mobile menu icon
Catering Drobnič - Logotip
5,0
yellow staryellow staryellow staryellow staryellow star
(1)

Catering Drobnič

Catering hrane in pijače · pogostitev za dogodke ali zabave · najem prostora za dogodke
Description iconPredstavitev Gallery iconGalerija Services iconStoritve Location iconLokacija Links iconsPovezave Reviews iconOcene

Predstavitev

Canape Catering Drobnič ponuja odličen catering, primeren za podjetja ter posameznike, ki si za svojo obletnico, poroko, rojstni dan ali kakšen drug dogodek želijo izkusiti posebno in kreativno obarvano kulinarično doživetje. Naše izkušnje so zelo bogate, saj letos štejemo že petindvajseto obletnico delovanja.

​Prav dolgoletne izkušnje, v kombinaciji odličnih sestavin ter profesionalnega osebja, pa so ključnega pomena za uspeh podjetja. O našem uspehu ter pozitivnih izkušnjah uporabnikov pričajo tudi mnoge pozitivne reference strank. V podjetju Pipo razumemo, da so različni dogodki lahko uspešni le ob dobrem sodelovanju s stranko. Za to je potrebna odlična komunikacija ter sposobnost aktivnega poslušanja – le tako lahko spoznamo vaše potrebe ter hkrati zagotovimo storitev, ki bo vaš dogodek polepšala ter ga vtisnila v zaokrožen ter lep spomin.

​Vsak dogodek organiziramo po vaših navodilih, vsekakor pa z veseljem ponudimo tudi lastne ideje. Glede na vaše želje poskrbimo za urejeno okolico, nato pa pripravimo še ustrezno hrano in pijačo. Iz ozadja skrbimo, da je vse na svojem mestu, vsekakor pa se zavedamo, da je to dan za vaše praznovanje in se v samo dogajanje ne vključujemo.

Možnost najema naših prostorov za Catering Drobnič!

​Kakšna je naša ponudba hrane?

V naši ponudbi se nahajajo različni narezki, kanapeji, vegetarijanski prigrizki ter ostala »finger food« hrana. Kanapeji in narezki bodo poskrbeli, da bodo vaši gostje siti, hkrati pa si bodo lahko sami izbrali vrsto hrane, ki jim najbolj ustreza. Kanapeji vedno predstavljajo nepogrešljiv element vsake odlične poslovne zabave ali pa otvoritve dogodka. Sofisticiran prigrizek, ki združuje harmonijo različnih okusov, bo zadovoljil tudi najbolj stroge sladokusce. Običajno jih sestavlja rezina svežega domačega kruha z dodatki, kot so mesnine, siri, sadje, zelenjava ter namazi. Obstaja nešteto različnih načinov priprave ter končnih opcij, zato vas vabimo, da se prepustite razvajanju!

​V ponudbi imamo različne mesne torte

Narezki in sirove plošče so pripravljeni na ploščah različnih velikosti in oblik. Narezki so običajno sestavljeni iz več različnih vrst kakovostnega mesa ter domačih mlečnih dobrot. Kot dekoracijo ter posladek običajno vsebujejo tudi različne vrste sadja in zelenjave. Naša ekipa bo poskrbela, da bodo narezki dovolj veliki za pogostitev določenega števila ljudi. Vrhunska izvedba cateringa seveda vključuje tudi skrb, da hrane ne zmanjka.

Pri izbiri hrane je priporočljivo poskrbeti tudi za goste, ki ne jedo mesa – zato naj bo del ponudbe tudi brezmesen. Tako so na voljo tudi različni kanapeji brez mesnin ter pladnji s sadjem, ki bodo, poleg lakote, potešili tudi potrebo po estetiki.

Prednost tovrstne pogostitve je njena fleksibilnost in funkcionalnost. Gostje si lahko sami izberejo hrano, ki jo bodo užili. Na ta način se lahko izognejo tisti hrani, ki je ne marajo, hkrati pa odločajo tudi o njeni količini. Seveda je pogostitev lahko stoječa ali sedeča – to pa je odvisno od želja naših strank.

Po čem se razlikujemo?

Zagotovo se vam je že zgodilo, da sploh niste bili lačni – hrana pa je bila na pogled tako mamljiva, da se ji niste uspeli upreti? Ekipa Pipo vam zagotavlja, da se bo prav to zgodilo tudi ob pogledu na naše kulinarične umetnine. Kreativnost ter inovativnost naše ekipe bo tudi na vaše goste napravila velik vtis ter poskrbela za uspešno izpeljan dogodek.

Storitev cateringa nikakor ni le dostava hrane. Naša hiša poskrbi za uspešno izpeljan dogodek, odlično in prijazno strežbo, okusno hrano ter njeno prezentacijo. Zadovolji prav vse človeške čute – od vida, pa do otipa ter vonja. Gostje bodo navdušeni nad kulinarično predstavo ter elegantnim in sproščujočim ambientom. Ker je pri nas stranka vedno na prvem mestu, smo zelo odzivni na vaše potrebe, zanesljivi, fleksibilni ter profesionalni.

Prikaži večArrow icon

Galerija

Storitve

Catering hrane in pijače
Checkmark iconBife - samopostrežna pogostitev Checkmark iconBanket - gala pogostitev s strežbo Checkmark iconFood truck (kava, smoothie, burgerji, ...) Checkmark iconPriprava jedi v živo pred gosti (showcooking) Checkmark iconVegetarijanski / veganski catering Checkmark iconPogostitev pijače (kava, vino, penina, pivo, barman, cocktail party)
Pogostitev za dogodke ali zabave
Checkmark iconRojstni dan, Abraham, zabava za 40. rojstni dan (zasebna zabava) Checkmark iconPoroka Checkmark iconVeselica, koncert (javna zabava) Checkmark iconPoslovni dogodek ali zabava Checkmark iconTiskovna konferenca Checkmark iconTečaj, izobraževanje, delavnica, seminar
Najem prostora za dogodke
Checkmark iconBar / klub
Prikaži večArrow icon

Lokacija

45,95;14,843;;*Šentvid pri Stični45,95;14,843;75000;

Storitve opravljamo v okolici:

Ajdovščina, Bistrica ob Sotli, Bled, Borovnica, Braslovče, Brežice, Celje, Cerklje na Gorenjskem, Cerknica, Cerkno, Črna na Koroškem, Črnomelj, Divača, Dobrna, Dol pri Ljubljani, Dolenjske Toplice, Domžale, Dravograd, Gornji Grad, Grosuplje, Horjul, Hrastnik, Idrija, Ig, Ilirska Bistrica, Ivančna Gorica, Jesenice, Kamnik, Komenda, Kostanjevica na Krki, Kostel, Kozje, Kočevje, Kranj, Krško, Laško, Litija, Ljubljana, Logatec, Luče, Medvode, Mengeš, Metlika, Mežica, Mirna, Mirna Peč, Mislinja, Moravče, Mozirje, Naklo, Nazarje, Novo mesto, Oplotnica, Osilnica, Pivka, Podčetrtek, Poljčane, Polzela, Postojna, Prebold, Preddvor, Prevalje, Radeče, Radovljica, Ravne na Koroškem, Rečica ob Savinji, Ribnica, Ribnica na Pohorju, Rogatec, Rogaška Slatina, Semič, Sevnica, Slovenj Gradec, Slovenska Bistrica, Slovenske Konjice, Sodražica, Solčava, Straža, Šentjernej, Šentjur, Šentrupert, Šenčur, Škocjan, Škofja Loka, Škofljica, Šmarje pri Jelšah, Šmarješke Toplice, Šmartno ob Paki, Šmartno pri Litiji, Šoštanj, Štore, Tabor, Trbovlje, Trebnje, Trzin, Tržič, Velenje, Velike Lašče, Videm, Vipava, Vitanje, Višnja Gora, Vodice, Vojnik, Vransko, Vrhnika, Zagorje ob Savi, Zreče, Žalec, Železniki, Žiri, Žirovnica, Žužemberk
Prikaži večArrow icon

Povezave

Ocene

Ocena: 5,0 od 1 uporabnika.
Irena G.
03. Avg. 2022
Yellow starYellow starYellow starYellow starYellow star
5,0

Izvrstna hrana in prijazno osebje. Ob slavnostnem dogodku je bila prisotnost elegantno oblečenih natakarjev samo še pika na i. Poroka...

Prikaži večArrow icon