fb
Embago
Oblikovanje · Izdelava ali zamenjava ograje
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Grafično oblikovanje
Garancija zadovoljstva

Opis

Oblikovanje logotipa: 50 - 200 € Izdelava celostne grafične podobe (CGP): 300-1000 € Oblikovanje revije: 300 - 600 € Prelom revije: 300 - 800 € Oblikovanje knjige: 200 € Prelom knjige: 300 - 1000 € Oblikovanje embalaže: 300 - 2000 € Oblikovanje in prelom brošure: 100 - 200 €

Nudim vam strokovno grafično oblikovanje logotipov in celostno obvladovanje blagovnih znamk. Za vas oblikujem tiskovine, prezentacije, promo materiale, embalažo, kataloge, brošure in knjige, komercialne nalepke ... vzorce in motive za potisk ...Lotevam se tako korporativnega oblikovanja kakor tudi individualnih naročil. Imam dolgoletne strokovne izkušnje s grafičnega oblikovanja. Oblikovanje prilagodim vaši tehnologiji in se nikoli ne lotevam projektov, ki jih ne morem izpeljati. Nudim vam celovite rešitve, sveže ideje, hitro odzivnost, doslednost, strokovnost in osebni pristop. Vašim željam se poskušam kar najbolj približati. Če želite, vas lahko povežem tudi z odličnimi tiskarji in ostalimi ponudniki storitev, s katerimi sodelujem profesionalno že vrsto let.

Specializirani smo za grafično oblikovanje embalaže. Če ste pred časom v Sloveniji iskali podjetje, specializirano za oblikovanje embalaže, ste namreč zaman iskali. Posamezne agencije pa tudi tiskarne in oblikovalski studii sicer nudijo oblikovanje embalaže kot eno izmed svojih storitev, a specifično znanje, potrebno pri oblikovanju potiska embalaže je prej redkost kot pravilo.

Tako je bil Embago ustanovljen prav z namenom, da zapolni vrzel, ki je v Sloveniji obstajala na področju oblikovanja embalaže.

Embago je podjetje za grafično oblikovanje embalaže. Ukvarjamo se z oblikovanjem embalaže za vse vrste izdelkov in vse vrste materialov: od kartona do plastične folije, od aluminija do stekla.

Naše več kot desetletne izkušnje na področju embalaže in znanje nam omogočajo, da se osredotočimo na naročnika in njegove potrebe po primerni embalaži. Skupaj z naročnikom natančno preučimo tržišče, konkurenco, maloprodajno okolje in blagovno znamko, znotraj katere bo nastala nova podoba embalaže. Željam naročnika se približamo kot je le mogoče. V okviru predvidenega proračuna poiščemo najboljšo možno rešitev.

Naš konkurenčni slogan je: pri nas za svoj denar dobite največ!

Naše poslanstvo je: ob upoštevanju vseh dejavnikov zagotoviti stranki najboljši možen dizajn embalaže.

Naša vizija je: postati največje podjetje v Sloveniji specializirano za grafični dizajn embalaže.

Naše stranke so podjetja, ki želijo z novo ali prenovljeno embalažo za svoje izdelke zagotoviti dizajn, ki omogoča kar največjo prodajo. V času racionalizacije stroškov je dober dizajn za sprejemljivo ceno torej logična izbira. Poleg tega pa premišljeno zastavljen dizajn prihrani tudi marsikak evro v procesu tiska. Zato je prav, da naše stranke vedo, da jim bo Embago tudi z upoštevanjem tehnoloških izhodišč pri samem tisku lahko dolgoročno optimiziral nabavno ceno embalaže. Z Embagom tako prihranite.

Reference

20-letne izkušnje na področju grafičnega oblikovanja, od tega več kot 10 let dela na področju grafičnega oblikovanja embalaže.

Kako smo drugačni

Pri nas za svoj denar dobite največ!

Uradni naziv podjetja
Embago, Damjan Šeruga s.p. - Embago Oblikovanje, Damjan Šeruga s.p.
Kontakt
Pokliči
Spletna stran
Storitve
Oblikovanje, Izdelava ali zamenjava ograje
Velikost ekipe
Ni podatka o zaposlenih
Leta izkušenj
Novo podjetje (Datum ustanovitve: 2019)
Finančno stanje
Bonitetna ocena: / TRR račun je preverjen
Glavna dejavnost podjetja
M74.100 - Oblikovanje, aranžerstvo, dekoraterstvo
Status podjetja
Trenutno posluje
Vsi podatki preverjeni
18. Avg. 2020
Lokacija
Črmošnjice pri Stopičah 62, 8000 Novo mesto

Ocene

Še nima ocen.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Glede na vaše želje vam bo Embago poslal konkretno ponudbo