fb
DUO VESELJAKA
Animacija na dogodkih · Glasbeni nastopi
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
041 992 860
Ponudnik izbran že 3 krat

Opis

DUO VESELJAKA--BRANKO GAJSER,KLAVIATURE,VOKAL ANIMACIJE KONTAKT-041 992 860 DAVID FRIC-DIATONIČNA HARMONIKA,vokal + toter midi

IGRAVA TER POJEVA ,Slovensko narodno zabavno ter zabavno glasbo,večno zelene evergrine,najlepše pesmi dalmacije.Glasba obema pomeni življenje,potrudiva se da boste z glasbo res zadovoljni,kar je največje plačilo glasbeniku.Najine pavze so minimalne,z velikim izborom skladb,kot so Slak,Avsenik,Dolenjci,Štirje Kovači,Mihelič,in drugi,seveda igrava tudi zabavno glasbo največje uspešnice Dalmacije kot so Dragojevič ,Grdovič,Kovač,Zečič,pestner,mojzer,plavi orkestar,mambo KING,PEJAKOVIČ IN DRUGI. drugi.Najina cena je maximalno prilagojena vsem . Na željo gostov prirediva tudi animacije,poskrbiva za ZDRAVI HUMOR ozvočenje ter osvetlitev.vesel bom vašega klica ter rezervacije, ker sva kar precej zasedena,,.PROSIM ZA ĆIMPREJŠNJI DOGOVOR TER REZERVACIJO VAŠEGA TERMINA.,katerega zanesljivo izvedem.

v primeru da vam je duo preveč igram tudi kot one man band, z bogatim programom vseh zvrsti,najraje pa seveda narodno zabavna in zabavna glasba evergrini,rokenroll,zorba,račke itd. z
veseljem,in mislim da najugodneje.Pošiljam vam pozdrave,Branko Gajser,vse moje pesmi najdete na you tube,najbolj prepoznavna pa je mama hvala ti. kot one man branko je moja cena za 7 urni nastop 200-250 eurov odvisno od časa igranja ter daljave,želim vam vse lepo,pozdrav.izdal sem cd z 11 Slovenskimi skladbami.

Reference

dolgoletne izkušnje,igranje po raznih prireditvah,hotelih,rojstno dnevnih zabavah,izdal sem cd z 11 Slovenskimi skladbami.

Kako smo drugačni

potrudim,se da bo vaše praznovanje popolno,ukolikor se nastop malo podaljša ,ostane cena enaka dogovoru.

Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Animacija na dogodkih, Glasbeni nastopi
Velikost ekipe
1 do 2 glasbenika
Finančno stanje
Bonitetna ocena: / Ni podatka o TRR
Status podjetja
Ni podatka
Lokacija
globoko 8 b, 3261 Rimske Toplice

Ocene

Še nima ocen.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Glede na vaše želje vam bo DUO VESELJAKA poslal konkretno ponudbo