fb
DJ Jaka 100 - Logotip

DJ Jaka 100

4,9
(23)
Ozvočenje in razsvetljava prireditev · Organizacija dogodkov · Glasbeni nastopi
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
DJ za poroke, družabne dogodke, otvoritve, zasebne zabave...
Preverjeni ponudnik Garancija zadovoljstva Izbran že 2 krat

Opis

Sem DJ Jaka 100, vaš prvi izbor za vse vrste dogodkov, ki potrebujejo kakovostno glasbeno spremljavo. Z večletnimi izkušnjami in rezidencami v nekaterih ljubljanskih barih in klubih sem pridobil široko znanje in razumevanje različnih glasbenih žanrov.

MOJE STORITVE OBSEGAJO:

 • DJ za poroke: Imam bogate izkušnje, kar potrjuje preko 250 izvedenih poročnih zabav.

 • DJ za družabne dogodke: Glasbo vrtim tudi na družabnih dogodkih (korporativni dogodki podjetij, modne revije, fotografske razstave, otvoritve...), zasebnih zabavah ter afterjih različnih prireditev in koncertov.

 • DJ za prireditve: Popestrite vaš dogodek s primerno glasbeno podlago in izkušenim DJ-em. Opremo in zvočno kuliso prilagodim vašim željam in potrebam.

Prilagajam se željam naročnika in publike, poskrbim za opremo, razsvetljavo, ozvočenje ter - po želji - tudi za organizacijo in povezovanje dogodka.

REPERTOAR - Odlikuje me širok glasbeni spekter, ki vključuje:

 • 60s-90s, moderni pop, elektronske žanre, soul/funk, jazz/lounge, rock, slovensko popevko, ExYu.

Vabim vas, da na spoznavnem sestanku z vašimi željami in mojimi nasveti skupaj prilagodimo glasbeni repertoar povabljencem ter dnevnemu in nočnemu programu. Poskrbim za profesionalno izvedbo, vso potrebno tehnično opremo in odlično glasbo.

Za več informacij me lahko kontaktirate na info@dj-jaka100.com ali 040 699 571. Z veseljem se bom pridružil vašemu dogodku in poskrbel za nepozabno glasbeno doživetje!

Reference

Bari/klubi:
-Lajbah, Aftr, Kogo KP, Centralna Postaja, Prulček, Kavarna Maček, Dvorni bar, Sputnik, ČinČin, Žmauc, Raca bar, Jazz klub Gajo, Guinness, Koželj Wines, Lepa Žoga, K4, Sub Sub, Grad Kodeljevo, Supernova, Štuk, Max klub, Wunder...

Podjetja:

 • Filmska zveza Slovenije, RTV Slo, Pop TV, Fabulatorij, Good For You, Innovatif, Hiša Vizij, PharmaHemp, LimeNLemon, Renderspace, Medius, Bas production, Grey, Herman & Partnerji, Eventico, Shift, SI Events, Publicis, Temma X, Super D.o.o., GoOpti, Numo, Helios, Mangart, Bastard, Iprom, 100 D.o.o., Pristop, Arkadena, Agilcon, Mikrocop, North Sails, Val Navtika, Porsche, Peugeot, Renault, Škoda...

Ostali dogodki/afterji:

 • Odprta kuhinja, Brina festival Gina, No Border Wine festival, Elle Style Awards, Podelitve nagrad Orion, SOF, Svetovno prvenstvo skupine A v hokeju na ledu, Avto Motor Show (Gospodarsko razstavišče), Magnifico, Denis&Denis, Partibrejkers, Batista Cadillac...

Kako smo drugačni

Kar me ločuje od konkurence, je moja neomejenost, zanesljivost in profesionalnost.

Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Ozvočenje in razsvetljava prireditev (Razsvetljava / osvetlitev / lightshow / svetlobni efekti, Video zid / LED produkcija / paneli, Ozvočenje), Organizacija dogodkov (Rojstni dan, Abraham, zabava za 40. rojstni dan (zasebna zabava), Poroka, Poslovni dogodek ali zabava, Tiskovna konferenca, Tečaj, izobraževanje, delavnica, seminar), Glasbeni nastopi (DJ (za poroke, zabave, rojstni dan))
Lokacija
Ljubljana
Storitve opravljamo v okolici:
Ajdovščina, Bled, Borovnica, Bovec, Braslovče, Celje, Cerklje na Gorenjskem, Cerknica, Cerkno, Črna na Koroškem, Divača, Dobrna, Dol pri Ljubljani, Dolenjske Toplice, Domžale, Dravograd, Gornji Grad, Grosuplje, Horjul, Hrastnik, Idrija, Ig, Ilirska Bistrica, Ivančna Gorica, Jesenice, Kamnik, Kobarid, Komen, Komenda, Kočevje, Kranj, Kranjska Gora, Laško, Litija, Ljubljana, Logatec, Luče, Medvode, Mengeš, Mežica, Mirna, Mirna Peč, Moravče, Mozirje, Naklo, Nazarje, Nova Gorica, Novo mesto, Osilnica, Pivka, Polzela, Postojna, Prebold, Preddvor, Prevalje, Radeče, Radovljica, Ravne na Koroškem, Rečica ob Savinji, Sežana, Slovenj Gradec, Sodražica, Solčava, Straža, Šempeter pri Gorici, Šenčur, Škofja Loka, Škofljica, Šmarješke Toplice, Šmartno ob Paki, Šmartno pri Litiji, Šoštanj, Tabor, Tolmin, Trbovlje, Trebnje, Trzin, Tržič, Velenje, Velike Lašče, Videm, Vipava, Višnja Gora, Vodice, Vransko, Vrhnika, Zagorje ob Savi, Žalec, Železniki, Žiri, Žirovnica, Žužemberk
Ocene
Ocena: 4,9 od 23 uporabnikov.
Prijaznost:
[4,8]
Razmerje cena/kvaliteta:
[5,0]
Kvaliteta storitve:
[4,9]
Hitrost in odzivnost:
[4,8]
 • Tina T. 12. Apr. 2024

Dj Jaka obvlada plesne zabave! Priporočam vsem, ki si želite s prijatelji preplesati celo noč, saj s širokim naborom KVALITETNE glasbe poskrbi, da je plesišče polno do jutra. Toplo priporočam glasbenim in plesnim sladokuscem!

 • Peti P. 27. Feb. 2024

Jaka je ze drugo leto zapored vrtel na mednarodnem festivalu naravnih vin v Lendavi (No border wine festival) in tudi na tretji ediciji februarja 2025 bo!

 • Janko V. 01. Feb. 2024

Pri pisanju izkušnje sem sicer delno zmeden, nisem še namreč doživel dja (pa sem doživel veliko), ki bi me na eni poroki tako navdušil da bi mu dal same petke, nato pa je prišel na mojo in so ocene takšne kot so. Slabe. Prišel je slabe volje, utrujen, povedal da je zadnji zur pred dopustom. Ker sem imel tako dobro izkušnjo z ene poroke, sva se domenila za podobno muziko tudi pri meni. Zakaj je začel nabijati house ob 9.00pm , ko so bili vsi stari še zraven res ne vem. Glasbenih želja ni sprejemal praktično. Od družine sema zvedel čez mesec dni, da so pripravili skupen ples a jih je dj trikrat zavrnil in me niso hoteli spraviti v slabo voljo. Muzka svetlobna leta stran od željene, vmes smo pobegnili peti ob klavirju. Vem, da sem se enkrat nato začel že dreti nanj , saj je ignoriral moje želje ženina.
Potencial velik, resnost vprašljiva... potem sem bil še na enem žuru in je spet dobro rolal... je pa bila poroka 4 leta nazaj...upam da je postal bolj profesionalen do sedaj.

 • Mitja P. 29. Jan. 2024
 • Preverjena ocena

Jaka se je vrhunsko prilagodil dogodku. Družba je bila zelo mešana a je bilo vseeno minimalno glasbenih želja, kar govori o izjemnem občutku za glasbeni izbor in serviranje prave muzike ob pravem času.

Sprehajali smo se preko 1920 elektro swinga in jazza, potem pa prešli v podzemlje dnb, breakbeat, itd...

Tudi, mašina, 9h straight! Mnogo priporočam!

 • Angela L. 27. Jan. 2024

Jaka je bil nas DJ za poroko avgusta 2023 - perfektno je skombiniral vse nase zelje in zraven se prinesel kup dobre volje. Profesionalen, a hkrati sproscen DJ, ki pa tudi brez problema pomaga pri organizaciji in opremi. Najboljsa izbira za poroko, ce zelite odplesati celo noc!

 • Pija In Karli M. 26. Jan. 2024

Jaka je vrtel muziko na najini poroki. Z veseljem je prisluhnil vsem najinim željam in uresničil cel plan. Tudi sestavil je vrhunsko podlago za vse, kar se je dogajalo. Če rabiš vrhunsko plesno muziko za žur, ga več kot priporočava.

 • Petra A. 26. Jan. 2024

DJ Monday je najboljsi DJ v Ljubljani!

 • Spuki S. 26. Jan. 2024

Nimam pripomb. Vse super.

 • Nina H. 26. Jan. 2024

Profesionalno opravljeno delo.

 • Sabrina Z. 26. Jan. 2024

Najem Jake za DJ-a najine poroke. Ne morem prehvaliti. Zagotovo je naredil vzdušje med svati, z govorom, energijo in glasbo. Res res priporočam vsakemu, ki si želi, da je na poroki top žur. Vsi vemo, da je glasba na poroki ključna za vzdušje zato je res pomembno koga izberemo.

 • Luka V. 26. Jan. 2024

V vsakem momentu ve kako se odzvati na publiko

 • Leila M. 26. Jan. 2024

Potrudi se, da se vsi gosti zabavajo ob dobri glasbi!

 • Ales M. 25. Jan. 2024

Ko mi je Jaka pisal, da ga lahko ocenim na Omisli.si je rekel, pa daj res realno napisi, vsak feedback bo dobrodosel. To veliko pove o osebi. Jaketa spremljam od kar je z vinilkami drzal pravi vajb na moji poroki od starta pa do jutra. Seveda v pravi funky-dance-retropop izvedbi, kot smo si zamislili. Ce isces mambo kings hit mix, mogoce ni taprav za tebe.

 • Andrej C. 25. Jan. 2024

Toplo priporočam, zagotovo DJ , ki je v vrhu.
Na naših zabavah stalnica!

 • Tine L. 25. Jan. 2024

Jaka je vrtel glasbo na moji poroki in netil plesišče v kombinaciji z bandom do sončnega vzhoda.

 • Blaž D. 25. Jan. 2024

Odličen Dj! Vse kar je bilo treba naredit je to, da sem mu povedal kakšne glasbe NE maram...ostalo je zrihtal sam. Odlično se prilagaja odzivom publike brez kakršnihkoli glasbenih želja. Kaj bi lahko bilo bolje? Lahko bi ostal do osmih zjutraj :D

 • Matic K. 25. Jan. 2024

Zelo prijazen in vrhunski izbor glasbe. Lahko bi mel več narodne. :)

 • Gregor Z. 25. Jan. 2024

Ogromen nabor kvalitetne glasbe. Odličen posluh za publiko, samo prepustiti se mu je potrebno. Preverjen na moji poroki, službeni zabavi in rojstnem dnevu. Za velike in male odre. Za sladokusce :)

 • Anja S. 25. Jan. 2024

Najboljsi DJ. Priporocam!

 • Peti P. 25. Jan. 2024

Vse je bilo super

 • Nastja Č. 25. Jan. 2024

Same pohvale - VSE 5 :-)
Najboljši DJ za zabave kjer je raznolika populacija. Vrtel je na najini poroki in na vseh možnih službenih zabavah. Z veseljem ga priporočam naprej vsem, ki dajo malo več poudarka na glasbo na zabavah.

 • Dejan Ž. 25. Jan. 2024

Nekajkrat sodeloval z njim kot naročnik, še večkrat kot gost - zelo kakovosten set in očitne izkušnje, saj brez veliko sugestij sam poskrbi za občinstvu primerno atmosfero. Priporočam.

 • Iva S. 25. Jan. 2024

Dj Jaka je super DJ, ki vrti glasbo za glasbene sladokusce in ne animira z raznimi šalami, kar je bilo nam zelo pomembno...Vse je teklo tako kot je treba, pa še naplesali smo se.

Ocenite tega ponudnika
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Glede na vaše želje vam bo DJ Jaka 100 poslal konkretno ponudbo