fb

Potrebujete davčno svetovanje?

Hitro povprašajte vse preverjene davčne svetovalce za davčno svetovanje ter pridobite cene in ponudbe.

brezplačno
180.863
povpraševanj strank
7.986
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za davčno svetovanje

Preverjeni davčni svetovalci
Virvital d.o.o. - Logotip
Virvital d.o.o.
5,0
(2)
Davčno svetovanje · Računovodske storitve
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Digitalna, uporabniku in okolju prijazna storitev
Preverjeni ponudnik Ponudnik izbran že 13 krat

Opis

Računovodske storitve, davčno svetovanje

Reference

Vse naše stranke so za nas najboljša referenca.

Kako smo drugačni

Digitalna, uporabniku in okolju prijazna storitev. Z strankami poslujemo "brezpapirno", kar pomeni, da originali ostajajo pri vas, dokumente si izmenjujemo elektronsko ( PDF). Vse kontrole, kaj je/ni poslano, so vzpostavljene. V ceni je vključena inštalacija/uvajanje/podpora modula za poslovanje pravnih subjektov (izdaja računov, ponudb, davčna blagajna, materijalno knjigovodstvo, blagajniško poslovanje, potni nalogi itd..). Smiselno je, da so dokumenti poslani sporti, tako ima stranka z programsko opremo 24/7/365 dostop do vseh bilančnih podatkov (dolžniki, upniki, rezultati), tako v pisarni, kot na poti.

Uradni naziv podjetja
Virvital d.o.o. - Virvital Storitve In Svetovanje, d.o.o.
Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Davčno svetovanje (Davčno svetovanje za pravne osebe (davčna optimizacija poslovanja, davčni pregled, davčni inšpekcijski nadzor, ...), Hitri davčni nasveti, Davčno svetovanje za fizične osebe (davčna napoved, dohodnina, ...), Pomoč ob inšpekcijskem (davčnem) pregledu, Preventivni davčni pregled), Računovodske storitve
Velikost ekipe
2 zaposlena
Leta izkušenj
5+ let (Datum ustanovitve: 2016)
Finančno stanje
Bonitetna ocena: AA TRR račun je preverjen
Glavna dejavnost podjetja
M69.200 - Računovodske, knjigovodske in revizijske dejavnosti, davčno svetovanje
Vsi podatki preverjeni
22. Jan. 2022
Lokacija
STRMICA 24, 1360 VRHNIKA

Storitve opravljamo v
Jugovzhodna regija (Črnomelj, Dolenjske Toplice, Kočevje, Kostel, Loški Potok, Metlika, Mirna, Mirna Peč, Mokronog - Trebelno, Novo mesto, Osilnica, Ribnica, Semič, Sodražica, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje, Žužemberk), Savinjska regija (Braslovče, Celje, Dobje, Dobrna, Gornji Grad, Kozje, Laško, Ljubno, Luče, Mozirje, Nazarje, Podčetrtek, Polzela, Prebold, Rečica ob Savinji, Rogaška Slatina, Rogatec, Slovenske Konjice, Solčava, Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Šmartno ob Paki, Šoštanj, Štore, Tabor, Velenje, Vitanje, Vojnik, Vransko, Zreče, Žalec), Goriška regija (Ajdovščina, Bovec, Brda, Cerkno, Idrija, Kanal ob Soči, Kobarid, Miren - Kostanjevica, Nova Gorica, Renče - Vogrsko, Šempeter pri Gorici, Tolmin, Vipava, Vipavski Križ), Obalno-kraška regija (Ankaran, Divača, Hrpelje - Kozina, Izola, Komen, Koper, Piran, Sežana), Primorsko notranjska regija (Bloke, Cerknica, Ilirska Bistrica, Loška dolina, Pivka, Postojna), Zasavska regija (Hrastnik, Litija, Trbovlje, Zagorje ob Savi), Koroška regija (Črna na Koroškem, Dravograd, Mežica, Mislinja, Muta, Podvelka, Prevalje, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Ribnica na Pohorju, Slovenj Gradec, Vuzenica), Podravska regija (Benedikt, Cerkvenjak, Cirkulane, Destrnik, Dornava, Duplek, Gorišnica, Hajdina, Hoče - Slivnica, Juršinci, Kidričevo, Kungota, Lenart v Slovenskih goricah, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Oplotnica, Ormož, Pesnica, Podlehnik, Poljčane, Ptuj, Rače - Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Slovenska Bistrica, Središče ob Dravi, Starše, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Šentilj, Trnovska vas, Videm, Zavrč, Žetale), Osrednjeslovenska regija (Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova - Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Ljubljana, Log - Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Vodice, Vrhnika, Višnja Gora), Gorenjska regija (Bled, Bohinj, Cerklje na Gorenjskem, Gorenja vas - Poljane, Gorje, Jesenice, Jezersko, Kranj, Kranjska Gora, Naklo, Preddvor, Radovljica, Šenčur, Škofja Loka, Tržič, Železniki, Žiri, Žirovnica), Pomurska regija (Apače, Beltinci, Cankova, Črenšovci, Dobrovnik, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Križevci, Kuzma, Lendava, Ljutomer, Moravske Toplice, Murska Sobota, Odranci, Puconci, Radenci, Razkrižje, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici, Šalovci, Tišina, Turnišče, Velika Polana, Veržej), Posavska regija (Bistrica ob Sotli, Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško, Radeče, Sevnica)
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Ocena: 5,0 od 2 uporabnikov.
  • Sebastjan P. 29. Okt. 2020
  • Preverjena ocena

nimam pripomb

  • Eleonora M. 08. Avg. 2020
  • Preverjena ocena

Vse je OK :)

Ocenite tega ponudnika
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki za davčno svetovanje je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2022. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za davčno svetovanje in menite, da manjka na seznamu , mu posredujte to povezavo.

Pogosta vprašanja za davčno svetovanje

Kaj je namen davčnega svetovanja?

Namen davčnega svetovanja je načrtovanje davčnih rešitev, s katerimi davčni svetovalci svoji stranki zmanjšujejo davčne obveznosti na minimum oziroma iščejo pravne poti, preko katerih bo stranka čim bolj ugodno poravnala svoje davčne obveznosti do države. Gre za neizogiben del informacijske funkcije vsakega podjetja, zato je plačilo davčne osnove nujno in zakonsko tudi obvezno. Davčno svetovanje zahteva individualno odpravo problemov, pregled poslovanja in odpravo morebitnih napak, ki se skozi mesece in leta lahko hitro namnožijo, če se stranka ne spozna oz. poglobi v določeno problematiko.

Strokovnjaki na področju davčnega svetovanja svoje stranke zastopajo v davčnih postopkih, namesto njih komunicirajo z davčnimi organi in so v njihovem imenu prisotni pri celotnem postopku morebitne davčne kontrole. S svojim delom uveljavljajo dodatne zakonsko dovoljene možnosti za optimizacijo davka.

Kakšno delo opravlja davčni svetovalec?

Davčni svetovalec je specialist za davke in davčno svetovanje, ki s preučevanjem strankinega denarnega stanja pripomore k ustrezni davčni stopnji, ki jo je stranka dolžna poravnati davčni upravi. Prav tako s svojim poznavanjem davčnih zakonov stremi k temu, da preko zakonite poti  stranki poišče čim bolj ugoden izračun davčne stopnje.

Posameznikom ali podjetjem, ki so dolžni državi plačevati davke, je na voljo za pojasnitev davčnih zakonov. Davčni svetovalci preučujejo strankino finančno sposobnost in ji svetujejo pri finančnem načrtovanju njenega podjetja. Pri svojem delu pogosto uporabljajo zakonodajo, mednarodne sporazume, davčne liste in temu podobne vrednostne papirje, s pomočjo katerih si prizadevajo doseči najbolj optimalno davčno poslovanje. Ker je davčni svetovalec specialist na področju številk, se od njega pričakuje dobra psihofizična zmogljivost in natančnost.

Davčni svetovalec ne nudi le davčnega svetovanja na področju davkov, prispevkov in davčne službe, temveč svoje stranke zastopa v davčnih postopkih ter jim pomaga pri sestavi različnih mnenj in pritožb, ki so na kakršenkoli način povezani z davki. V takih primerih govorimo o bolj poglobljenemu in individualno prilagojenemu načinu svetovanja.

Zakaj sploh plačujemo davke?

Davki so prispevki za državo, ki jih državljani plačujemo zato, da lahko država normalno funkcionira. Gre za denar, s katerim država financira državne stroške, kot so gradnja cest, šol, bolnišnic in drugih javnih ustanov ter območij. Obdavčeno je praktično vse, kar nas kot družbo obdaja, od plač, nakupov, nepremičnin.

S plačevanjem davkov državljani ne le financiramo gradnje šol, javnih parkov, bolnišnic ipd. temveč tudi prispevamo k plačam javnih uslužbencev, kot so sodstvo, policija, zdravstvo in šolstvo. To so organi, ki ključno prispevajo k delovanju družbe in so financirani s strani države.

Davke določi in pobira državni organ – finančna uprava RS. Gre za denar, ki so ga dolžni plačevati vsi davkoplačevalci. Ker pa gre za denar, ki lahko za marsikoga predstavlja veliko finančno obremenitev, pa je potrebno davke plačevati zmerno oziroma toliko, kot je zahtevano. V primeru, da se na to ne spoznamo, se je najbolje obrniti na davčne svetovalce, ki s poznavanjem davčne zakonodaje bistveno pripomorejo k reševanju nastalih problemov.

Kako zmanjšati davčne obveznosti na minimum?

Z natančnim analitičnim pristopom in podrobnim pregledom poslovanja. Davčni svetovalec stranki svetuje in jo tudi opozori na morebitne davčne nepravilnosti. Z izjemnim poznavanjem davčne zakonodaje je usposobljen, da izračuna davčno stopnjo oziroma poskrbi za znižanje obdavčitve.

Plačilo davka je za vse davkoplačevalce obvezno, je pa možno po zakoniti poti davčne obveznosti zmanjšati na minimum. Ker gre za igro številk, na katero se je potrebno spoznati, je to najbolje zaupati za to usposobljenim strokovnjakom. V nasprotnem primeru se lahko zelo hitro znajdemo v situaciji, kjer se davčna obveznost ne izračuna pravilno.

Katera področja zajema davčno svetovanje?

Davčno svetovanje zahteva individualno obravnavo določenega davčnega problema. Davčni svetovalci s stranko vzpostavijo tak način dela, da ji podrobno razložijo morebitne davčne, finančne in računovodske posledice njihovega delovanja. Davčne storitve zajemajo več področij – svetovanje glede izračuna dohodnine, obračuna DDV-ja, trošarin in drugih prometnih davkov, projekcije davčnih obračunov, prispevkov za obvezno socialno zavarovanje in uveljavljanja davčnih olajšav.

Področij, ki jih zajema davčno svetovanje, je še več. Zraven zgoraj naštetih se lahko pomoči pri svetovanju stranka posluži tudi v primeru inšpekcijskega nadzora oziroma inšpekcijskega pregleda ali v želji po analizi poslovnih stanj z izdelanim mnenjem in predlogu izboljšav.

Storitve davčnega svetovanja se izvajajo na podlagi naročila. Lahko gre za enkratno oz. posamično svetovanje ali za redno mesečno davčno svetovanje, odvisno od potrebe po pomoči reševanja davčnih problemov. Fiksen obseg določi stranka glede na svoje želje in potrebe.

Nasveti za davčno svetovanje

Pomagali vam bomo najti pravega davčnega svetovalca

Kaj menijo stranke, kot ste vi?

Ocenjeni ponudniki / izvajalci / davčni svetovalci

Zanesljiva in hitra montaža. Ugodna cena. Odlična izvedba in montaža

Zelo strokovno, vse super

Deluje nad pričakovanji.

Smo zelo zadovoljni.

Dobili smo kar smo potrebovali, zaradi vlage.

Vse OK. nimamo pripomb

Dela brezhibno. Smo zadovoljni.

Pravni nasvet hitro in po razumni ceni mi je zelo pomagal sprejeti odločitev.

  • Sebastjan P. je ocenil/a davčnega svetovalca Virvital d.o.o. 29. Okt. 2020
  • Preverjena ocena

nimam pripomb

  • Eleonora M. je ocenil/a davčnega svetovalca Virvital d.o.o. 08. Avg. 2020
  • Preverjena ocena

Vse je OK :)

  • Jernej D. je ocenil/a davčnega svetovalca ATILUS d.o.o. 15. Apr. 2020

Odziven in prijazen računovodsko servis.

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.