min

M.K. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / V Ljubljani)

Načrtujemo zabavo za razredničarkin osebni praznik. Radi bi za majhno ceno za 30 minut igranja pred 29 dijaki in profesorico matematike. Zaželjen datum nekje sredi junija (ponedeljek, četrtek ali petek) dopoldne.

M.P. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Slovenska Bistrica)

Zaradi odpovedi glasbenika iščem novega, zato tudi tako pozno povpraševanje. Zabava za mamino 70letnico.

T.L. išče glasbenika (Petje na poroki / Ljubljana)

Lastno ozvočenje, znane priredbe

M.D. išče glasbenika (Petje na poroki / Kamnik)

Glasbenik za 30 min-civilni obred

A.R. išče glasbenika (Duo / Begunje Na Gorenjskem (Avsenik))

Lastno ozvočenje, light show. Dogovore in ponudbe želim sprejemati samo preko e-pošte. Če se odločim za koga, ga bom kontaktirala. Hvala za razumevanje in lep pozdrav.

D.B. išče glasbenika (Duo / Kras)

V glavnem da igrajo raznovrstno plesno glasbo

M. išče glasbenika (One-man-band / Renče)

Zdravo, Zanimam se za DJa za vrtenje glasbe na pikniku za rojstvo otroka. Piknik je 7.5. , potrebovali bi DJa za cca. 4h. Lokacija piknika je bližina Nove Gorice, koca na odprtem, cca. 100 ljudi. Zanima me ali je izvedljivo ter cena? Hvala, Martin

J.Z. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Črešnjevec, 2310 Slovenska Bistrica)

Potrebujem muzikanta , največ do 3.v skupini 10.junija 2022.

A.A. išče glasbenika (Duo / Spodnja Ščavnica)

Zabava, animacija, vodenje

N.P. išče glasbenika (Duo / Spodnji Duplek)

Lastno ozvočenje 1 do 2 člana

N.P. išče glasbenika (Duo / Spodnji Duplek)

Lastno ozvočenje 1 do 2 člana

D.K. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Vodni Stolp)

Za presenečenje brata za abrahama iščem dobrega rok kitarista za spremljavo našega petja

J.P. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Trebnje)

Glasbo, mešana zvrst za rojstni dan

N.T. išče glasbenika (Petje na poroki / Tolmin)

Potrebujem manjjši band alo andambel ki bi kaj zaigral na manjši poroki in igra različno glasbo.

V.P. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Hrastovlje)

Igranje na rojstno dnevni zabavi 60 letnica, 30 udeležencev starost 40+ Hrastovlje na Krasu, od 13.30 dalje, slovenska popevke, narodno zabavna , diat. harmonika - tudi , hrvaška, evergrini svet. ozvoečnje,

V.P. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Hrastovlje)

Rojstno dnevna zabava , 60 letnica, 30 udeleženih, starost cca 40+, kraj Hrastovlje, različna glasba slovenska-popevke in narodno zabavna ,hrvaška, svetovna evergrini, tudi diatonična hramonika, gostilna Švab, ozvočenje rabimo, 7.maj od 13.30 dalje

M.Š. išče glasbenika (Duo / Grosuplje)

1-2 glasbenika, zvrst zabavna, narodno-zabavna, dalmatinska, ex-yu, različna tuja glasba. Vaše ozvočenje, animacija.

K.B. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Vodice)

Popestritev v lokalu otvoritev katere se ni bilo ter eno leto od otvoritve

V.L. išče glasbenika (Duo / Hrastnik)

Želim mešano glasbo ker bodo gostje vseh starosti. Trajalo bo od 16.00 do cca 23.00 ure. Zabava bo na kmečkem turizmu.

L.B. išče glasbenika (Petje na poroki / PodčEtrtek)

Pozdravljeni. Pričakujem, da glasbenik zagotovi lastno ozvočenje ipd... Najrajši bi videla 2 člana zasedbe... po možnosti, da je v sam nastop vključen inštrument kitara/ piano

P.H. išče glasbenika (One-man-band / Tesarska Ulica 2, Ljubljana)

Fant ima rojstni dan in, ket obozuje glasbo in jo dela tudi sam in ker si res zasluzi najboljse, ga zelom tako presnetiti. Najraje bi 1 osebo, ki igra kitaro. Bo mannsa druzba 6-8 ljudi v stanovanju zato ne potrebujemo ozvocenja. Trajalo bi samo kaksno uro ali dve. Nekoga ki ima chill vibe ker bo druzba tudi bolj umirjena

K.V. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Dvorec RakičAn)

Zabava za sodelavce. V petek 22.04.22 v Dvorec Rakičan.

M.E. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ljubljana)

Gre za prireditev na prostem, na Trgu republike v Ljubljani, s pričetkom ob 12h. Zaželene so pesmi s slovenskim besedilom. Ozvočenje imamo svoje. Nekatere pesmi bi bile kot vložki med govori, del pesmi po govorih. Prireditev organizira Gibanje OPS. Za več informacij sem dosegljiva na: 031/416-602

A.P. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ljubljana)

Ozvočenje po kasnejšem dogovoru (potrebno uskladiti z najedojalcem prostora)

Z.H. išče glasbenika (Duo / RakičAn)

Light show ozvocenje dosti hrvaške glasbe

M.E. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ljubljana)

Potrebujemo glasbenika, ki bo nastopil na prostem, 8.3., od 12h naprej, na Trgu republike Slovenije, kot glasbeni vložek na uradnem delu, med govori. Zaželjeno je, da igra tudi po koncu uradnega dela. Pesmi so lahko na tematiko dneva žena, ni pa nujno. Dobrodošle so slovenske pesmi, tujega repertoarja se prosim poslužujte zgolj izjemoma. Dogodek organizira in vodi Gibanje OPS (www.gibanjeops.si). Več informacij: meri.pegi@gmail.com

B.F. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Gostilna SobočAn Maribor)

Na praznovanju abrahama žene,priti kot presenečenje in zapeti(po dogovoru)5 do 10 pesmi.V septembru,v Mariboru.Brez ozvočenja.

B. išče glasbenika (One-man-band / Kras)

Prosim za informativno ceno na okrogli 40.letnici, ki se bo odvijala v sredini Marca (sobota) na Krasu. Čas nastopa od cca 18:00 do cca 24:00 ure.

A.K. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Radenci)

Lastno ozvočenje

D.S. išče glasbenika (Petje na poroki / Maribor)

Potrebujemo glasbenika/bend z lastnim ozvočenjem+svetl. efekti. Moderen stil glasbe, z znanjem petja tudi starejših, svetovno znanih pesmi, sposobnost petja brez spremljave, skratka kvaliteten izvajalec s profesionalnim nastopom, ki ne razočara/jo.

B.S. išče glasbenika (One-man-band / Branik)

Potrebujem DYa za poroko in glasbeno spremljavo ob civilnem obredu (npr. Violina)

M.B. išče glasbenika (Instrumentalne skupine / Ljubljana)

Do cca 1urni nastop, v akustični izvedni, rok/pop

A.I. išče glasbenika (One-man-band / Vibska Gora)

Zakljucek, cca. 13 oseb One man band. Cca. 5 ur igranja. Vinska Hora-kmecki turizem

N.L. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Šmartno Na Pohorju, Vransko)

Iščem skupino/glasbenika z lastnim ozvočenjem, osvetlitev je zaželjena. Nisva izbirčna glede članov zasedbe, bi pa želela, da je vključena tudi animacija svatov.

E.B. išče glasbenika (One-man-band / Ljubljana Bratovševa Pl. Ulica Prvoborcev 16)

V sredo 10.11.21 imamo v vrtcu majhno srečanje pri malici, za presenečenje bi pripravila moškega, ki bi zapel pesem, mogoče kaj dalmatinskega ali pa ne, eno pesem vzgojiteljicam, nato bi se zamenjale in eno pesem za pomočnice (v telovadnici) otroci bi za čas pesmi imele eno strokovno delavko v igralnici, torej 2 pesmi okoli 11 ure, ali imate koga ki bi bil pripravljen priti v vrtec Ciciban, enota Ajda ulica prvoborcev 16, plačnik vzg. Elizabeta Brezovar, praznovala 50 let, presenečenje za sodelavke v prvi skupini 15 in in drugi tudi nekaj takega in 5 kuharic, 3 čestilke ter vodstvo, ali je kakšna opcija?

R.H. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Zbilje)

Pomembno mi je, da začutite ljudi in plesalce, ter da se ne ponavljate z muziko, ki ima isti tip plesa ampak želim, da pričarata različne plesne zvrsti (valček, fokstrot, diskofokstrot, ča-ča-ča, rumba, polka, samba)

R.H. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Zbilje)

Pomembno mi je, da se predvaja različna zvrst plesne glasbe (valček, fokstrot, diskofoskstrot, ča-ča-ča, rumba, polka, samba)

R.K. išče glasbenika (Pop/popularne skupine / Trenutno Lokacija Se Ni Tocno Dolocena.Zagotovo Bo To Piknik S Cateringom,Lj Oz Bliznja Okolica.)

Zabava,nekje do 80ljudi. Vrti se popularna glasba (nekaj eksplicitnih zelja-elektronska glasba-house,seveda). Ni potrebe po neki animaciji. Na zacetku,ko bi jedli,bi zelela bolj subtilno glasbo,npr. chillhouse,chillout. Prosim za lastno ozvocenje. V primeru,da me ponudnik poklice,naj bo to med tednom po 17.uri ali pa v soboto. 🙂

R.D. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Mirna Peč)

Eden do dva. Bilo bi presenecenje za goste

S.N. išče glasbenika (One-man-band / Kmecki Turizem Markus Vodole)

One man band z lastnim ozvocenjem in svetlobnimi efekti. Naj bo samo en. In da zna vse igrat.

P.C. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Maribor-Slowenien)

V Mariboru v mesecu januar 2022 točno 29.1.2022 iščem nekoga ki bi igral na Abrahamu. Prosim za ponudbe. Hvala

A.K. išče glasbenika (Duo / Kašča Jurček, Jurčkova Cesta 7, Ljubljana)

2.10., jutri bi potrebovali one man band ali duo - za 60. rojstni dan. Povabljenih cca 30 ljudi. Zaželeno lastno ozvočenje. Lokacija Ljubljana Rudnik. Od cca 16ih do cca 20ih,22ih

R.D. išče glasbenika (Duo / Gostolna)

Rojstnodnevna zabava v Novem mestu, 24.9. 2021, trajanje od 19.00 do 1.00 Potrebujemo 1-2 glasbenika.. Lp, Renata

P.B. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Restavracija Kobal)

Pozdravljeni, prosila bi za pomoč pri iskanju glasbenika in sicer za termin 28.8.2021, po 18:00 uri.

S.S. išče glasbenika (Poročni band / Goriška Brda)

Lastno ozočenje

T.P. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Ceršak, Šentilj V Slovenskih Goricah)

Potrebovali bi glasbenika/glasbenike kot presenečenje za abrahama tako, da bi nastop trajal največ 1 uro. Za ozvočenje in svetlobne efekte lahko poskrbimo sami.

N.S. išče glasbenika (One-man-band / Ptuj)

Poslovilna ob upokojitvi Jugonostalgija

M.T. išče glasbenika (Poročni band / Trnovska Vas, Siva Čaplja)

Dober dan. Imamo obletnico valete in bi radi imeli glasbo ex-yugo (Grašo, Severina, Rozga, Grdovič, Jole, Plavi Orkestar...) in Slovenska pop-evergreen scena... Mi nimamo nobene opreme, tako da bi vas prosili, da to zagotovite vi. Kar se zasedbe tiče nam je vseeno (1 ali 2 glasbenika mogoče 3 so dovolj). Edino kar bi prosili je, da ima vključene kakšne igre in da je za zabavo. Vsi smo stari 25 oz. 26, tako da mislim, da je bolje, da pride nek mlajši izvajalec/izvajalci... vglavnem ničesar ekstremno posebnega.. samo, da se nardi fešta in da ima posluh :)

Ž.N. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Benedikt)

Želim da ima glasbenik lastno ozvočenje in svetlobne efekte.

M.G. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Še Ni Točno Določeno, Bo Pa Nekje Na Gorenjskem)

Pričakujem, da bo skupina igrala različne zvrsti plesne glasbe in da bo naredila dober žur.

M.B. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ruše)

Pozdravljeni!Imava manjšo poroko.28.8 ob 10.00 uri se bo odvijala poroka v Rušah. Potrebujeva muziko do 12.00. ob 12.00 se odpravimo na obred kije ob 13.00. v restavracijo ki je v Mariboru pridemo med 14.00 in 15.00.

R.V. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Okolica Ptuja)

Pozdravljeni, ni posebnih zahtev, razen da bi glasbenik pel hrvaške pesmi od gibonnija, bebek itd. Hvala za ponudbe

S.P. išče glasbenika (One-man-band / Sv. Jurij Ob Ščavnici)

Praznoval se bo abraham in bi potrebovali glasbenika, lahko je samo eden ali dva ali trije.

A.R. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Vukovski Dol 30)

Pozdravljeni. V Domu starejših Idila ob 13.00 uri organiziramo piknik za naše stanovalce. Iščemo glasbenika/co, glasbenike, ki bi bili pripravljeni izvesti 1 urni glasbeni nastop.

I.H. išče glasbenika (Duo / Vidrga)

Light show. Več jugo nostalgije, slovenske pop komade, sem ter tja kakšno narodno

I.H. išče glasbenika (One-man-band / Moravče)

Lastno ozbočenje, pop glasba slovenska in yugo nostalgija

M.B. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ruše)

Načrtujemo manjšo poroko.Potrebujemo glasbenika tekom celega dneva. Ozvočenje bi bilo zaželjeno da ima glasbenik svoje ozvočenje.

M.D. išče glasbenika (Duo / Klinec Plesivo)

Brez light efektov..

J.S. išče glasbenika (Duo / Šentrupert)

Glasbenik zagotovi lastno ozvočenje. Da vodi program, skupaj po dogovoru z organizacijo izatorjem.

S.G. išče glasbenika (Duo / Hiša Na Jasi Kamnik - Bistričica)

Zasebna zabava - piknik kjer bo vključena tudi poroka. Vse skupaj bolj sproščeno namesto klasične formalne poroke. Povezovanje dogodka v smislu napovedi prihoda neveste in ženina ter glasba pred obredom. Samih igric klasičnih za poroko nisva imela v mislih razen metanje šopka. Vse skupaj poroka in zabava je na istem mestu.

M.H. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Slovenj Gradec)

Igranje na 60 letnici....4.7.2020

C.S. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Želiva lastno ozvočenje in svetlobne efekte.

D.N. išče glasbenika (Duo / Šmarje Sap)

Pozdravljeni. Za približno dve uri, na dan poroke, iščeva glasbenika- zaželena kitara, vokal,.. Zadostuje nama petje/igranje brez ozvočenja. Cena do 150 eur. Hvala

S.L. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Doma)

Muzikant kak muzikanti zabavati mora družbo

B.F. išče glasbenika (Duo / Vila Široko)

Glasbena spremljava na cerkvenem in civilnem obredu. Želja je violina v kombinaciji npr. s kitaro, klavirjem lahko tudi petje.

S.B. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Komen Na Krasu)

One man band ali max.2 zaradi prostora.

S.B. išče glasbenika (Petje na poroki / Škrbina Občina Komen Na Krasu)

Rabimo one man band glasbenika, ki bi nas malo po zabaval z glasbo in petjem na pikniku za 70 rd,ki bo. V hiši oz. Pred hišo na Krasu. Najraje nekoga na harmoniko, predvsem ker prostora ne bo veliko. Za ostale podrobnosti me lahko pokličete. Na 041 568 168, Saša

B.F. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Ljubljana)

Išče se zabaven duo ali trio za praznovanje abrahama v Ljubljani v gostilni,ki bo 18.4.2020

J.V. išče glasbenika (Petje na poroki / Lesce)

Pričakujem enega do dva člana zasedbe. Hrvaške, dalmatinske in balkan pesmi, animacija gostov na plesišču

T.K. išče glasbenika (Duo)

Pozdravljeni, informativno me zanima ali igrate tudi za abrahama in cena? Hvala

K.B. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Škofja Vas)

Potrebujem duo ali trio za abrahama. Zanima me cena ! Termin je 7.11.2020. Hvala

M.K. išče glasbenika (Petje na poroki / Rence)

Zelim da glazbenik zagotovi svoje ozvocenje in da jih je najvec 3 v zasedbi ali manj poroka bo pa na goriskem 13.6.2020

M.Š. išče glasbenika (One-man-band / Zaplana Nad Vrhniko)

Potrebujem glasbenika za praznovanje petdeset letnic, lahko je samo en glasbenik na sintesaizer , ker je dogovorjeni danes odpovedal zaradi bolezni, glasbenika potrebujem jutri

V.T. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Trije Ribniki)

Pozdravljeni. Na abraham zabavi bo mešana družba, vse od 10 pa do 70 let. Nimamo ničesar svojega, želimo, da DJ prinese vso svojo opremo.

M.J. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Šentjanž)

Lasno ozvočenje

G.Š. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Gostilna Pri Peču Bizeljsko)

Rabili bi glasbenika ali glasbeno skupino z ozvočenjem ki zabava in privabi ljudi

J.F. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Dolenjske Toplice, Doma)

Ozvočenje glasbenik sam. Brez svetlobnih efektov

R.Š. išče glasbenika (One-man-band / Pokljuka)

Iščemo DJa za poroko. Glasba v slogu rocka, pop glasbe,... Da bo fajn. Naj ima svoje ozvočenje.

A.Č. išče glasbenika (Petje na pogrebih / Vrhnika)

Zeleni Slovenije obeležujemo v soboto 15.6.2019 na Vrhniki 30 let ustanovitve in delovanja. Potrebujemo nastop ob otvoritvi svečane akademije (10.00 - 10.10 - himna in kakšne narodne) ter nato še 2-3 pesmi ob 10.45-10.55.

B.Z. išče glasbenika (Ansambel za poroko / Celje)

Nekoga, ki preigrava stare rock komade z lastnim ozvocenjem, manjsa zasedba (lahko 1-2 clana)

S.Š. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Gostišče Brančurnik)

Imamo obletnico srednje šole, potrebujemo band ali DJa za "gavdo narest"

M.G. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Idrija)

Glasbenik zagotovi lastno ozvočenje lahko je one man band ali duo ...

I. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Ljubljana)

Podrobnost 1 podrbnost 2

A.N. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli)

Pričakujeva spremljavo čez dan. V ponudbi prosiva za seznam izvajanih pesmi ter ceno.

M.H. išče glasbenika (Petje na poroki / Dvorec Štatenberg)

Glasbena spremljava na cerkvenem obredu in krstu, glasba ob civilnem obredu. Nekaj pesmi po civilnem obredu ob prigrizkih. Vse je na eni lokaciji. Lahko je samo vokalno, lahko nekaj glasbene spremljave.

K.L. išče glasbenika (Petje na poroki / Miren)

Išče se glasbenika (one man band) ali par za nastop na Abrahamu cca 50 ljudi.

V.G. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine)

Lastno ozvocenje, manjsa zasedba,

V.G. išče glasbenika (Yugo/Balkan skupine / Portoroz)

Lastno ozvocenje, manjsa zasedba,

A.K. išče glasbenika (Petje na poroki / Trebnje)

Lastno ozvočenje

B.L. išče glasbenika (Narodno-zabavni ansambli / Siva Čaplja - Trnovska Vas)

Potrebujem glasbenika one-man band, ki bi lahko igral celo noč na praznovanju 18 letnice s sorodniki (stari 30 - 55). Glasba povprečno slovenske narodne in dalmatinske, ne bo pa težave, če bo kaka stil Bjelo - Dugme vmes. Praznovanje bo 9.2 v gostilni Sivi čaplji. Natančno uro še sporočim. Cenovni razpon do 350€. Prosim za ponudbe. Lep pozdrav Alex

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.