fb

Vegetarijanski / veganski catering - Izola in okolica

Hitro povprašajte vse preverjene ponudnike za catering hrane in pijače - vegetarijanski / veganski catering ter pridobite cene in ponudbe za mesto Izola.

poslanih povpraševanj
ponudnikov storitev
sklenjenih poslov

Top 10 izbor: najboljši ponudniki za catering hrane in pijače (vegetarijanski / veganski catering, Izola in okolica)

Preverjeni ponudniki cateringa
Ana Catering
Catering hrane in pijače
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Kulinarično razvajanje za vse okuse in priložnosti
Ponudnik izbran že 1 krat

Opis

ANA CATERING je sinonim za pristne domače kulinarične užitke s pridihom mediteranske domišljije in primorskega temperamenta, odlično skrb za stranke, navdušene pohvale zadovoljnih gostov, ter veliko strasti in ljubezni do hrane, druženja ter ustvarjanja nepozabnih gastronomskih izkušenj.

Ustanoviteljica Ana Kovačič Srblin, njena "desna roka", mož Zlatko Srblin, ter njuna ekipa že več kot 15 let razveseljujemo stranke od Obale do Ljubljane in povsod vmes!

Reference

“AnaCatering je catering, ki nikoli ne razočara. Na Ano se lahko vedno zanesete, da vas bo razveselila s slastnimi, svežimi, domiselnimi in čudovito serviranimi jedmi. Najlepše pa je, da so vsi okusi tako pristni in domači, svetlobna leta daleč od tipične »konfekcijske« hrane, ki jo včasih srečamo v restavracijah ali pri velikih cateringih. Toplo priporočam!”

Izr. prof. dr. Mara Cotič, dekanja Pedagoške fakultete UP

“AnaCatering smo izbrali na priporočilo Primorske gospodarske zbornice Koper in izredno zadovoljni smo, da smo se tako odločili. Dostava hrane je vedno pravočasna, aranžmaji miz so lepi za oko, jedi pa zelo okusne. Še posebej velja poskusiti domač kruh! Naši gostje so pohvalili ponudbo in bili navdušeni nad dobro hrano. AnaCatering odlikujejo profesionalnost, kakovost in zanesljivost. Je prava izbira za pripravo pogostitev na poslovnih in družabnih srečanjih.”

Larisa Kunst, Regionalni razvojni center Koper

“Na Občini Piran se preko celega leta, v okviru različnih obiskov in dogodkov, zvrstijo številne pogostitve. Pogostitve so sestavni del naših prireditev, zanje pa večkrat najamemo catering gospe Ane Kovačič Srblin, s katerim smo izredno zadovoljni. Ustreza nam izviren način aranžiranja miz in primerna vsebina ter okus prigrizkov in sladic, ki so skrbno postreženi.”

Jasna Softič, Občina Piran

“Poskusili smo že številne cateringe, a je AnaCatering gotovo naš najljubši zaveznik pri izvedbi pogostitev na dogodkih, ki jih organiziramo. Na njihovem repertoarju so namreč jedi in kombinacije, ki jih ljudje obožujejo (še posebej jim je všeč Anino drobno pecivo z jabolki in mandlji) in se jih nikoli ne naveličajo! Ana seveda vedno preseneti s kako novo dobroto, kar ostaja, pa je kakovost, svežina, kulinarična in aranžerska domišljija, ki hrano spremeni v doživetje, ter velika profesionalnost AnaCateringa.”

Izr. prof. dr. Nadja Plazar, dekanja Visoke šole za zdravstvo Izola

Kako smo drugačni

Čarovnija okusov in aranžmajev, ples domišljije in ljubezni do hrane, mediteranski temperament in kakovost butičnega kulinaričnega ustvarjanja … AnaCatering v vaše družabno oziroma poslovno življenje prinaša vse to in še več!

Vi se posvetite organizaciji dogodka in druženju z gosti, mi bomo poskrbeli za vse ostalo – od postavitve in aranžiranja miz, priprave in dostave vaših izbranih dobrot in pijače ter vsega ostalega potrebnega inventarja (pribor, krožniki, kozarci ipd.), do postrežbe in pospravljanja po pogostitvi.

Uradni naziv podjetja
Ana Kovačič - Srblin s.p. - Ana Catering, Poroke In Dogodki Ana Kovačič - Srblin s.p.
Kontakt
Pokliči
Storitve
Catering hrane in pijače
Velikost ekipe
0 zaposlenih
Leta izkušenj
15+ let (Datum ustanovitve: 2001)
Finančno stanje
Bonitetna ocena: A TRR račun je preverjen
Glavna dejavnost podjetja
I56.290 - Druga oskrba z jedmi
Vsi podatki preverjeni
15. Maj. 2021
Lokacija
Prade - cesta XV 4, 6000 Koper - Capodistria

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Ocene

Še nima ocen.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (vegetarijanski / veganski catering) za mesto Izola z okolico je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2021. Seznam za mesto Izola osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za catering hrane in pijače in menite, da manjka na seznamu za mesto Izola, mu posredujte to povezavo.

Pomagali vam bomo najti pravi catering za vaš dogodek

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Mediji o nas

Na trgu niso edini, od konkurence pa se razlikujejo predvsem po tem, da se želijo čim bolj približati ljudem.

- Delo, 12. 11. 2016

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.