fb
DANTA - Logotip

DANTA

5,0
(1)
Ogrevanje · Prezračevalni sistemi in rekuperacija · Vodovodne inštalacije in popravila · Toplotne črpalke
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Rešitve na področju ogrevanja, hlajenja in prezračevanja
Preverjeni ponudnik

Opis

Home Comfort Expert - Najvišje odličje Daikin

Daikin že več kot 90 let razvija in proizvaja visokokakovostne sisteme za klimatizacijo, ki ponujajo najvišji nivo udobja v načinu ogrevanja ali hlajenja. Proizvodnja na Japonskem ali v Evropi zagotavlja najvišjo stopnjo zanesljivosti, ki je zagotavljamo s strogim nadzorom kakovosti.

Vso svojo pozornost namenjamo izključno razvoju in proizvodnji integriranih rešitev na področju ogrevanja in hlajenja. Vse komponente izvirajo pod eno streho in so tako medsebojno popolnoma usklajene. Združevanje celotnega proizvodnega procesa nam omogoča, da lahko zagotovimo dolga leta zanesljivega delovanja.

Kako smo drugačni

Home Comfort Expert Partnerji, ki smo bili označeni z simbolom Daikin Home Comfort Expert, smo prestali strog selektiven proces in so dobro seznanjeni z tehnologijami, ki so v uporabi v izdelkih Daikin kot tudi z izdelki samimi. Vse ključne izdelke Daikin za domačo uporabo imamo na zalogi in se redno pridružujemo na raznih izobraževanjih, da bi lahko vam zagotavljali višji nivo storitev.

Seveda pa seveda tehnično podprti direktno s strani Daikina ter zato ponujamo posebne garancijske pogoje od5 do 7let, od katerih imate največ koristi ravno vi kot stranka. Vaša odločitev, da kontaktirate in izberete nas monterja Daikin Home Comfort Expert, je ne le pravilna, pač pa edina, ki vam jo je potrebno sprejeti.

Kontakt
Pokliči
Spletna stran
http://www.danta.si
Storitve
Ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla, Dobava in montaža zalogovnika / bojlerja, Dobava in montaža ogrevalnih teles (npr. radiatorji), Strojne inštalacije / montaža / priklop peči / kotla / izdelava kotlovnice, Servis / vzdrževanje / menjava peči, kotlov in naprav), Prezračevalni sistemi in rekuperacija (Rekuperacija), Vodovodne inštalacije in popravila (Vodovodne inštalacije, vodovodna napeljava), Toplotne črpalke (Toplotna črpalka za ogrevanje doma, Toplotna črpalka za bazen, Toplotna črpalka za sanitarno vodo)
Lokacija
Gorenjska cesta 20, 4240 Radovljica

Storitve opravljamo v
Jugovzhodna regija (Črnomelj, Dolenjske Toplice, Kočevje, Kostel, Loški Potok, Metlika, Mirna, Mirna Peč, Mokronog - Trebelno, Novo mesto, Osilnica, Ribnica, Semič, Sodražica, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje, Žužemberk), Gorenjska regija (Bled, Bohinj, Cerklje na Gorenjskem, Gorenja vas - Poljane, Gorje, Jesenice, Jezersko, Kranj, Kranjska Gora, Naklo, Preddvor, Radovljica, Šenčur, Škofja Loka, Tržič, Železniki, Žiri, Žirovnica), Osrednjeslovenska regija (Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova - Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Ljubljana, Log - Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Vodice, Vrhnika, Višnja Gora)
Ocene
Ocena: 5,0 od 1 uporabnika.
  • Marko G. 02. Jun. 2022

Zelo odzivni in korektni.

Ocenite tega ponudnika
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Glede na vaše želje vam bo DANTA poslal konkretno ponudbo