fb
El-Pro, Damjan Božič, s.p.
Električarske storitve
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Nudimo vam profesionalne, kvalitetne in ugodne storitve
Preverjeni ponudnik Garancija zadovoljstva Ponudnik izbran že 1 krat

Opis

Naše podjetje je bilo ustanovljeno leta 2008, kot dopolnilna dejavnost. Tako delujemo še danes. V teh letih delovanja smo se lotili že marsikaterega projekta tako nezahtevnega kot zahtevnega. Podjetje stremi k temu, da se vedno prilagajamo željam in zahtevam strank ter jim nudimo maksimalno kvaliteto opravljenega dela in temu primerno ugodno ceno storitev. Strankam na njihovo željo tudi svetujemo o napeljavi inštalacij, postavitvi razsvetljave in izbiro elektroinštalacijskih materialov. Naše podjetje stalno skrbi za dodatna usposabljanja in izobraževanja. Leta 2014 smo tako pridobili NPK (Nacionalno poklicno kvalifikacijo) Preglednik manj zahtevnih električnih inštalacij in strelovodnih inštalacij, da lahko pregledujemo in izdajamo poročila o ustreznih in varnih napeljavah v stanovanjskih hišah, stanovanjih, poslovnih objektih,… Z začetkom letošnjega leta 2016 pa smo našo dejavnost razširili še na trgovinsko dejavnost »takoimenovano« trgovino na terenu, kjer pa se tudi trudimo biti uspešni z ugodnimi in hitrimi dobavami raznega elektroinštalacijskega materiala in svetil.

Reference

Grad Sevnica Tončkov dom na Lisci Jurkova koča na Lisci Industrijski objekt Terra RB - Brezina Adaptacije kleti v stanovanjski hiši Sevnica Počitniška hiška na Čatežu od Občine Jesenice Vinska klet Vina Kozinc Lekarna Sevnica Gostišče Dolinšek Kamnoseštvo Grama Sodelovanje z MKT Radej Sodelovanje s Splošno elektrikarstvo Kozinc, Kozinc Jože s.p. Sodelovanje z MIRT COMMERCE D.O.O. Pekarna ERA - Pohanca Polc - Leskovec pri Krškem Turistična kmetija Grobelnik Lekarna Sevnica, Senovo, Krmelj, Planina OŠ Studenec Skladiščni objekt - Sevnica Baron International d.o.o. - Radeče Pametna inštalacija v stanovanjski hiši - Sevnica Več stanovanjskih hiš v okolici Sevnice, Krškega in Brežic - novogradnje, adaptacije

Kako smo drugačni

Kvaliteta storitev in zadovoljstvo strank. Popolna prilagodljivost strankam in upoštevanje njihovih želja, a hkrati še vedno izvedba znotraj dovoljenih predpisov in tehničnih smernic.

Uradni naziv podjetja
El-Pro, Damjan Božič, s.p. - El-Pro Elektroinstalacije In Strelovodi, Damjan Božič, s.p.
Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Električarske storitve
Velikost ekipe
0 zaposlenih
Leta izkušenj
10+ let (Datum ustanovitve: 2008)
Finančno stanje
Bonitetna ocena: AA TRR račun je preverjen
Glavna dejavnost podjetja
F43.210 - Inštaliranje električnih napeljav in naprav
Status podjetja
Trenutno posluje
Vsi podatki preverjeni
18. Avg. 2020
Lokacija
Šmarska cesta 9, 8290 Sevnica

Ocene

Še nima ocen.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Glede na vaše želje vam bo El-Pro, Damjan Božič, s.p. poslal konkretno ponudbo