fb
Galia - hiša mode in kreativnih idej - Logotip

Galia - hiša mode in kreativnih idej

Grafično oblikovanje
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
modno oblikovanje, svetovanje, izdelava oblačil, tečaji šivanja in kreativne delavnice

Opis

www.galia.si Galia je modna hiša s konceptom, ki pod eno streho združuje tako po meri narejena oblačila v katere je vložena posebna energija, kot vse, kar je potrebno, da obenem poskrbite še za bitje, ki prebiva v vašem čarobnem telesu.

Vse je povezano. Ko se dobro počutite, imate radi sebe in se cenite in takrat si želite zase in za svoje telo le najboljše. Tukaj boste dobili prav to, kar vam nobeno industrijsko oblačilo ne more dati – obleko, ki je izdelana na podlagi vaše osebnosti, pisana na vašo kožo, s kreativnimi rešitvami in detajli, ki vam bodo še leta po nakupu jemala dih, osebni pristop ter vrhunsko kakovost izdelave.

V oblačilih blagovne znamke Oblek'ce Za Moje Trenutke se boste počutili nekaj posebnega – to kar v resnici ste. Original. Unikat.

Da bo vaša oblekica resnično čarobna, bo poskrbela vodja Galije, modna oblikovalka Karmen Matičič. Pokličete jo lahko vsak dan od ponedeljka do petka na telefonsko številko 041 768 278, se z njo posvetujete in dogovorite za obisk.

Se v vas skriva kreativna žilica in komaj čaka, da pride na plan? Svojim talentom lahko daste prosto pot na številnih kreativnih tečajih in delavnicah, kjer se boste ne samo naučili česa novega, ampak domov odšli tudi z novo mojstrovino, ki si jo boste izdelali sami! Še več – naučili se boste tudi, kako oblikovati svojo lastno blagovno znamko.

Kontakt
Pokliči
Storitve
Grafično oblikovanje (Oblikovanje vizitk, Modno oblikovanje, Svetovanje)
Storitve opravljamo v
Sloveniji
Ocene
Še nima ocen.
Ocenite tega ponudnika
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Glede na vaše želje vam bo Galia - hiša mode in kreativnih idej poslal konkretno ponudbo