fb

Detektiv, detektivska agencija

Detektiv? Hitro povprašajte vse preverjene detektivske agencije ter pridobite cene in ponudbe.

brezplačno
309.439
povpraševanj strank
11.238
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za detektivsko agencijo

Preverjeni detektivi
INTELLEGOS, agencija za poslovno svetovanje in detektivske storitve, d.o.o. - Logotip
INTELLEGOS, agencija za poslovno svetovanje in detektivske storitve, d.o.o.
Kadrovske storitve (HRM) · Izterjava dolga · Alternativne metode zdravljenja · Poslovno svetovanje · Pravno svetovanje in storitve · Detektivska agencija
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Detektivska agencija INTELLEGOS iz Maribora je priznana detektivska agencija.
Preverjeni ponudnik

Opis

Detektivska agencija INTELLEGOS iz Maribora je priznana detektivska agencija, ki skupaj s svojimi dolgoletnimi izkušnjami in aktivnim delom soustvarja detektivsko dejavnost v Sloveniji.

Ukvarja se s pridobivanjem informacij o povzročiteljih materialne ali nematerialne škode, dolžnikih in njihovem premoženju, o dokaznem gradivu in dejstvih, potrebnih za zavarovanje ali dokazovanje pravic in upravičenj stranke, o kaznivih dejanjih, ki se preganjajo na zasebno tožbo, zlorabah pravice do zadržanosti z dela zaradi bolezni ali poškodbe, zlorabah uveljavljanja pravice do povračila stroškov prevoza na delo in z dela, dela pod vplivom alkohola ali prepovedanih drog ter o drugih disciplinskih kršitvah in kršilcih. Prav tako svetuje na področju preprečevanja kaznivih ravnanj, izvajanje zaščite poslovnih skrivnosti in opravlja vročitve.

Kontakt
Pokliči
Spletna stran
http://www.detektivska-agencija.si
Storitve
Kadrovske storitve (HRM), Izterjava dolga, Alternativne metode zdravljenja (Reiki terapija), Poslovno svetovanje (Poslovno / podjetniško svetovanje, Nakup / prodaja podjetja, prevzem, Poslovni načrt, finančni načrt), Pravno svetovanje in storitve (Hiter pravni nasvet, Priprava in pregled pogodb, vlog, zahtevkov opominov in drugih listin, GDPR, Razpisi (sodelovanje oz. pomoč)), Detektivska agencija (Kontrola zaposlenih (bolniška, potni stroški, alkohol, droge …), Partnerska (ne)zvestoba, Osebno vročanje (vabila, odpovedi, opomini …), Zbiranje informacij o dolžnikih in njihovemu premoženju, Vpogled v evidence (registrirana vozila, podatki o osebah, zaposlitev …), Spoštovanje konkurenčne prepovedi in konkurenčne klavzule, Uspešnost in poslovnost poslovnih subjektov)
Lokacija
Maribor
Storitve opravljamo v okolici:
Apače, Benedikt, Cankova, Cerkvenjak, Destrnik, Dornava, Gorišnica, Gornja Radgona, Juršinci, Kidričevo, Lenart v Slovenskih goricah, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Oplotnica, Pesnica, Podlehnik, Podvelka, Poljčane, Ptuj, Radenci, Radlje ob Dravi, Ribnica na Pohorju, Ruše, Selnica ob Dravi, Slovenska Bistrica, Slovenske Konjice, Starše, Sveti Jurij ob Ščavnici, Sveti Tomaž, Trnovska vas, Vitanje, Zreče, Žetale
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Še nima ocen.
Ocenite tega ponudnika
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki za detektivsko agencijo je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2024. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za detektivsko agencijo in menite, da manjka na seznamu, mu posredujte to povezavo.

Pogosta vprašanja za detektivsko agencijo

Ali je detektivska agencija dolžna zagotoviti kakršnekoli dokaze o svoji licenci in usposobljenosti?

Da, detektivska agencija je dolžna svojim strankam pokazati dokaze o licenci in kvalifikacijah. V Sloveniji mora biti vsak zasebni detektiv registriran in licenciran pri Ministrstvu za notranje zadeve. Preden se odločite za sodelovanje z detektivom ali agencijo, je priporočljivo zahtevati vpogled v njihovo licenco in dokazila o usposobljenosti, ki potrjujejo, da lahko zakonito opravljajo detektivsko delo. Preverjanje teh dokumentov vam bo zagotovilo, da izberete usposobljenega in zakonito delujočega profesionalca za vaše preiskovalne potrebe.

Kakšna je povprečna cena za najem zasebnega detektiva za nadzor?

Cene se razlikujejo glede na zahtevnost in trajanje preiskave. Po podrobnem pregledu in analizi vašega primera vam bo detektivska agencija lahko posredovala natančen cenik prilagojen obsegu in specifikam naročila. Za zagotovitev transparentnosti in jasnosti pri stroških, je komunikacija ključnega pomena, zato se agencije trudijo, da so finančni vidiki sodelovanja predhodno dogovorjeni in jasno opredeljeni.

Koliko v povprečju detektiv računa na uro?

Povprečne urne postavke za detektivske storitve se lahko precej razlikujejo in so običajno odvisne od vrste preiskave, zahtevnosti dela in potrebnih tehničnih sredstev. Za osnovno sledenje ali nadzor lahko urna postavka znaša od €50 do €150, medtem ko zahtevnejše operacije, ki vključujejo napredno tehnologijo ali obsežno analitäzo, lahko stroški narastejo. Poleg tega mnoge agencije zaračunajo tudi pripravljalne ure in čas porabljen za analizo zbranih informacij. Za najbolj točno cenovno oceno je priporočljivo vzpostaviti stik z agencijo in razpravljati o specifikah vašega primera.

Kateri so zakonski omejitve dela zasebnega detektiva in kako to vpliva na moj primer?

Zakonske omejitve dela zasebnih detektivov so strogo določene z Zakonom o detektivski dejavnosti in drugimi relevantnimi pravnimi predpisi. Pri izvajanju svojih dejavnosti morajo detektivi pazljivo ravnati, da ne kršijo zasebnosti posameznikov in da so informacije, zbrane v sklopu preiskave, pridobljene na zakonit način. To vključuje spoštovanje osebnih podatkov in omejitve pri uporabi določenih metod in tehnologij nadzora. Omejitve so tam, da varujejo temeljne pravice vseh vpletenih in hkrati zagotavljajo, da so dokazi veljavni v morebitnih pravnih postopkih. V primeru, da se nadzor izvaja v korporativnem okolju, morajo biti zaposleni vnaprej obveščeni o možnosti nadzora v skladu s politiko podjetja in delovnopravno zakonodajo. Za stranko je to zagotovilo, da bo vsako dejanje detektiva izvedeno profesionalno in v okviru zakona, kar minimalizira tveganje za izpodbijanje rezultatov preiskave na sodišču.

Kako lahko vem, da bo zasebni detektiv obdržal moje podatke zaupne?

Kako lahko vem, da bo zasebni detektiv obdržal moje podatke zaupne?

Pred podpisom pogodbe z detektivsko agencijo se seznanite z njihovo politiko zasebnosti in varovanjem osebnih podatkov. Pomembno je, da agencija deluje v skladu z veljavno zakonodajo o varovanju podatkov, kot je Splošna uredba o varstvu podatkov (GDPR), in da zagotavlja ustrezne ukrepe za preprečevanje nepooblaščenega dostopa ali razkritja vaših informacij. Detektivska agencija mora imeti vzpostavljene jasne protokole za shranjevanje in uničevanje dokumentacije po končani preiskavi, zagotoviti pa mora tudi, da bodo vse informacije, ki jih delite, obravnavane z največjo diskretnostjo. Za dodatno zavarovanje zaupnosti lahko stranka zahteva podpis zaupnostne izjave ali pogodbe o nerazkritju, ki detektiva pravno zavezuje k ohranjanju zaupnosti vseh zadev povezanih s primerom.

Ali zasebni detektivi delujejo tudi čez mejo in kako to vpliva na preiskavo?

Mnoge detektivske agencije sodelujejo z mednarodnimi partnerji, kar jim omogoča opravljanje preiskav tudi preko državnih meja. Vendar pa je pri tem nujno, da se pri delu v tujini strogo upoštevajo tamkajšnje zakonodaje in mednarodni pravni standardi. Delo v tujini pogosto zahteva dodatne licence ali dovoljenja, poleg tega pa je potrebna tudi osveščenost o kulturnih razlikah, ki lahko vplivajo na način in metode preiskovanja. Detektivi morajo pri svojem delu nenazadnje zagotoviti, da so dokazi zbrani na legalen način in bodo upoštevani v pravosodnih postopkih v državi naročnika.

Kako detektivska agencija določa uspešnost svojega dela in kakšne so možnosti nadaljevanja preiskave, če prvi rezultati niso zadovoljivi?

Uspešnost preiskave je ključnega pomena in je pogosto merjena s kriteriji, ki so jasno določeni v pogodbi med klientom in detektivsko agencijo. V primeru, da rezultati prve preiskave niso zadovoljivi ali pa ne prinesejo pričakovane razrešitve, je smiselno razmisliti o nadaljnjih korakih. V tem kontekstu lahko detektivska agencija svetuje in predlaga dodatne strategije, kot so poglobljena analiza zbranih dokazov, uporaba drugih metod pridobivanja informacij ali celo širitev obsega preiskave. Je pa to v veliki meri odvisno tudi od razpoložljivega proračuna in časovnih omejitev klienta. S transparentno komunikacijo in jasno izraženimi pričakovanji lahko detektivska agencija skupaj s klientom optimalno prilagodi potek in cilje nadaljnje preiskave.

Ali obstaja kakšna garancija iz strani zasebnega detektiva glede rezultatov preiskave?

Rezultatov preiskave ni mogoče vedno vnaprej zagotoviti, kar pomeni, da mora biti stranka na to pripravljena. Pred pričetkom dela se je smiselno pogovoriti z detektivom o različnih scenarijih in možnih izidih. Detektivska agencija bi vam morala pojasniti, kaj realistično lahko pričakujete in kako se bodo odzvali na morebitne zaplete med preiskavo. Pogosto je uspeh preiskave odvisen od kompleksnosti zadeve in sodelovanja posameznikov, ki so vpleteni. Dobra praksa je, da se v pogodbo vključijo tudi klavzule, ki opredeljujejo obseg dela in kako se izvajalec obvezuje ravnati v primeru nenadejanih ovir ali neuspeha pri zbiranju dokazov.

Kakšna je razlika med storitvami, ki jih ponuja državna policija in zasebni detektiv?

Zasebni detektivi se pogosto specializirajo za določene vrste primerov, kot so prevara, kraje intelektualne lastnine ali iskanje pogrešanih oseb, in lahko nudijo bolj oseben in fleksibilen pristop v primerjavi s storitvami, ki jih zagotavlja državna policija. Ker niso omejeni z enakimi protokoli in lahko delujejo brez neposredne povezave z državnim pravosodnim sistemom, imajo zasebni detektivi večjo svobodo pri izbiri metod in časovnih okvirjev njihovega dela. Takšna prilagodljivost omogoča strankam, da se po potrebi osredotočijo na specifične vidike primera, kar je še posebej koristno v zapletenih ali zelo občutljivih situacijah.

Ali lahko zasebni detektiv deluje brez vednosti osebe, ki je predmet preiskave?

Da, zasebni detektivi lahko delujejo diskretno in preiskavo vodijo brez vednosti osebe, ki je predmet preiskave. Vendar je pri tem ključnega pomena, da se detektiv v vseh fazah dejavnosti drži pravnih okvirov in spoštuje pravice posameznikov. Detektivi se morajo vedno zavedati omejitev, ki jih nalagajo zakoni o zasebnosti in osebnih podatkih. Vsakršno nadzorno dejanje, ki presega te omejitve, lahko predstavlja kršitev in ima pravne posledice. Tako mora biti sleherno detektivsko dejanje opravljeno na način, ki ne ogroža integritete preiskave in ne krši zakonodaje.

Katere so najpogostejše napake, ki jih posamezniki naredijo, ko razmišljajo o najemu detektiva in kako se jim izogniti?

Pri najemu zasebnega detektiva je ključnega pomena, da se stranke pozanimajo o ugledu detektivske agencije, ki ji nameravajo zaupati svoj primer. Pomembno je preveriti reference in uspešno zaključene primere ter prebrati mnenja in občutke prejšnjih strank. Vse te informacije lahko stranki pomagajo pri odločitvi in tako zmanjšajo možnost potencialnih razočaranj. Izkušnje prejšnjih strank lahko ponudijo dragocen vpogled v kakovost opravljenega dela in integriteto detektivske agencije.

Kako zasebni detektivi zagotavljajo svojo anonimnost med delom?

Zasebni detektivi za zagotavljanje svoje anonimnosti uporabljajo različne prijeme in orodja. Skrbna izbira oblačil, vozil in spreminjanje videza z namenom, da se zlijejo z okoljem, je ključna za neopazen pristop. Pogosto se zanašajo na vrhunsko tehnologijo, kot so skrite kamere in sledilne naprave, ki omogočajo nadzor brez fizične prisotnosti. Z leti izkušenj in podrobno poznavanje človeškega vedenja detektivi pridobijo sposobnost predvidevanja in preprečevanja situacij, ki bi lahko vodile do njihovega razkritja, kar jim omogoča, da svoje delo izvajajo učinkovito in neopazno.

Ali je detektivsko delo varno?

Detektivsko delo lahko prinaša nekatera tveganja, saj se detektivi pogosto soočajo s situacijami, ki so nepredvidljive ali potencialno nevarne. Kljub temu profesionalni detektivi uporabljajo vrsto varnostnih ukrepov, s katerimi zmanjšujejo ta tveganja. To vključuje napredno usposabljanje iz samoobrambe, strategij za izogibanje konfrontacijam in tehnik deeskalacije. Poudarek je tudi na tehnoloških orodjih, ki omogočajo daljinski nadzor, kar zmanjšuje potrebo po neposrednem kontaktu. Varnostni protokoli in stalna previdnost sta integralni del vsakodnevnega dela zasebnega detektiva, kar skupaj prispeva k njihovi varnosti med izvajanjem njihovih nalog.

Kakšne so pravne omejitve dela zasebnih detektivov?

Zasebni detektivi morajo spoštovati zakone, ki se nanašajo na zasebnost, protiprisluškovanje in druge pravne omejitve specifične za jurisdikcijo, v kateri delujejo. To pomeni, da vsako dejanje, ki bi lahko bilo interpretirano kot kršenje osebnih pravic ali nezakonito pridobivanje informacij, ni v skladu s profesijo zasebnega detektiva. Pristojni organi strogo nadzorujejo in uravnavajo to področje, z namenom, da bi zagotovili pošteno ravnotežje med pravicami strank in pravico do zasebnosti posameznikov. Delo zasebnega detektiva mora biti v vseh okoliščinah opravljeno z dovoljenji in na način, ki se skladno vklaplja v zakonske okvire države, kjer detektiv opravlja svoje storitve.

Lahko zasebni detektiv pridobi informacije iz zaščitenih baz podatkov?

Zasebni detektivi lahko dostopajo do nekaterih javnih evidenc, kot so registri nepremičnin, registracija podjetij in nekatere druge javno dostopne informacije. Za dostop do zaščitenih baz podatkov, ki vključujejo občutljive osebne informacije, pa morajo imeti ustrezno sodno odobritev ali sodelovati z organi pregona, ki imajo pravni dostop do takih podatkov. Brez teh dovoljenj bi vsakršen poskus dostopa do zaščitenih informacij predstavljal kršitev zakonodaje in bi lahko imel pravne posledice za detektiva in njegovo agencijo.

Kako detektiv zagotavlja, da njegova ugotovitev ni pristranska?

Zasebni detektivi se zavezujejo profesionalni nepristranskosti in strokovnemu pristopu, kar zagotavlja objektivnost njihovih ugotovitev. S tem ciljem se trudijo, da osebna mnenja ali čustva ne bi vplivala na izid preiskave. Ta princip etičnosti je zasidran v skrbno izdelanih metodologijah dela, ki vključujejo raznovrstne tehnike zbiranja in analize dokazov, da rezultati temeljijo na trdnih in nepripristranskih temeljih. Prav tako se detektivi redno udeležujejo usposabljanj in izpopolnjevanj, ki so namenjeni krepitvi njihove sposobnosti prepoznati in izločiti subjektivne vplive ter zagotoviti nepristransko poročanje.

Je možno, da detektivsko delo vključuje tudi spletni nadzor?

Seveda, v dobi informacijske tehnologije je spletni nadzor postal ključni element detektivskega dela. Sodobni detektivi pogosto vključujejo tudi digitalne preiskave, vključno s spremljanjem družabnih mrež, analizo digitalnih komunikacij in spletnim nadzorom. S tem lahko dostopajo do bogatega spektra informacij, ki so lahko ključne za uspeh preiskave. Prav tako omogoča hitrejše zbiranje dokazov in ponuja vpogled v aktivnosti posameznikov na spletu, kar je lahko izjemno uporabno pri različnih vrstah preiskav, od preverjanja zaposlenih do iskanja pogrešanih oseb ali preiskovanja goljufij.

Ali lahko detektiv ugotovi če si žena s kom dopisuje in kakšna so ta sporočila?

Občutljiva narava osebnih komunikacij kot so zasebna dopisovanja medsebojnih stikov zahteva, da detektivi ravnajo v skladu z zakonodajo o zasebnosti. V primeru, da obstaja sum nezvestobe ali drugega nezakonitega delovanja, lahko detektivi izvedejo raziskave v smeri ugotavljanja komunikacije. Vendar je potrebno upoštevati, da morajo detektivi pri zbiranju takšnih podatkov ravno tako spoštovati zakonske omejitve, kar pomeni, da ne smejo brez soglasja vdirati v zasebno korespondenco. To lahko vključuje uporabo specialnih orodij in tehnik, ki omogočajo odkrivanje vzorcev komunikacije, ne da bi se pri tem posegalo v zaupnost sporočil.

Za kaj vse lahko najamem detektivsko agencijo?

Detekcijske agencije nudijo raznolike storitve, ki so lahko uporabne za posameznike ali podjetja. Njihove glavne naloge vključujejo zbiranje informacij povezanih z goljufijami, iskanje pogrešanih oseb, preiskovanje zavarovalniških goljufij, zbiranje dokazov za pravne postopke in preverjanje ozadja zaposlenih ali poslovnih partnerjev. Prav tako agencije lahko pomagajo pri odkrivanju nezvestobe v zasebnem življenju ali pri nadzoru vedenja najstnikov. Pri vseh storitvah detektivske agencije izvajajo svoje delo z visoko stopnjo zaupnosti in profesionalnosti. Seznam storitev, ki jih nudijo detektivi v Sloveniji: Preiskave v primerih goljufij Iskanje pogrešanih oseb Preiskave zavarovalniških goljufij Zbiranje dokazov za pravne postopke Preverjanje in preiskovanje osebnega in poslovnega ozadja Odkrivanje nezvestobe in druge zasebne preiskave Nadzor vedenja mladoletnikov in drugih družinskih članov Preiskave intelektualne lastnine in kršitev avtorskih pravic Spletni nadzor in digitalne preiskave Tehnični nadzor, vključno s prismuknjavanjem in snemanjem Svetovanje na področju varnosti in preprečevanja tveganj Analiza forenzičnih podatkov in pridobivanje digitalnih dokazov Svetovanje pri upravljanju korporativnih tveganj Izvajanje skrivnih nakupov za preverjanje storitev Vzpostavitev protiobveščevalne zaščite in preiskave uhajanja informacij Aplikacije GPS sledenja za vozila ali osebne predmete Preverjanje avtentičnosti umetniških del in drugih vrednostnih predmetov Organizacija in izvedba varnostnih pregledov objektov Sodelovanje z odvetniki pri pripravi na sodne procese Izvedba dela skrivnega zaposlenega kot del interne preiskave podjetja Raziskovanje nezgodb pri delu in druge storitve na področju varnosti. 11. Zaščita posameznikov pred nadlegovanjem in ustrahovanjem Prenos izdelkov za protiobveščevalno zaščito in izvajanje tajnih preiskav. Uporaba tehničnih naprav za odkrivanje prisluškovanja in druge oblike nezakonitega nadzora. Preverjanje zavarovalne škode in odkrivanje utaje davkov. Odkrivanje ponarejenih dokumentov in preverjanje avtentičnosti podpisov. Sodelovanje pri iskanju ukradenega blaga ali vozil. Preiskave v primerih kršitve konkurenčnega prava in zlorabe monopola. Svetovanje pri varnostnih in zaščitnih ukrepih ter izvajanje ocen tveganj. Pomoč pri preprečevanju nezakonitega trgovanja z drogami. Nadzor nad delom osumljencev v primeru suma kraje ali drugega kaznivih dejanj. Iskanje pogrešanih živali. Preiskovanje sumljivih nesreč ali požarov Strokovne analize pisav in dokumentov Presojanje verodostojnosti pričevanj in zaznavanje laži Pomoč pri razreševanju družinskih sporov in zasebnih zadev Preiskave domnevnih primerov zalezovanja in nadlegovanja Opravljanje testov zaznavanja drog in alkohola Storitve osebnega varovanja in varovanja premoženja Preiskave v primeru izsiljevanja in groženj Pridobivanje in hranjenje občutljivih in pomembnih informacij Sodelovanje z mednarodnimi agencijami za čezmejne preiskave. Pomoč pri reševanju primerov izgubljenih oseb ali preiskovanje sumljivih smrti. Izvajanje varnostnih pregledov na letališčih in drugih javnih mestih. Preverjanje zaposlenosti v primeru suma odkritja tajnih podatkov. Pomoč pri ugotavljanju kršitev javnega reda in miru. Skrb za varnost na dogodkih s prisotnostjo večje množice ljudi. Storitve prevoza denarja in vrednosti ter dostava občutljivega materiala. Zaščita intelektualne lastnine podjetij pred krajo idej, izdelkov ali informacij.

Pomagali vam bomo najti ustreznega detektiva

Kaj menijo stranke, kot ste vi?

Ocenjeni ponudniki / izvajalci / detektivi

Odzivni in profesionalni, Kaj pa me je najbol navdusilo da imas vpogled v kateri fazi je zadeva.....niso kot odvetniki moremo pogledat in obvestimo:) ter tocno doloceni stroski naprej.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.