fb

Potrebujete električarja? ⚡️

Hitro povprašajte vse preverjene električarje za električarske storitve ter pridobite cene in ponudbe.

brezplačno
248.358
povpraševanj strank
8.937
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za električarske storitve

Preverjeni električarji
Preverjeni električarji
Toms, Izvajalske Storitve d.o.o. - Logotip
Toms, Izvajalske Storitve d.o.o.
Hišni servis in popravila · Električarske storitve · Varovanje
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Izvedba elektroinštacij in varnostnih sistemov za varovanje v celoti.
Garancija zadovoljstva Izbran že 1 krat

Opis

Izvedba pametnih elektroinštacij in varnostnih sistemov, elektroinštalacijska dela, napeljava ter obnove elektroinštalacij, domofoni, alarmni sistemi, razsvetljava, ...

Vse storitve vam nudimo v regijah: Gorenjska, Goriška, Jugovzhodna, Slovenija, Koroška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenska, Podravska, Pomurska, Savinjska, Spodnjeposavska in Zasavska (Domžale, Kamnik, Litija, Ljubljana, Trzin, Vrhnika).

Kontakt
Pokliči
Storitve
Hišni servis in popravila, Električarske storitve (Elektroinštalacije (napeljava elektrike, jaki tok), Razsvetljava (inštalacija, montaža svetil), Strelovod, Pametne inštalacije (pametna hiša), Vezava elektro omarice, Električno talno gretje, Telekomunikacije (inštalacije)), Varovanje (Video nadzor, Senzor gibanja, Senzor loma stekla (okna / vrata), Protipožarni sistem (detektor dima / plina / CO), Detektor izlitja vode, Detektor povišane temperature, Kontrola pristopa, Mobilno / daljinsko upravljanje sistema, Brezžični varnostni sistem, Žični varnostni sistem, Vgradnja varnostnega sistema, Obhodi / intervencija na alarm (varnostnik), Fizično varovanje objekta, Fizično varovanje javnih prireditev, Fizično varovanje oseb, Prevoz denarja)
Lokacija
Gotovlje 104B, 3310 Žalec

Storitve opravljamo v
Jugovzhodna regija (Črnomelj, Dolenjske Toplice, Kočevje, Kostel, Loški Potok, Metlika, Mirna, Mirna Peč, Mokronog - Trebelno, Novo mesto, Osilnica, Ribnica, Semič, Sodražica, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje, Žužemberk), Savinjska regija (Braslovče, Celje, Dobje, Dobrna, Gornji Grad, Kozje, Laško, Ljubno, Luče, Mozirje, Nazarje, Podčetrtek, Polzela, Prebold, Rečica ob Savinji, Rogaška Slatina, Rogatec, Slovenske Konjice, Solčava, Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Šmartno ob Paki, Šoštanj, Štore, Tabor, Velenje, Vitanje, Vojnik, Vransko, Zreče, Žalec), Goriška regija (Ajdovščina, Bovec, Brda, Cerkno, Idrija, Kanal ob Soči, Kobarid, Miren - Kostanjevica, Nova Gorica, Renče - Vogrsko, Šempeter pri Gorici, Tolmin, Vipava, Vipavski Križ), Obalno-kraška regija (Ankaran, Divača, Hrpelje - Kozina, Izola, Komen, Koper, Piran, Sežana), Primorsko notranjska regija (Bloke, Cerknica, Ilirska Bistrica, Loška dolina, Pivka, Postojna), Zasavska regija (Hrastnik, Litija, Trbovlje, Zagorje ob Savi), Koroška regija (Črna na Koroškem, Dravograd, Mežica, Mislinja, Muta, Podvelka, Prevalje, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Ribnica na Pohorju, Slovenj Gradec, Vuzenica), Podravska regija (Benedikt, Cerkvenjak, Cirkulane, Destrnik, Dornava, Duplek, Gorišnica, Hajdina, Hoče - Slivnica, Juršinci, Kidričevo, Kungota, Lenart v Slovenskih goricah, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Oplotnica, Ormož, Pesnica, Podlehnik, Poljčane, Ptuj, Rače - Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Slovenska Bistrica, Središče ob Dravi, Starše, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Šentilj, Trnovska vas, Videm, Zavrč, Žetale), Osrednjeslovenska regija (Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova - Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Ljubljana, Log - Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Vodice, Vrhnika, Višnja Gora), Gorenjska regija (Bled, Bohinj, Cerklje na Gorenjskem, Gorenja vas - Poljane, Gorje, Jesenice, Jezersko, Kranj, Kranjska Gora, Naklo, Preddvor, Radovljica, Šenčur, Škofja Loka, Tržič, Železniki, Žiri, Žirovnica), Pomurska regija (Apače, Beltinci, Cankova, Črenšovci, Dobrovnik, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Križevci, Kuzma, Lendava, Ljutomer, Moravske Toplice, Murska Sobota, Odranci, Puconci, Radenci, Razkrižje, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici, Šalovci, Tišina, Turnišče, Velika Polana, Veržej), Posavska regija (Bistrica ob Sotli, Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško, Radeče, Sevnica)
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Še nima ocen.
Ocenite tega ponudnika
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki za električarske storitve je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2023. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za električarske storitve in menite, da manjka na seznamu, mu posredujte to povezavo.

Pogosta vprašanja za električarske storitve

Je električar nujen tudi za manjša popravila, ali jih lahko opravim sam?

V sodobnem času se zdi, da lahko z nazornimi video posnetki na Youtube kanalu skoraj vsako delo doma opravimo sami. Čeprav je trend »sam svoj mojster« v zadnjem času v polnem razmahu, vam igro z elektriko močno odsvetujemo.

Verjemite, da se električar ne bi leta in leta izobraževal in opravljal praktičnega usposabljanja, če bi bilo rokovanje z elektriko tako zelo enostavno. Navodila, ki jih dobite na internetu, zelo verjetno ne ustrezajo električni napeljavi v vaši hiši. Kar je morda sprva videti preprosto, se lahko spreobrne v nočno moro.

Ko gredo stvari narobe, lahko v najboljšem primeru zanetite požar, v najslabšem pa doživite električni udar, ki bo za vas morda usoden. Ne tvegajte svojega življenja in življenja vaših bližnjih in ne ogrožajte svojega imetja za nekaj evrov prihranka.

Ne lotevajte se popravila npr. stikala za luč, ki je vroče na dotik. To ni običajen pojav in kaže, da se v vaših zidovih skrivajo resne težave. Če pomoči ne poiščete takoj, se lahko soočite z hudim električnim požarom v vašem domu. Pokličite električarja, ki bo napako odpravil v nekaj urah.

Zakaj najeti izkušenega električarja?

Mojster električar je usposobljen za zagotavljanje profesionalne, varne in zanesljive elektro storitve po najvišjih standardih in v skladu z zakonom in pravilniki o električni napeljavi.

Električarji morajo izvajati stalno usposabljanje, da sledijo novostim in trendom ter ostajajo na tekočem s smernicami svoje stroke. Njihovo delo temelji na bogatem znanju in izkušnjah. Lahko ste prepričani, da bo njihova storitev izvedena strokovno, natančno in predvsem varno, vaš spanec pa bo brezskrben.

Kako lahko varnostno stikalo, ki ga vgradi električar, reši življenje?

V običajnem napajalnem tokokrogu se tok, ki teče v napravo, vrne skozi nevtralno žico. Če je zaradi okvarjene napeljave tokokrog ogrožen, lahko električna energija uhaja v zemljo skozi osebo, ki je v stiku s poškodovano napravo. To lahko povzroči smrt ali resne poškodbe osebe.

Varnostno stikalo, ki ga v elektro omarico vgradi električar, zazna izgubo električne energije iz vezja. Njegova naloga je, da ob okvari prekine oskrbo z električno energijo v samo 30 milisekundah. Pomembno je, da je ta odzivni čas hitrejši od kritičnega dela srčnega utripa in zato znatno zmanjša tveganje smrti ali resnih poškodb.

Kdaj mora mojster za elektriko opraviti varnostni pregled električne napeljave?

Tako kot se redno opravlja servis avtomobila ali na primer servis kurilnih naprav, je z vidika varnosti smiselno izvajati tudi periodični varnostni pregled električne napeljave. Pregled je še toliko bolj nujen, če ste kupili rabljeno nepremičnino in je od zadnjega pregleda minilo več kot 5 let. Pregled električnih inštalacij je potreben tudi, če je vaša hiša stara več kot 25 let.

Električar s strokovnim izpitom preglednika in merilca temeljito pregleda stanje vašega električnega omrežja in elektro omare ter opravi meritve električne inštalacije. Tako morebitne okvare lahko pravočasno odpravite in preprečite večjo škodo, ki bi lahko nastala zaradi dotrajane električne napeljave. Če ste v skrbeh, ali je bila katerakoli naprava v vašem domu pravilno inštalirana, pokličite električarja, da zadevo preveri.

Kako mi strokovnjak za elektriko pomaga pri nižjih stroških električne energije?

Za nižji strošek električne energije na položnici lahko največ storite sami z majhnimi koraki. Poleg izbire naprav z nižjo porabo energije, poskrbite, da naprave brezhibno delujejo. Takoj po uporabi Iz vtičnic izključite vse električne naprave, ki jih ne potrebujete več. Ugašajte luči, uporabljajte varčne ali LED žarnice. Če imate dvotarifni števec, uporabljajte velike potrošnike energije (bojler, pomivalni, pralni in sušilni stroj..) v času nizke tarife.

K nižjemu strošku na računu pa vam lahko pomaga tudi električar. Na vašo željo lahko preveri in testira, kakšna je obremenitev varovalk glede na potrošnike električne energije v vaši hiši. Prešibke varovalke povzročajo izpade električne energije, premočne pa po nepotrebnem porabljajo preveč elektrike, kar se pozna na računu. Če ugotovi, da so glavne varovalke predimenzionirane za vaše potrebe, pokličite elektro podjetje.

Električarji elektrodistribucijskega omrežja na merilnem mestu v nekaj minutah zamenjajo varovalko ali tarifni odklopnik, ki omejuje odjem električne energije iz javnega omrežja. Strošek električne energije je namreč odvisen od moči toka, ki ga nadzorujejo glavne varovalke v glavni elektro omari. Z manjšo obračunsko močjo glavnih varovalk bodo manjši tudi prispevki, ki so vezani na obračunsko moč. Vaš račun za električno energijo bo mesečno kar nekaj evrov nižji.

Varovalka pogosto pregori. Kako lahko električar lahko reši težavo?

Pregorevanje varovalk je predvsem težava starejših električnih sistemov, ki ne zmorejo več slediti sodobnim električnim potrebam. Stare elektro omarice, v katerih je plošča z varovalkami s talilnimi vložki, preprosto niso sposobne prenesti obremenitve, ki je potrebna za sodobno elektroniko in napredne naprave. Zato se dogaja, da varovalka pregori, če so na primer vključeni električni radiator, pralni in sušilni stroj in se hkrati vklopi še bojler.

Stara omarica je zaradi dotrajanih in neučinkovitih zaščit vedno manj varna in zanesljiva. Edina smiselna rešitev je nadgradnja oziroma menjava omarice, ki jo izvede izkušen električar. Nova električna omara vsebuje inštalacijske odklopnike in zaščitne elemente, ki ščitijo osebe in električne naprave pred udarom električnega toka, požarom in strelo.

Koliko časa rabi mojster, da zamenja običajno stikalo za luč z zatemnilnim stikalom?

Menjava obstoječega stikala za luč s stikalom za zatemnitev luči je preprosta naloga in običajno ne terja veliko časa. Mora pa biti izvedena pravilno. Električar najprej odstrani staro stikalo in oceni stanje stare električne napeljave. Preveri, če je škatla, v kateri so žice dovolj velika za varno namestitev nove naprave in jo po potrebi poveča. Prepriča se, da je stikalo pravilno ozemljeno in pritrdi novo zatemnilno stikalo.

Nasveti za električarske storitve

Pomagali vam bomo najti pravega električarja za vas

Kaj menijo stranke, kot ste vi?

Ocenjeni ponudniki / izvajalci / električarji

  • Tomaž U. je ocenil/a električarja ALXATEC 06. Mar. 2023
  • Preverjena ocena

Vse je bilo top od zacetka- odzivnost do spostovanja dogovorov

  • Karmen Z. je ocenil/a električarja ELEKTROINTEL 03. Dec. 2022
  • Preverjena ocena

Profesionalnost gospoda električarja.

Odlično, kvalitetno, hitro in ugodno. Vsem priporočam.

vse je super

  • Biserka P. je ocenil/a električarja Primož Tomše 26. Jan. 2022
  • Preverjena ocena

Vse je bilo odlično, ker imam sicer z vodovodarji izkušnjo dolgega čakanja, prelaganja terminov in neodzivnosti pri manjših popravilih ali vzdrževanju.

Zanesljiva in hitra montaža. Ugodna cena. Odlična izvedba in montaža

Zelo strokovno, vse super

Deluje nad pričakovanji.

Smo zelo zadovoljni.

Dobili smo kar smo potrebovali, zaradi vlage.

Vse OK. nimamo pripomb

Dela brezhibno. Smo zadovoljni.

zelo kvalitetna in kakovostna storitev v kratkem času

  • Joseph N. je ocenil/a električarja ELEKTROINTEL 08. Maj. 2018

Zelo odziven, drži se vseh rokov in dogovorov.

  • Miha K. je ocenil/a električarja ELEKTROINTEL 07. Maj. 2018

Elvis je odziven, prijazen, hitro rešuje probleme, vedno išče rešitve s katerimi bo stranka zadovoljnja. Tehnično brezhibno in lepo zvezana hišna instalacija.
Toplo priporočam!

  • Jan J. je ocenil/a električarja ELEKTROINTEL 07. Maj. 2018

Z izvedenimi deli smo bili v celoti zelo zadovolni, opravljeno po naših željah ter v dogovorjenem roku.

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.