fb
Ekološka izletniška kmetija Pr'Lavrič
Catering hrane in pijače · Najem prostora za dogodke · Pogostitev za dogodke ali zabave
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Poroke in praznovanja za zaključene družbe...
Preverjeni ponudnik

Opis

Ekološka izletniška kmetija Pr' Lavrič v Malih Selih v bližini GEOSSa - geometričnega središča Slovenije (GEOSS) ponuja domačo kulinariko, postajališče za 3 avtodome in manjši prostor za šotore.

Na kmetiji je prostor za parkiranje avtobusa za najavljene skupine. V notranjosti je prostor za 50 oseb, zunaj, pod toplarjem pa preko 100 gostov.

Pod starim toplarjem iz leta 1879 organizirajo piknike, kosila ter po želji tudi kmečko ohcet. Na kmetiji so na voljo tudi ležišča v treh sobah (skupaj do 20 oseb). V gostinski ponudbi prevladujejo sveže pripravljene domače specialitete: pečeno jagnje, svinjsko in telečjo pečenko, pečenega piščanca, purana s spremljavo zelenjave, ki je ekološko pridelana na kmetiji. V ponudbi so domače suhe mesnine, enolončnice, jota, golaž, domače zelje, telečja obara z ajdovimi žganci ali z žličniki, štruklji, potica in druge sezonske jedi. V zimskem času so na voljo tudi koline (pečenice, krvavice). Suhe mesnine lahko kupite tudi za domov.

Kmetija je izhodišče za obisk bližnjih znamenitosti, kot so obeležje GEOSS, Pustolovski park GEOSS, zgodovinske Vače, Zgornja Slivna s cerkvijo Sv. Neže. V bližini so pohodniške poti ali pa se odpravite na ogled bližnjih znamenitosti pod vodstvom družinskega gledališča Kolenc.

spanje v šotorih (ob slabem vremenu v sobah) spoznavanje domačih živali opravila na kmetiji druženje med otroci kurjenje tabornega ognja pohod do okoliških poteh razne delavnice športne in družabne igre ostale aktivnosti po dogovoru z otroki. Več informacij o bivanju na kmetiji: po telefonu (minimalna prijava 5 otrok)

Kako smo drugačni

Z letom 2014 so popestrili ponudbo tudi za otroke od 5 do 12 let, katerim ponujajo nepozabno bivanje na kmetiji. Bivanje traja 6 dni in obsega:

Uradni naziv podjetja
Verica Lavrič s.p. - Gostinstvo In Turizem Pr Lavrič Verica Lavrič s.p.
Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Catering hrane in pijače, Najem prostora za dogodke, Pogostitev za dogodke ali zabave
Velikost ekipe
0 zaposlenih
Leta izkušenj
5+ let (Datum ustanovitve: 2015)
Finančno stanje
Bonitetna ocena: BBB TRR račun je preverjen
Glavna dejavnost podjetja
I56.101 - Restavracije in gostilne
Status podjetja
Trenutno posluje
Vsi podatki preverjeni
18. Avg. 2020
Lokacija
Mala sela 5, 1252 Vače

Ocene

Še nima ocen.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Glede na vaše želje vam bo Ekološka izletniška kmetija Pr'Lavrič poslal konkretno ponudbo