fb
Gala Dance Orchestra
Glasbeni nastopi
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Izvajanje glasbe

Opis

Gala Dance Orchestra
je devetčlanska glasbena skupina poklicnih glasbenikov, ki se je prvič z nastopom predstavila marca 2014 s ciljem ponuditi kakovosten in raznolik program za širok nabor dogodkov in prireditev, ki obsega različne plesne in glasbene zvrsti: foxtrot, quick step, swing, samba, slow rock, waltz, rhumba, cha-cha, salsa, rock and roll, bossa nova, disco, salsa, jive, tango, oldies-goldies, zimzelenčke, pop, rock. Ustanovitelj, umetniški vodja in aranžer GDO je akademski kitarist Klemen Smolej, poleg njega pa so v zasedbi vrhunski slovenski glasbeniki, ki jih vodi mladosten navdih, veselje do svojega poslanstva in energičnost. Vso glasbo izvajajo 100% v živo (brez vnaprej nasnetih posnetkov, matric ali midi predvajanj) in obljubljajo Royal Quality Music Performance. Lahko ponudijo različne tematske večere: pop/rock, swing, latino, dueti M&W (moški in ženski vokal), standardni plesi, zimzelene melodije, avtorska glasba… Z repertoarjem preko 150 aranžiranih skladb se uvrščajo med evropski vrh tovrstnih zasedb. Ponujajo pa tudi msamostojne koncertne večere. V avgustu 2018 je izšla prva avtorska zgoščenka z naslovom Gala Orchestra - To se ve.

Izvajalci: Miha Rebernik – moški vokal Klemen Smolej – akustična in električna kitara Matjaž Kajzer – trobenta, krilovka Matic Mikola – alt saksofon, flavta Klemen Kotar – tenor saksofon, flavta Domen Jeraša – pozavna Anže Vrabec – klaviature Miha Koren – kontrabas in bas kitara Jure Rozman – bobni

Na željo naročnika se nam lahko pridružijo vokalist Blaž Vrbič, ter vokalistke Kristina Oberžan, Lea Sirk, Lina Rahne in Maša Cilenšek, s katerimi velikokrat sodelujemo. Za bolj bogat ritmični vložek, pa poskrbi tolkalist Vid Ušeničnik. Smo prilagodljivi in lahko gostimo tudi pevca ali pevko po izboru naročnika.

Reference

Reference: sezona nastopov v hotelu Union v Ljubljani leta 2014, novoletni nastopi v hotelu Golf in Grand hotel toplice (Sava Hotels&Resorts) na Bledu (2015, 2016,2017), tri sezone nastopov v Casino Korona v Kranjski Gori v letih 2015, 2016, 2017 zaključujejo tretjo, Anin ples v Rogaški v letih 2016, 2017, 2018, Gala pravniški ples v hotelu Kempinski v Portorožu 2016, 2017,2018, Veliki Rotarijanski ples 2018 in številne poroke, koncerti, rojstni dnevi ter ostale prireditve.

Kako smo drugačni

Ponujamo kakovostno izvajanje glasbe v živo.

Uradni naziv podjetja
Klemen Smolej s.p. - Glasbeno Ustvarjanje, Izobraževanje In Založništvo - Klemen Smolej s.p.
Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Glasbeni nastopi
Velikost ekipe
0 zaposlenih
Leta izkušenj
10+ let (Datum ustanovitve: 2008)
Finančno stanje
Bonitetna ocena: A TRR račun je preverjen
Glavna dejavnost podjetja
R90.010 - Umetniško uprizarjanje
Status podjetja
Trenutno posluje
Vsi podatki preverjeni
18. Avg. 2020
Lokacija
Britof 505, 4000 Kranj

Ocene

Še nima ocen.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Glede na vaše želje vam bo Gala Dance Orchestra poslal konkretno ponudbo